- 13 Ocak 2019
- 56
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi Hediyeediz
-
9zunda basladim klomene 13 bitti ilac bitti ertesi gun basladi sancilarim yumurta takibi vermedi bunlari kullan insallah olucak dedi ama hamile kalmazsan zaten adet gorursun gelirsin dedi ama o 5 gun klomenden sonra cok sancım oldu asırı derece yaniCanım ne zaman çatlamıştı yumurtan biliyormuusn
Doktor neden çağırmadı ki yumurta takibi yapması gerekiyor ama benim bildiğim canım9zunda basladim klomene 13 bitti ilac bitti ertesi gun basladi sancilarim yumurta takibi vermedi bunlari kullan insallah olucak dedi ama hamile kalmazsan zaten adet gorursun gelirsin dedi ama o 5 gun klomenden sonra cok sancım oldu asırı derece yani
hayirli haberlerini bekliyoruz ne zman yapicaksin bidaha testYa durun heyecanlandırmayın beni ben pek hissetmiyorum o yüzden adetimin geçmesini bekleyeceğim :)
Bilmiyorumki normalde iynede veriyorlarmis catlatmak icin ama bana vermedi benim ilk oglum aşılama ile oldu 7 yasinda simdi istiyoruz ama 6 7 aydir olmuyor bakalim nasil sonuc alicazDoktor neden çağırmadı ki yumurta takibi yapması gerekiyor ama benim bildiğim canım
Çnkü çatlamaya göre 14 gün sonra sonuç alınıyorKlomenden snra yumurta tabiki gerekiyor diye biliyorum aslında ama doktorun neden söylememişki canım istersen bi kaç gün daha bekle varsa bile çıkmayablr geç çatladıysa
Akıntı falan gördün mü hiç canım yada çatladığını hissettiğin oldumuBilmiyorumki normalde iynede veriyorlarmis catlatmak icin ama bana vermedi benim ilk oglum aşılama ile oldu 7 yasinda simdi istiyoruz ama 6 7 aydir olmuyor bakalim nasil sonuc alicaz
Hissetmemmi canim oluyorum sanrim kasik agrisina komsum var ebe ona sordum catliyor dedi 14 16 18 gunleri beraberlik yap dedi ama ben 13 14 16 17 18Akıntı falan gördün mü hiç canım yada çatladığını hissettiğin oldumu
30 Ocak adet günüm benim olmazsam bi kaç gün sonrasında dr gideceğim iştehayirli haberlerini bekliyoruz ne zman yapicaksin bidaha test
Gunum gecsinde oyle yapicamCanım ozaman Test için biraz daha bekle çıkmayabilir çnkü
Öyle yap canım en garantisi olurGunum gecsinde oyle yapicam
Ben catlama iynesi vurulmadim ama dun bugum biraz daha iyiyim snki olmadi tutmadi kasıkta benimde hafif batmam bide bel agrim var bakalim hepimiz icin hayirlisiGünaydın kızlar napıyorsunuz bugün farklı belirti yaşayan varmı iğneden sonr ilk defa sol kasığımda bi baskı varmış gbi batma hissettim ama kısa sürdü hiç ağrı falan yok şuan:)
Benim adete 4 gün kaldı ama bende de tık mık yok :)Günaydın kızlar napıyorsunuz bugün farklı belirti yaşayan varmı iğneden sonr ilk defa sol kasığımda bi baskı varmış gbi batma hissettim ama kısa sürdü hiç ağrı falan yok şuan:)
Canım sen 30 unda yap ve hemen kan vermeye koş derim o bariz çizgilerden sonra:)Benim adete 4 gün kaldı ama bende de tık mık yok :)
Ya diyorum ki varsa bile biraz bekleyeyim de keseyi falanda göreyim zaten ben 37 gümde bir adet oluyorum ya erken döllenmeyse zaten bir aylık oldu bile :)Benim bat 10 Şubat günler nasıl geçecek bkalım :)
Seninde baya varmış ay inşallah tutar gönülden dua ediyorum :)Benim bat 10 Şubat günler nasıl geçecek bkalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?