Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buraya güzel haberlerle geldim çok şükür rabbime oldu sanırım kızlar
Belirtilerin oldu mu hiç? Benim bat 1 gün kaldı ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi var. Geçen hafta belirtileri yaşadım karnım midem kötüydü uykuluydum hep ama geçti. Seni merak ettim

Belirtilerin oldu mu hiç? Benim bat 1 gün kaldı ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi var. Geçen hafta belirtileri yaşadım karnım midem kötüydü uykuluydum hep ama geçti. Seni merak ettim
Benim hiç ama hiç belirtim yoktu sadece midem yemek yesem de yanıyordu yemesemde onun dışında klomen kullandığım İçin kasık ve bel agrım vardı başka da ne baş dönmesi ne mide bulantısı bi çok uyuyorum bide ne yaparsam hemen yoruluyorum merdiven çıkarken özellikle çok yoruluyorum her gün evin merdivenleri beni öldürüyor mesela :)

Merhaba kızlar bende ilkdefa klomen kullandım geçen ay olmadı bu ay yine kullandım sol tarafta 4 tane yumurta gelişmiş dedi doktor ve ovitrelle iğne verdi bugün saat 13.30 da vurdurdum. Yarın 00.30 da ilişki ertesigün ilişki olacakmış çok heyecanlıyım Benim gibi olup sonuç alan varmı acaba

Ay cok sevindim kuzum rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin gunun kac gun gecikmisti oncesinde test yapmismiydin

:110:Kızlar sizce hangisi daha koyu duruyor

Eklentiler

• 31E7D120-E91C-4CC6-9EC8-D5F37A22564A.jpeg
    31E7D120-E91C-4CC6-9EC8-D5F37A22564A.jpeg
    58,5 KB · Görüntüleme: 85
Benimde boyle usteki bir hafta olmadi yaptigim altakide 3 gun once adetim 4 subat bu testlerde sonradan 2 cizgi cikabiliyormu cunki ben onemsemedim cikmaz diye yaptim 1 2 dakka wcden cikana kadar baktim sadece birde acil hastaneye gitmem gerekti gorumcem 26 haftalik hamis dogum sancilari baslamisti oyuzd3n ne zaman cikti bilmiyorum aksama esime sordum oda ikinci cizgi hafif var dedi

Eklentiler

• 20190131_195438.jpg
    20190131_195438.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 79
Benimde boyle usteki bir hafta olmadi yaptigim altakide 3 gun once adetim 4 subat bu testlerde sonradan 2 cizgi cikabiliyormu cunki ben onemsemedim cikmaz diye yaptim 1 2 dakka wcden cikana kadar baktim sadece birde acil hastaneye gitmem gerekti gorumcem 26 haftalik hamis dogum sancilari baslamisti oyuzd3n ne zaman cikti bilmiyorum aksama esime sordum oda ikinci cizgi hafif var dedi
Canım alttakimde var çizgi testin varsa yarın sabah ilk idrarla tekrarla canım

Back