Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun şuan yumurtlama daha olmamış t çizgi c kadar koyu yada c den daha koyu olması lazım ne zaman kontrole gideceksin peki gün verdimi doktorun

Bak bu bnm yum zamanı ovulasyon testm

Eklentiler

• B83F7255-8B2D-424D-A62D-A4C380327B11.jpeg
    145 KB · Görüntüleme: 47
4 ay sonra gel dedi.4 ay kullancakmişim klomeni .başka Dr .a gitsem mi düşünüyorum önümüzdeki ay
Ovu.testinide İlerleyen günlerde seninki gibi takip ederim tesekkur edrim
Pardon ben anladım sizin adetinizin üstünden mi 7 gün geçti de test yaptınız

4 ay sonra gel dedi.4 ay kullancakmişim klomeni .başka Dr .a gitsem mi düşünüyorum önümüzdeki ay
Ovu.testinide İlerleyen günlerde seninki gibi takip ederim tesekkur edrim
Canım bnce doktorunu değiştir klomen takip edilmesi gereken bir ilaç eğer yumurtan çok fazla büyüyeblr çatlamayablr kiste dönüşeblr Buda seniw bikaç ay geriye atar

Canım bnce doktorunu değiştir klomen takip edilmesi gereken bir ilaç eğer yumurtan çok fazla büyüyeblr çatlamayablr kiste dönüşeblr Buda seniw bikaç ay geriye atar
Korktum simdi sen oyle diyince hemn bir dr.arastirayim.varmi izmirde bildiginiz dr.

Progestan testini saglik ocaklari yapiyormu? Yada dr.istemeden kafama gore herhengi bir hast.gidip test istesem yaparlarmi ki?
Ben dr.istedigi icin kagida yazmisti o kagitla yaptirdim 80 tl odedim.

Kızlar yumurta çatlamasından sonra hangi zamanlarda gebelik olusuyor? Biz çatlatma iğnemi vurulup denedik, bir de 24 ve 30. saatlerde. 36. saatte olmadi maalesef. Daha ne kadar denemeliyiz?

Kızlar yumurta çatlamasından sonra hangi zamanlarda gebelik olusuyor? Biz çatlatma iğnemi vurulup denedik, bir de 24 ve 30. saatlerde. 36. saatte olmadi maalesef. Daha ne kadar denemeliyiz?
Canım benm doktorum 36. Saat ve sonraki 3 gün kesin ilişki önermişti

Progestan testini saglik ocaklari yapiyormu? Yada dr.istemeden kafama gore herhengi bir hast.gidip test istesem yaparlarmi ki?
Ben dr.istedigi icin kagida yazmisti o kagitla yaptirdim 80 tl odedim.
Canım sağlık ocağı yapmıyor ben doktoruma gidip kendim istediğimi söyleyeceğim

Olsun canım zaten iğneden 2 gün sonra falan çatlıyor diyorlar illaki denk gelir sperm içerde yaşıyormuş zaten 24 saat
Benim bence çatladı canım. Çünkü iğneyi vurulduğum gün ve dün inanılmaz ağrılarım oldu. Bugün ne ağrı ne akıntı var, sadece ara ara batıyor kasıklarım

Benim bence çatladı canım. Çünkü iğneyi vurulduğum gün ve dün inanılmaz ağrılarım oldu. Bugün ne ağrı ne akıntı var, sadece ara ara batıyor kasıklarım
Benimde sadece ilk gün ağrı oldu ama aşırı değildi canım sonrasında hiçbir belirti yok sadece dün başlayan sol kasığımın orda sanki bişey varmış sertlik gibi ayağa kalkınca falan hissediyorum hhep

İnşallah güzel haberler alırız canım ya :)

Klomenden snra yumurta tabiki gerekiyor diye biliyorum aslında ama doktorun neden söylememişki canım istersen bi kaç gün daha bekle varsa bile çıkmayablr geç çatladıysa
Klomen 13 bitti 5 gun iliski verdi yani ayin 18 kadar anladim yumurtalarimin catladigini reglim subat 4 test yapsm doru cikarmi yoksa adetim gectikten sonrami yaparim diyorum 18 den hesaplarken 10 gun oldu veya 13 den 18 e hangi gun tutacagi belli deyil ay kafam karisti erken testtede cikmaz dime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…