Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay aşılamamı olacaksın canım

Bu ay aşılamamı olacaksın canım
Bunay deyil allah nasip ederse bidaki ay rahim filimi ozelde 550 devlette yaptiriyorum tahlillerimi yqptirdim onlarada ucret odememek icin iynelerimle asilamam kaldi rahim filmimden sonra adetimin ilk gunu gidicem bana sira vericekler 15 icinde

Bunay deyil allah nasip ederse bidaki ay rahim filimi ozelde 550 devlette yaptiriyorum tahlillerimi yqptirdim onlarada ucret odememek icin iynelerimle asilamam kaldi rahim filmimden sonra adetimin ilk gunu gidicem bana sira vericekler 15 icinde
Hakkında hayırlısı inşallah ilk çocuğunda olduğu gibi bunda da tek seferde olur inşallah

Herkese merhaba ben de klomene başlayanlardanım.Henüz 2. günüm. Reglimin 3. günü başladık.2,5 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz bu ay artık klomene başlayalım dedi doktorum.
Haydi hayırlısı

Merhabalar,
Klomen +catlatma ignesimi yapicak mi dr.
Klomenden sonra gel bakalım dedi.Ayın 8'inde yumurtalara bakacak sanırım.2-3 kez bu şekilde deneyeceğiz dedi ama çatlatma iğnesi için bir şey söylemedi.Bende regl düzensizliği var ama pko değilim.Çatlatma iğnesini vereceğini düşünüyorum açıkçası.

Ben ilk ocak ayinda kullandim.dr.yumurta takibi yapmadi sadece verdi 4 ay kullan gel dedi.bende o ay kullandim ama icime kurt dustu gittim baska dr.a gittim o da mutlaka kontrollu kullanilmasi gereken ilac dedi.subat ayinda kullandirtmadi 1 ay bosluklar vererek ben hastalarima kullandirttiriyorum ve catlatma ignesi veriuorum dedi.mart ayinda adet olmayi bekledim.gelmedi tam 12 gun gecti hayatimda ilk defa ve hamile degilim stresten galiba tarlusal verdi simdi kullaniyorum adet olunca gidicem klomen vericek ona baslicam.(bnde pkolu degilim adetim genelde 31 gunde bir gelir duzenlidir yani.hayatimda ilk defa 12 gun gecikti)
Bilgi olsun die yazdim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…