• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ceylancihangirr

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2018
130
92
13
31
herkese merhaba ben yaklaşık 1 senedir kendi çabamla hamile kalmaya çalışıyorum 3 ay önce doktora gittim yunurtlama takibi yapıldı o ay bişi olmadı ikinci ay klomen başlattı içtim ama adetin 13. günü ramazana denk geldiği için doktora gitmedim. bugün regli oldum yine gidicem bayram tatil derken yarım yamalak olucak napsam kendi kafama göre klomen alıp başlasammı tekrar kullandım ama bi işe yaramadı ki adet oldum. yumurtlama günlerim çok ağrılı oluyo test falan yapmama gerek yok bariz belli oluyo çğnlü denedik ama tutmadı bana bi akıl verin bekliyimmi ilaç içimmi yarırımı olur zararımı olur veya bi etkisi olmazmı

eşime ve bana bir sürü tahlil yapıldı bi sorun çıkmadı ama neden olmadığını anlamadım bi türlü yani ne yapmak gerekiyo ben şaşkınım hiç bi sorun yok adetlerim düzenli yumurtlamam düzenli eşimin sperm hareketliliği iyi benim tahlillerim süper yumurtalıklarım tıkalı değil ben anlam veremiyorum yani

eşime ve bana bir sürü tahlil yapıldı bi sorun çıkmadı ama neden olmadığını anlamadım bi türlü yani ne yapmak gerekiyo ben şaşkınım hiç bi sorun yok adetlerim düzenli yumurtlamam düzenli eşimin sperm hareketliliği iyi benim tahlillerim süper yumurtalıklarım tıkalı değil ben anlam veremiyorum yani
benim de öyleydi 6 yıldır olmuyo. bir sürü dr a gittim hiçbirsey bulamadılar. en son gittiğim dr yumurtamın çatlamadığını söyledi. simdi ovulasyonuma 1 hafta var incir kürüne başladım çatlamaya yardımcı olmak için. sende bir bak istersen İbrahim saraçoğlunun kürlerine

herkese merhaba ben yaklaşık 1 senedir kendi çabamla hamile kalmaya çalışıyorum 3 ay önce doktora gittim yunurtlama takibi yapıldı o ay bişi olmadı ikinci ay klomen başlattı içtim ama adetin 13. günü ramazana denk geldiği için doktora gitmedim. bugün regli oldum yine gidicem bayram tatil derken yarım yamalak olucak napsam kendi kafama göre klomen alıp başlasammı tekrar kullandım ama bi işe yaramadı ki adet oldum. yumurtlama günlerim çok ağrılı oluyo test falan yapmama gerek yok bariz belli oluyo çğnlü denedik ama tutmadı bana bi akıl verin bekliyimmi ilaç içimmi yarırımı olur zararımı olur veya bi etkisi olmazmı
Klomeni doktor kontrolünde kullanın yoksa boşu boşuna vücudunuza kimyasal madde yüklemiş olursunuz. Mutlaka takibe gidin. Klomene nasıl tepki vermişsiniz yumurtanız gelişmiş mi çatlamış mı doktorun bunlara bakması gerekir. İlaç yetersiz geliyorsa dozunu artırabilir ya da çatlatma iğnesi verebilir. İlişki tarihi söyler. Klomen bazen kist oluşturabiliyo mesela bunların hep takip edilmesi gerekir.

Back