Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum tabiki
Her gün iki üç kaşık çörek otu yutuyorum canım, bol pekmez yiyorum, muz yiyorum. Garip olan normalde her ay yumurtalarım kocaman oluyordu klomen mahvetti tüm duzeni :KK43: Sence büyür mü? Cuma tekrar cagirdi Dr, güya aşılama yapacaktık...
buyur. Yediklerin çok güzel. Geç olsun güç olmasın bol bol dua et.

Kuzum tabiki

buyur. Yediklerin çok güzel. Geç olsun güç olmasın bol bol dua et.
Ediyorum canım.. Geçen ay bu kadar geç yumurtlama olmaz dedik bıraktık denemeyi. Demek ki iki güne bir denemek lazım adet olana kadar. İnşallah cuma biraz da olsa büyümüş olur da umudumuz olur. Çok sağol :110:

Bide kilolu musun araştırdın mu pco yu
Kilom 59 öyle kilolu durmuyorum bayadır pco çekiyorum adetlerim 45-50 günde bir klomen etkili olur diye düşündüm zamanında yumurta oluştu bir tane bakalım bu ay nasıl bir etki yapacak gebeliğe adet düzenime. İlk defa kullandığım için merakla bir değişiklik bekliyorum ama aynıyım

Ediyorum canım.. Geçen ay bu kadar geç yumurtlama olmaz dedik bıraktık denemeyi. Demek ki iki güne bir denemek lazım adet olana kadar. İnşallah cuma biraz da olsa büyümüş olur da umudumuz olur. Çok sağol :110:
Rica 3derjm. Bak ben gün aşırı ilişki ile hamile kaldım ama Kimyasal gebelik oldu. Seninki hayırlı ve sağlıklı olsun insaAllahuRahman.

Selam kızlar doktordan geldm şimdi solda 17mm yumurtam oluşmuş aynı şekilde sağdada oluşmuş toplam 2 yumurta var ama soldaki daha güzel dedi çatlatma iğnesi vurdu ilişki saati ve günleri söyledi

Canım öle mi diyosunya benm hiç blgin olmadığı için doktor istediğimiz boyutta deyince sevinebldim inşallah Rabbim hepimizin kucağını tez zamanda doldurur
Amin canım tabi çok güzel bişey . Yumurtan büyümüş hemde nerdeyse 2 tane :halay::halay::halay: diğeri de belki buyur. Ben klomen kullanieken 2 kere catlamisti biri digerindrn biraz daha kucuktu once buyuk catladi 3 4 gun sonra digeri catladi

Kızlar bende hiç bir belirti yok biliyor musunuz kasık agrım ve göğüslerimin ağrısı klomenden bir tek 1 aydır diyet yapıyorum çok güzel gidiyordu aynı yediğim ölçülerde yiyorum ama çok acıkıyorum

Kızlar bende hiç bir belirti yok biliyor musunuz kasık agrım ve göğüslerimin ağrısı klomenden bir tek 1 aydır diyet yapıyorum çok güzel gidiyordu aynı yediğim ölçülerde yiyorum ama çok acıkıyorum
Canım bence sen bi test yap derim bana hamilesin gibi geliyor :)

Benimde adetime 10 gun kaldi sanki adet olcakmisim gibi sancim var kasik ve belimde is yaparken yol yururken bile sancilaniyorum klomen kullandim bittigi zamandan beri bekliyorum bakalim ne olcak hayirlisi ile hepimiz bebislerimize kavusuruz

Benimde adetime 10 gun kaldi sanki adet olcakmisim gibi sancim var kasik ve belimde is yaparken yol yururken bile sancilaniyorum klomen kullandim bittigi zamandan beri bekliyorum bakalim ne olcak hayirlisi ile hepimiz bebislerimize kavusuruz
İnşallah bebişin yerleşiyodur ondandır ağrıların canım

Kızlar benim de iki gündür şiddetli karın ağrısı var dün gece uyuyamadım sıcak uyguladım ne yaptıysam geçmedi. Adetime 7 gün var daha.

Yumurtan yeni çatlamış olabilir daha erken

Back