- Konu Sahibi Hediyeediz
-
Canım genelde yumurta çatladıktan 14 gün sonra garanti oluyor diyorlar ama belkide çıkar fazla varsa testin yapKlomen 13 bitti 5 gun iliski verdi yani ayin 18 kadar anladim yumurtalarimin catladigini reglim subat 4 test yapsm doru cikarmi yoksa adetim gectikten sonrami yaparim diyorum 18 den hesaplarken 10 gun oldu veya 13 den 18 e hangi gun tutacagi belli deyil ay kafam karisti erken testtede cikmaz dime
Valla merak edip yaptim negatif ciktiCanım genelde yumurta çatladıktan 14 gün sonra garanti oluyor diyorlar ama belkide çıkar fazla varsa testin yap
Benim de sizinle aynı durum, ben negatifi gördüm bat 3 şubat. Erken miydi diyip duruyorumValla merak edip yaptim negatif cikti( acaba erkenmi yaptim
Ay vallahi sastim klomen sonrasina bakinca 18 den son gununden bakinca 10 gun oldu klomene 9 basladim 13 bitti klomen sonra 5 gunde iliski verdi 18 de bitti heralde erken yada tutmadi 4 gun once yaptim cikmaz dedim attim kenari sonra baktim silik cikmis kardesim var dedi yine yaptim bugun yok negatif cikti hayirlisi diyelim bide bana doktorum catlatma iynesi falan vurmadi kontrole bile cagirmadi size yaptimi acabaBenim de sizinle aynı durum, ben negatifi gördüm bat 3 şubat. Erken miydi diyip duruyorum
Yok ben de iğne vurulmadım klomenden sonra çağırdı tek yumurta oluşmuştu 17 mmlik. Bir hafta gün aşırı ilişki önerdi başka bişey demediAy vallahi sastim klomen sonrasina bakinca 18 den son gununden bakinca 10 gun oldu klomene 9 basladim 13 bitti klomen sonra 5 gunde iliski verdi 18 de bitti heralde erken yada tutmadi 4 gun once yaptim cikmaz dedim attim kenari sonra baktim silik cikmis kardesim var dedi yine yaptim bugun yok negatif cikti hayirlisi diyelim bide bana doktorum catlatma iynesi falan vurmadi kontrole bile cagirmadi size yaptimi acaba
Senin adetine mi 4 gün var canımAy vallahi sastim klomen sonrasina bakinca 18 den son gununden bakinca 10 gun oldu klomene 9 basladim 13 bitti klomen sonra 5 gunde iliski verdi 18 de bitti heralde erken yada tutmadi 4 gun once yaptim cikmaz dedim attim kenari sonra baktim silik cikmis kardesim var dedi yine yaptim bugun yok negatif cikti hayirlisi diyelim bide bana doktorum catlatma iynesi falan vurmadi kontrole bile cagirmadi size yaptimi acaba
Son adetim subat 4 canim testi dort gun once yaptim fotoyu simdi cekip attiyim ama yuklenmediSenin adetine mi 4 gün var canım
Son adetim subat 4 canim testi dort gun once yaptim fotoyu simdi cekip attim sizeSenin adetine mi 4 gün var canım
Ama canım benim şimdi bile 6 gün var 4 gün öncesi 10 gün demek 10 gün önceden olsa da belli olmaz bak bende 9 günümde yaptım böyle çıkmıştıSon adetim subat 4 canim testi dort gun once yaptim fotoyu simdi cekip attiyim ama yuklenmedi
Bende atabilsem resmi bende sastim kaldim nasil yapiyosunuz resim atmayiAma canım benim şimdi bile 6 gün var 4 gün öncesi 10 gün demek 10 gün önceden olsa da belli olmaz bak bende 9 günümde yaptım böyle çıkmıştı
Cikmis 2 cizgide canim insllah vardir yaSonra bide 4 gün varken yaptım oda böyle çıktı şuan 2 gün var nasipse Cuma günü kan vermeye gideceğiz hayırlısı Rabbimden inşallah vardır
Bende olmadi neyse ya artik beklicemCevaplanın yanında dosya yükle var ya oradan canım
Hayırlısı Allahtan çok sıkılıp strese girmeyin verende Allah alanda AllahBende olmadi neyse ya artik beklicem
Cevaplanın yanında dosya yükle var ya oradan canım
Aynn canım rabbim evladima saglim sihat versin yine istiyoruz ama bakalim artik nasipHayırlısı Allahtan çok sıkılıp strese girmeyin verende Allah alanda Allah
Rabbim bilir işini inşallah o ilk annelik duygusunu ben bu ay tada bilirim ve tabi hepimizAynn canım rabbim evladima saglim sihat versin yine istiyoruz ama bakalim artik nasip
Amin canım tedavin hayırlı olsun:)Hanimlar bende klomen kullaniyorum dun bitti.4 subatta kontrole cagirdi dr .hayirlisi olur ins hepimizin hakkinda
Canım dur bakalım umutsuzluğa sakın kapılma adet günü en net sonucu alırsın canım bekle bkalımAynn canım rabbim evladima saglim sihat versin yine istiyoruz ama bakalim artik nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?