- Konu Sahibi Hediyeediz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ben görebiliyorumBen dayanamadım 9 gün var test yaptım ama ikinci çizgi çok çok hafif var sizde görebiliyor musunuz ne düşünüyorsunuz
Canım ilacım bugun bitti yarın kontrole çağırdı doktor sat 14 ocak tı benimCanım ilaç bittikten sonra mı 10 gün yoksa ilaçı içtin 5 gün 5 gün de bekledin mi
Bkalım yarın güzel haberlerle gelriim inş. Canım sen naptın çizgin belirginleştimi:)Öyleyse tamam ben ilaçtan sonra 10 gün dedi sandım çünkü ben ilacım bitti doktor 1 hafta sonra gel dedi Pazar’a Denktaş geliyordu Pazartesi gittim doktor bana kızdı geç geldin yumurtan oluşmuş çatlamış dedi kaç mm kaç tane iyi göremedik dedi
Canım vala bende ilk kullanıyorum bilmiyorum ama ben hapın 3 ve 4. Gününde özellikle adet ağrısı gbi ağrı çektim ama sürekli değildi.yarın duruma göre verecek sanırım benm çatlatma iğnesini belkide vermezBen de bu ay ilk kez klomana başladım. İlaç bitiminde gittiğimde tek yumurta oluşmuş 17 mm. Çatlatma iğnesi hakkında bir şey demedi. Gün aşırı ilişki dedi. Bat 2 şubat. Bu süreçte ağrı ya da akıntı hiç oluşmadı. Çatlamadı galiba
Yok canım benim ben cesaret edip bir daha test yapamadım acıkcası çünkü eşimde bende çok istiyoruz Allah herkesin kalbine göre versin ama daha adetime 8 gün var kasmıyorum o yüzden son bi kaç gün kala yine yapacağım hayırlısı AllahtanBkalım yarın güzel haberlerle gelriim inş. Canım sen naptın çizgin belirginleştimi:)
Büyük ihtimal çatladığınızı kasıklarından anlayacaksın canım çünkü sadece kasıklarında bir misket gibi birşey atacak pıt pıt yani benimki öyle olmuştuBen de bu ay ilk kez klomana başladım. İlaç bitiminde gittiğimde tek yumurta oluşmuş 17 mm. Çatlatma iğnesi hakkında bir şey demedi. Gün aşırı ilişki dedi. Bat 2 şubat. Bu süreçte ağrı ya da akıntı hiç oluşmadı. Çatlamadı galiba
Öyle yap canım ama ben gördüm çizgiyi inşallah artarak devam ederYok canım benim ben cesaret edip bir daha test yapamadım acıkcası çünkü eşimde bende çok istiyoruz Allah herkesin kalbine göre versin ama daha adetime 8 gün var kasmıyorum o yüzden son bi kaç gün kala yine yapacağım hayırlısı Allahtan
Ay inşallah öyle olur gerçekten çok fazla istiyorum annelik duygusunu tatmayı rabbim kimsenin elini boş bırakmasınÖyle yap canım ama ben gördüm çizgiyi inşallah artarak devam eder
Ben de pco var acaba ondan mı süreç yavaş ilerliyor ve çatlamadığı için hissetmiyorumBüyük ihtimal çatladığınızı kasıklarından anlayacaksın canım çünkü sadece kasıklarında bir misket gibi birşey atacak pıt pıt yani benimki öyle olmuştu
Bende pco hastasıyım canım hayırlısı Allahtan ümidini yitirme diyorum ya benim ilaç bittikten 8 gün sonra oluşup çatladığını öğrendim ama ben ilacı içerken anlamıştım oluştuğunu yumurtanın hissetmiştim yanı çok beklemeden de çatladı zaten bin şükür onu da doktora gitmeden anlıyorsun zaten ağrı oluyor insanın kasıklarındaBen de pco var acaba ondan mı süreç yavaş ilerliyor ve çatlamadığı için hissetmiyorum
Bide kilolu musun araştırdın mu pco yuBen de pco var acaba ondan mı süreç yavaş ilerliyor ve çatlamadığı için hissetmiyorum
Rabbim nasip etsin insaAllahuRahman. Çok iyi biliyorum o eksiklik duygusunuAy inşallah öyle olur gerçekten çok fazla istiyorum annelik duygusunu tatmayı rabbim kimsenin elini boş bırakmasın![]()
Kuzum önemli olan yumurtanın gelişip çatlaması geç olsun o önemli değil. Klimanın yanında bitkisel bir kür kullanıyor musun canımKızlar, klomen kullanıp yumurtası gelişmeyen var mı?Ben geçen ay günde bir tane kullandım geç gelisti çatladı, o gunlerde olmaz diye denememistik. Bu ay günde iki kez kullandim, dün 11. günümde doktorum hiç yumurta göremedi. Ben klomen kullanmadan her ay düzenli adet olurdum, hep 20-21 cm 1-2 yumurtam olurdu
![]()
Her gün iki üç kaşık çörek otu yutuyorum canım, bol pekmez yiyorum, muz yiyorum. Garip olan normalde her ay yumurtalarım kocaman oluyordu klomen mahvetti tüm duzeniKuzum önemli olan yumurtanın gelişip çatlaması geç olsun o önemli değil. Klimanın yanında bitkisel bir kür kullanıyor musun canım