Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime son 5 ve bende durum bu bayanlar kan testi için adetimin geçmesini bekliyorum

Eklentiler

• 88EE2F88-D36F-477D-B820-B7D242C40A42.jpeg
    88EE2F88-D36F-477D-B820-B7D242C40A42.jpeg
    219,8 KB · Görüntüleme: 117
Ben ümitlenmiyorum test bozuktur diyorum çünkü hiç bir belirtim yok sarı bir akıntım her yemek yediğimde miğde yanması oda üşüttüm herhalde diyorum başka da birşey yok bende

Ben ümitlenmiyorum test bozuktur diyorum çünkü hiç bir belirtim yok sarı bir akıntım her yemek yediğimde miğde yanması oda üşüttüm herhalde diyorum başka da birşey yok bende

Ya durun heyecanlandırmayın beni ben pek hissetmiyorum o yüzden adetimin geçmesini bekleyeceğim :)

11. gün kendini gostermeyen yumurta bugün 24 mm göründü kızlar :halay:Catlatma iğnemi oldum 19.00'da. Doktorum 3 gün sabah akşam ilişki önerdi:dua: Aşılama pazar gününe geldiği için iptal, doğal deneyeceğiz artik.

11. gün kendini gostermeyen yumurta bugün 24 mm göründü kızlar :halay:Catlatma iğnemi oldum 19.00'da. Doktorum 3 gün sabah akşam ilişki önerdi:dua: Aşılama pazar gününe geldiği için iptal, doğal deneyeceğiz artik.
Yaaaa hadi hakkında hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın :)

Yaaaa hadi hakkında hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın :)
İnşallah canım ya :) Keçiboynuzu özü içtim, çörek otu yuttum büyüdüler kısa sürede. Bir de şeyi merak ediyorum bu çatlatma iğnesi gebeliğin oluşmasına katkı sağlıyor mu ki?

Tabi ki çatlayacak ki döllensin çatlatma iğnesi vuruldun dr demiştir zaten birlikte olacağınız günleri sık sık birliktelik sağlayayım hayırlısı Allahtan :)

Aslında ben şeyi merak ediyorum kızlar ben folik asit kullanıyorum ay acaba o etkiler mi idrar testini

Aslında ben şeyi merak ediyorum kızlar ben folik asit kullanıyorum ay acaba o etkiler mi idrar testini
Yok canım bnm cevremde arkadaşlarımda kullanıyor ama silik dahi çıkmadı onların hiç bnde inofolic combi kullanmıştım bndede ne yazıkki

Sanmam bende kullaniyorum klomen vermeden once vermisti sonra hormonlara bakti ulturasona bakti direk klomen ve duphaston verdi folik asitede devam dedi
O zaman ben Adetim bi kaç gün geçince dr gideyim ben zaten 37 günde adet olmuştum şuan tam 1 ay oldu adet döngüm

Back