- 19 Ekim 2018
- 452
- 529
- 33
- 28
- Konu Sahibi Hediyeediz
-
buyur. Yediklerin çok güzel. Geç olsun güç olmasın bol bol dua et.Her gün iki üç kaşık çörek otu yutuyorum canım, bol pekmez yiyorum, muz yiyorum. Garip olan normalde her ay yumurtalarım kocaman oluyordu klomen mahvetti tüm duzeniSence büyür mü? Cuma tekrar cagirdi Dr, güya aşılama yapacaktık...
Ediyorum canım.. Geçen ay bu kadar geç yumurtlama olmaz dedik bıraktık denemeyi. Demek ki iki güne bir denemek lazım adet olana kadar. İnşallah cuma biraz da olsa büyümüş olur da umudumuz olur. Çok sağolKuzum tabiki
buyur. Yediklerin çok güzel. Geç olsun güç olmasın bol bol dua et.
Kilom 59 öyle kilolu durmuyorum bayadır pco çekiyorum adetlerim 45-50 günde bir klomen etkili olur diye düşündüm zamanında yumurta oluştu bir tane bakalım bu ay nasıl bir etki yapacak gebeliğe adet düzenime. İlk defa kullandığım için merakla bir değişiklik bekliyorum ama aynıyımBide kilolu musun araştırdın mu pco yu
Rica 3derjm. Bak ben gün aşırı ilişki ile hamile kaldım ama Kimyasal gebelik oldu. Seninki hayırlı ve sağlıklı olsun insaAllahuRahman.Ediyorum canım.. Geçen ay bu kadar geç yumurtlama olmaz dedik bıraktık denemeyi. Demek ki iki güne bir denemek lazım adet olana kadar. İnşallah cuma biraz da olsa büyümüş olur da umudumuz olur. Çok sağol
Allah'ım hepimize sağlıkla nasip eder inşallah canim..Rica 3derjm. Bak ben gün aşırı ilişki ile hamile kaldım ama Kimyasal gebelik oldu. Seninki hayırlı ve sağlıklı olsun insaAllahuRahman.
Aaaa ne kadar güzel yaSelam kızlar doktordan geldm şimdi solda 17mm yumurtam oluşmuş aynı şekilde sağdada oluşmuş toplam 2 yumurta var ama soldaki daha güzel dedi çatlatma iğnesi vurdu ilişki saati ve günleri söyledi
Canım öle mi diyosunya benm hiç blgin olmadığı için doktor istediğimiz boyutta deyince sevinebldim inşallah Rabbim hepimizin kucağını tez zamanda doldururAaaa ne kadar güzel ya
Amin canım tabi çok güzel bişey . Yumurtan büyümüş hemde nerdeyse 2 taneCanım öle mi diyosunya benm hiç blgin olmadığı için doktor istediğimiz boyutta deyince sevinebldim inşallah Rabbim hepimizin kucağını tez zamanda doldurur
Canım bence sen bi test yap derim bana hamilesin gibi geliyor :)Kızlar bende hiç bir belirti yok biliyor musunuz kasık agrım ve göğüslerimin ağrısı klomenden bir tek 1 aydır diyet yapıyorum çok güzel gidiyordu aynı yediğim ölçülerde yiyorum ama çok acıkıyorum
İnşallah bebişin yerleşiyodur ondandır ağrıların canımBenimde adetime 10 gun kaldi sanki adet olcakmisim gibi sancim var kasik ve belimde is yaparken yol yururken bile sancilaniyorum klomen kullandim bittigi zamandan beri bekliyorum bakalim ne olcak hayirlisi ile hepimiz bebislerimize kavusuruz
Ben bu ay ilk defa kullandim canim bakalim hayirlisi ne olcakİyi geceler kızlar klomen kullanımı adet günlerini etkiler mi ?
Insallah canim test yapsam cıkarmıki acabaİnşallah bebişin yerleşiyodur ondandır ağrıların canım
Eğer testin evde fazlaysa yap canım eğer yoksa biraz daha bekle derimInsallah canim test yapsam cıkarmıki acaba
Yumurtan yeni çatlamış olabilir daha erkenBenimde adetime 10 gun kaldi sanki adet olcakmisim gibi sancim var kasik ve belimde is yaparken yol yururken bile sancilaniyorum klomen kullandim bittigi zamandan beri bekliyorum bakalim ne olcak hayirlisi ile hepimiz bebislerimize kavusuruz
O catlama olayini atlattim cok fena sanciyla klomen bittikten 1 gun sonra basladi simdi hafif arada giriyorYumurtan yeni çatlamış olabilir daha erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?