- Konu Sahibi Hediyeediz
-
Ayy bendemi yapsamm vallahi merak ediyorum ya hayirli olsun kuzumAdetime son 5 ve bende durum bu bayanlar kan testi için adetimin geçmesini bekliyorum
Canım kesnlikte test bozuk değil bariz çizgi var geçen günkü testtede vardı:) hamilesin:)Adetime son 5 ve bende durum bu bayanlar kan testi için adetimin geçmesini bekliyorum
Yap kız inşallah çıkar seninde:)Ayy bendemi yapsamm vallahi merak ediyorum ya hayirli olsun kuzum
Olan ortada valla hadi hayırlı olsunYa durun heyecanlandırmayın beni ben pek hissetmiyorum o yüzden adetimin geçmesini bekleyeceğim :)
Ay inşallah göründüğü gibi çıkar Allahım herkese tattırsın bu güzel duyguyu inşallah gerçektir :)Olan ortada valla hadi hayırlı olsun
Yaaaa hadi hakkında hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın :)11. gün kendini gostermeyen yumurta bugün 24 mm göründü kızlarCatlatma iğnemi oldum 19.00'da. Doktorum 3 gün sabah akşam ilişki önerdi Aşılama pazar gününe geldiği için iptal, doğal deneyeceğiz artik.
İnşallah canım ya :) Keçiboynuzu özü içtim, çörek otu yuttum büyüdüler kısa sürede. Bir de şeyi merak ediyorum bu çatlatma iğnesi gebeliğin oluşmasına katkı sağlıyor mu ki?Yaaaa hadi hakkında hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın :)
9 10 gun var ama adetime cikarmi acaba kiYap kız inşallah çıkar seninde:)
Canım ne zaman çatlamıştı yumurtan biliyormuusn9 10 gun var ama adetime cikarmi acaba ki
Sanmam bende kullaniyorum klomen vermeden once vermisti sonra hormonlara bakti ulturasona bakti direk klomen ve duphaston verdi folik asitede devam dediAslında ben şeyi merak ediyorum kızlar ben folik asit kullanıyorum ay acaba o etkiler mi idrar testini
Canım benim o ilk çıkan silik çizgi de 9-10 gün vardı gerçi şuanda da var mı yok mu bilmiyorum ama9 10 gun var ama adetime cikarmi acaba ki
Yok canım bnm cevremde arkadaşlarımda kullanıyor ama silik dahi çıkmadı onların hiç bnde inofolic combi kullanmıştım bndede ne yazıkkiAslında ben şeyi merak ediyorum kızlar ben folik asit kullanıyorum ay acaba o etkiler mi idrar testini
O zaman ben Adetim bi kaç gün geçince dr gideyim ben zaten 37 günde adet olmuştum şuan tam 1 ay oldu adet döngümSanmam bende kullaniyorum klomen vermeden once vermisti sonra hormonlara bakti ulturasona bakti direk klomen ve duphaston verdi folik asitede devam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?