Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yumurtam çatlamamış 16cm kiste dönüşmüş. Günlerdir onun ağrısını yaşıyorum kasıklarda. Klomen bana yaramadı:KK12:

Kontrole cagirmis miydi dr .catlatma ignesi verdi mi nolacakmis simdi.benimde kasiklarim cok agriyo
Klomenden sonra çağırdı sağ tarafta bir yumurtan büyümüş dedi. Çatlatma iğnesi vermedi. Meğer daha sonra sol tarafta da bir yumurta kontrolsüzce büyümüş. Doktor korkma dedi ağrın olur ama parçalanıp kana karışır adet olursun dedi. Benim sol kasıkta dokunduğumda acı vardı ve sertliği hissediyordum.

Klomenden sonra çağırdı sağ tarafta bir yumurtan büyümüş dedi. Çatlatma iğnesi vermedi. Meğer daha sonra sol tarafta da bir yumurta kontrolsüzce büyümüş. Doktor korkma dedi ağrın olur ama parçalanıp kana karışır adet olursun dedi. Benim sol kasıkta dokunduğumda acı vardı ve sertliği hissediyordum.
Anladim gecmis olsun canim

Merhaba kızlar lütfen cevap yazın
Bu ay klomen kullandım kontrole gittiğimde doktor sağda iki yumurta solda bir yumurta oluşmuş dedi sagdakilerin büyüklüğü çok güzel bir iki güne çatlar dedi solda ki geç çatlar dedi tekrar kontrole gittiğimde de sağdakiler çatlamış dedi çatlamasına rağmen adet gecikir mi bu arada âdetlerim gecikmez gününde olur ya da bir iki gün erken olur ama 2 gün geçti bugün test yaptım az önce negatif çıktı sizlerde nasıl oldu merak ettim klomen adet gecikmesi yapar mi?

Merhaba kızlar lütfen cevap yazın
Bu ay klomen kullandım kontrole gittiğimde doktor sağda iki yumurta solda bir yumurta oluşmuş dedi sagdakilerin büyüklüğü çok güzel bir iki güne çatlar dedi solda ki geç çatlar dedi tekrar kontrole gittiğimde de sağdakiler çatlamış dedi çatlamasına rağmen adet gecikir mi bu arada âdetlerim gecikmez gününde olur ya da bir iki gün erken olur ama 2 gün geçti bugün test yaptım az önce negatif çıktı sizlerde nasıl oldu merak ettim klomen adet gecikmesi yapar mi?
Benim bildiğim adet geçilmesi yapmıyor canım benim ama adet olmadın mı hala istersen biraz bekle eğer olmazsan kan ver derim

Benim bildiğim adet geçilmesi yapmıyor canım benim ama adet olmadın mı hala istersen biraz bekle eğer olmazsan kan ver derim
Daha olmadım canım bugün öğlen test yapmıştım birşey çıkmadı aynı testi bir iki saat sonra pencere önünde baktim silik çizgi var hayali acaba banyo karanlıktı ondan mi göremedim yoksa sonradan mi çıktı çizgi aklım karıştı inanmadım eşime gösterdim o da var ince bir çizgi dedi bakalım çarşamba günü gidecem doktora inşallah hamileyimdir.

Kizlar resimdeki ovu.testi nasil bu ay ilk kez klomen kullandim ilk defa bu kadar koyu oldu.ama 16.gunde birliktelik oldu.tutar mi tutmaz mi:halay:

Eklentiler

• 20190204_192145.jpg
    20190204_192145.jpg
    198,3 KB · Görüntüleme: 32
  • 20190203_180737.jpg
    20190203_180737.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 31
Kizlar dun dr a gittim bi tane yumurtam.olusmus catlatilacak kadar buyuk.degil catlatma ignesine gerek.yok dedi.25 ine kadar adet olmazsan gel dedi

Kizla4 sizlere klomenden once rahim filimi cekildimi benim ilk ayim basarisiz oldu adet oldum doktor kontrol vermemisti yumurta takibi falan ben dun yine gittim versin diye yoktu baska doktora girdim o verdi tekrar klomen benim doktorum persembe gunu hastanede olucakmis persembede adetin 5 gunu tekrar gidicem kendi ilk asilamami yapan doktora gittim hemen asilama dedi direk belki klomenle kalicam okadar masraf etmek istemedim bakalim dicem doktora kimi gorduysem klomen kullanan herkes takipte ve catlatma iynesi vuruldu benim klomenden once 10 mm di iki yumurtamda eminim klom3nle dahada buyudune ama takip etmek gerekmezmi

Kizla4 sizlere klomenden once rahim filimi cekildimi benim ilk ayim basarisiz oldu adet oldum doktor kontrol vermemisti yumurta takibi falan ben dun yine gittim versin diye yoktu baska doktora girdim o verdi tekrar klomen benim doktorum persembe gunu hastanede olucakmis persembede adetin 5 gunu tekrar gidicem kendi ilk asilamami yapan doktora gittim hemen asilama dedi direk belki klomenle kalicam okadar masraf etmek istemedim bakalim dicem doktora kimi gorduysem klomen kullanan herkes takipte ve catlatma iynesi vuruldu benim klomenden once 10 mm di iki yumurtamda eminim klom3nle dahada buyudune ama takip etmek gerekmezmi
Canım takip gerekli kesinlikle doktoruna bunu sor bnce sen bu arada benmdee ilk deneme başarısız oldu sanırım kan negatif iğneden sonra 14. Günüm adet olmayı bekliyorum

Canım takip gerekli kesinlikle doktoruna bunu sor bnce sen bu arada benmdee ilk deneme başarısız oldu sanırım kan negatif iğneden sonra 14. Günüm adet olmayı bekliyorum
Yarin kendi doktoruma gidicem soylicem bakalim ne dicek rabbim yardimcimiz olsun kizlar ben watsap grubu kurmak istiyorum klomenle ilgili gelmek isteyen varmi birbirimize destek oluruz

Yok cekilmedi.ben ikinciyi istiyorum ilk hamileligimds boyle zor.oldu ilki karnimda öldü.3 ay sonra hamile kaldim 3 yasinda bi cocugum var.simdi ikinciyi istiyorum rabbim.nasip ederse
Benimde ilk cocugum asılama ile oldu ozelde simdi devlete gidiyorum klomenle basladik 1.cide olmadi 2 klomene baslicam bakalim

Bu ay guzel.sonuclar alirsiniz ins
Ben klomeni bıraktım kendi doktoruma gittim devlet yine takipsiz klomen verdi doktora soyledigim halde ilk cocugum oldugundan devlet asilama ilaclarini karsilamadi 1500 2000 arasi dedi kendi doktorumda 2 500 dedi bende rahim filmimi testlerimi devlette yaptircam 1700 deasilamam ve ilaclarimi yaptiracam ozelde

Back