- 13 Ocak 2019
- 56
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi Hediyeediz
-
ben 5-6 ay kullandım yumurtaların büyüdüğü için sağ ve sol kasıklarında ağrı olması normal canımSlm bayanlar ben 9 ocakta klomene basladim 5 gun kullandim bugun 10 gunum ve asırı adet sancısı gibi agrim var kullanan arkadaslar sizlerdede oldumu ilk oglum ozelde asılama ile ilkinde tuttu 7 sene oldu ve simdi tekrar dusunuyoruz devlete gittim klomen ve duphaslon verdi ama benim adetime var 4 subatta olucam ama sanki adet olcakmisim gibi kasiklarim belim cok agriyo normalmidir sizce
Hayırlısı olsun bizler için vallahi cok agrıyo insqllah deger cektigimiz agrilara benim 7 yasında oglum var ozelde asılama oldum ilkinde tuttu sukur tekrardan istiyoruz ama olmadi devlete gittim ilk defa kullandım insallah olmustur haber verirsen sevinirim canim :)Bende klomen kullandım canım geçtiğimiz Pazartesi doktora gittim bana yumurtamın oluştuğunu ve çatladığını söyledi o kasık agrısı da yumurta oluşumu yüzünden agrırmış çünkü benimkilerde sürekli olarak agrıyor adetim 30 Ocak bekliyoruz
Goguslerimde oyle bir agrim yok ama kasıklarımda ve gobek deligimde sertlik olustu neden bilmiyorum ama ilk defa kullaniyorum sitresmi yapiyorum anlamadim bir evladim var rabbim aratmasin kimseye evlatla sinamasin pasami direk ozelde ilk asilamamda tuttu sadece adet duzensizligim vqrdi bakalim bu ay ne olucak ve asiri idrara cikiyorum ıķıñtım oluyor wc de oksururken sanci ay anlamarimBirde birşey soracağım size klomen kullandınız kasık agrınız var peki göğüsleriniz de hassasiyet var mı benim göğüslerim çok acıyor aynı adet dönemi gibi ilacın etkisi herhalde diyorum
Oyle deme kuzum insallah tutmustur ya benimde gobek deligimin altindan kasiklarima belime kadar agrim var ama bu klomeni kullanorken olmadi bitince olmaya basladi kasikta ve gobekte sertlik var bana kizlar tuttu diyolar aman be yine asilama olcam heralde diyorum hakkimozda hayirlisi neyse o olsun hayirli haberler veririz insallah birbirimizeBende 8 aylık evliyim 2 aydır istiyoruz bebiş doktor kontrolünde olsun dedim iyi ki demişim pco olduğumu öğrendim önce adet olmam İçin ilaç kullandım geçen ay da klomen kullandım gittim işte çok sabırsızım bir an önce sonuçu öğrensem keşke ama hani psikolojik olarak etkilemek istemiyorum kendi mi de bizim fabrika alüminyum üzerine geçen sabah gittim allahım burnuma kuymak koktu aman dedim psikolojiktir ben ilk Aydan ümitlenmeyeyim millet o kadar uğraşıyor benim ki mi tutacak ilk Aydan diyorum
Adetime 13gun var daha belkide ilactan oyle oluyor bugun 17. Gunum doktorum klomen ve duplaslon verdi iyne vermedi adetin gecsin gecerse insallah hamilesin dedi hamile deyilsen zqten adet goruceksin dedi bakalim hayirlisi neyse o olsunAdet döneminin ne zamandı sizin çok var mı ama bu belirtiler araştırdım ben klomenin yan etkileriymış hayırlısı Allahtan Rabbim bilir işini hayırlısıysa gelir inşallah bu ay
Benim 13 aralikti ama ocak ayinda 3 de oldum belki one gelir yada geri gider bir kac gun bilemicem suan iyiyim beklicez artik hayirli haberini bekliyorum canimBenim 24 üncü günüm ama ben 37 günde bir adet oluyorum o yüzden bekliyorum 30 ocağı
Canim.benimde regliyle beraber 18 gun oldu klomene baslayipda bitirdigim 12 gun bende beklemedeyim sanci ve agri yapmasi guzel diyorlar yumurtan gelismis ve catliyor esinle bu gunleri kacirma birliktelik olsun benim bugun hafifledi sancim ama 4 gun oldum sancidan bugun meme uclarim baslari acimaya hayirlisi bakalim ne olcakSelam kızlar döngümün 7.günündeym 5.gün klomene başladım ve bugun aşırı adet sancısı gbi kasıklarımda ağrı var wc ye gittiğimde şeffaf akıntı görüyorum
Canım inşallah bebeğin seninledir tutunmuştur kaç gün kaldı bat? İnşallah canım doktor eğer çatlamazda iğne vuracağını söylemişti Çarşamba günü kontrolüm var bkalım ne diyecekCanim.benimde regliyle beraber 18 gun oldu klomene baslayipda bitirdigim 12 gun bende beklemedeyim sanci ve agri yapmasi guzel diyorlar yumurtan gelismis ve catliyor esinle bu gunleri kacirma birliktelik olsun benim bugun hafifledi sancim ama 4 gun oldum sancidan bugun meme uclarim baslari acimaya hayirlisi bakalim ne olcak
Benim 13 gunum var daha bekliyorum banada iyine vermedi gunum gecsin gidicem bakalimCanım inşallah bebeğin seninledir tutunmuştur kaç gün kaldı bat? İnşallah canım doktor eğer çatlamazda iğne vuracağını söylemişti Çarşamba günü kontrolüm var bkalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?