Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ne zaman çatlamıştı yumurtan biliyormuusn
9zunda basladim klomene 13 bitti ilac bitti ertesi gun basladi sancilarim yumurta takibi vermedi bunlari kullan insallah olucak dedi ama hamile kalmazsan zaten adet gorursun gelirsin dedi ama o 5 gun klomenden sonra cok sancım oldu asırı derece yani

Doktor neden çağırmadı ki yumurta takibi yapması gerekiyor ama benim bildiğim canım

Klomenden snra yumurta tabiki gerekiyor diye biliyorum aslında ama doktorun neden söylememişki canım istersen bi kaç gün daha bekle varsa bile çıkmayablr geç çatladıysa

Doktor neden çağırmadı ki yumurta takibi yapması gerekiyor ama benim bildiğim canım
Bilmiyorumki normalde iynede veriyorlarmis catlatmak icin ama bana vermedi benim ilk oglum aşılama ile oldu 7 yasinda simdi istiyoruz ama 6 7 aydir olmuyor bakalim nasil sonuc alicaz

Bilmiyorumki normalde iynede veriyorlarmis catlatmak icin ama bana vermedi benim ilk oglum aşılama ile oldu 7 yasinda simdi istiyoruz ama 6 7 aydir olmuyor bakalim nasil sonuc alicaz
Akıntı falan gördün mü hiç canım yada çatladığını hissettiğin oldumu

Günaydın kızlar napıyorsunuz bugün farklı belirti yaşayan varmı iğneden sonr ilk defa sol kasığımda bi baskı varmış gbi batma hissettim ama kısa sürdü hiç ağrı falan yok şuan:)

Günaydın kızlar napıyorsunuz bugün farklı belirti yaşayan varmı iğneden sonr ilk defa sol kasığımda bi baskı varmış gbi batma hissettim ama kısa sürdü hiç ağrı falan yok şuan:)
Ben catlama iynesi vurulmadim ama dun bugum biraz daha iyiyim snki olmadi tutmadi kasıkta benimde hafif batmam bide bel agrim var bakalim hepimiz icin hayirlisi

Benim adete 4 gün kaldı ama bende de tık mık yok :)

Kizlarr allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin benimde 21.gun testi istedi dr.progestan sonucum 0.408 cikti.yumurtlamiyorsun dedi ben şokcunku benim adetlerim duzenlidir 30 gunde bilemedim 32.gunde bir olurum 6 gun surer.hemen klomen ve inofolic verdi.klomeni 4.gunu basla dedi 5 gun kullancakmişim.suan klomenin 5.gunu ve hafif adet sancisi gibi sanci giriyor.dun meraktan ovu.testi yaptim.bir bakiverin benide bilgilendirin ilk kez kullaniom bu ilaclari.(adetimin 7.gunu yani dun yaptim testi)

Eklentiler

• 20190125_200818.jpg
    98,9 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…