- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Evet canm 6 da kalkıormArtık bebiş için biraz ödün vercez uykudan. İşe erken mi gidiyorsun
Oo baya erkenmiş. Sen yine 8de yap riske atma sonuçta içerde spermler beklemiş olacakEvet canm 6 da kalkıorm
20 olmuş iyimiKaç mm yumurtanz
İyi tatlım gayet ideal20 olmuş iyimi
Bunada can mı dayanırbakalm inşallh ya tutar da rahatlarzOo baya erkenmiş. Sen yine 8de yap riske atma sonuçta içerde spermler beklemiş olacak
İyi tabiki benmde 22 oldu ama 36 saat ilşki olsun dedi o zaman catlıoms20 olmuş iyimi
Forumun basina gidip msjlariniz okuyamadim henüz siz vuruldunuz mu igneyi. Bu ilk ignem heyecanlıymış :)) cuma aşılama olucaktim ama esimin isi nedeniyle erteledik onunuzdeki aya. kendimiz deyecegiz simdi yarin aksam 7 de ol igneyi denisti.igne gunu olmalimı iliski?İyi tatlım gayet ideal
Evt bizde saat 12 de iğnemizi olduk şimdi 36 saatin dolmasını beklıorzForumun basina gidip msjlariniz okuyamadim henüz siz vuruldunuz mu igneyi. Bu ilk ignem heyecanlıymış :)) cuma aşılama olucaktim ama esimin isi nedeniyle erteledik onunuzdeki aya. kendimiz deyecegiz simdi yarin aksam 7 de ol igneyi igne gunu olmalimo iliski?
Bizde bgn S sunshine__ la aynı saatlerde olduk iğneyi bakalım beklemedeyiz bizde. Heyecanlı olmaz mı ya normalde günler çabuk geçer ama gel gör ki yarın olmaz şimdi :) kasıklarımda pıt pıt atıyor şuanForumun basina gidip msjlariniz okuyamadim henüz siz vuruldunuz mu igneyi. Bu ilk ignem heyecanlıymış :)) cuma aşılama olucaktim ama esimin isi nedeniyle erteledik onunuzdeki aya. kendimiz deyecegiz simdi yarin aksam 7 de ol igneyi igne gunu olmalimo iliski?
Yani igneden 36 saat sonra iliski olmali prosedür net bu ama ben allak bullak oldum doktoruma sordum bunu igneden sonra iliski kesinlikle olsun ki orda hazirda beklesinler dediEvt bizde saat 12 de iğnemizi olduk şimdi 36 saatin dolmasını beklıorz
bende suan bişey yok gibi ayyyy bilmıorm yaBizde bgn S sunshine__ la aynı saatlerde olduk iğneyi bakalım beklemedeyiz bizde. Heyecanlı olmaz mı ya normalde günler çabuk geçer ama gel gör ki yarın olmaz şimdi :) kasıklarımda pıt pıt atıyor şuan
Hayırlı uğurlu olsun o zamann :))) bir gun arayla olmus olucaz beraber yasicaz heycani. insallah ay sonu rabbimBizde bgn S sunshine__ la aynı saatlerde olduk iğneyi bakalım beklemedeyiz bizde. Heyecanlı olmaz mı ya normalde günler çabuk geçer ama gel gör ki yarın olmaz şimdi :) kasıklarımda pıt pıt atıyor şuan
Her doktor başka başka şeyler söylüyor bizde allak bulak oluyoruz. Ama 36 saat genelde söylenen. Herhalde vardır bi bildikleri. Zaten akıntıdan anlarız diye düşünüyorumYani igneden 36 saat sonra iliski olmali prosedür net bu ama ben allak bullak oldum doktoruma sordum bunu igneden sonra iliski kesinlikle olsun ki orda hazirda beklesinler dedi
Valla bende yokluyor işte arada göz seğirmesi olur ya aynı öyleYa
bende suan bişey yok gibi ayyyy bilmıorm ya
a her doktor farklı bize bole dyo normal siteden baktım 36.saate olması gerekomms sen kendi doktorun dedğni dinle bizde kendimizinkini yapacak bsey yok malesfYani igneden 36 saat sonra iliski olmali prosedür net bu ama ben allak bullak oldum doktoruma sordum bunu igneden sonra iliski kesinlikle olsun ki orda hazirda beklesinler dedi
Aynen benimki de bundan. Nerden yaptırdın peki?Eki Görüntüle 2144837 Eki Görüntüle 2144837 Kızlar hangi igneyi kullandiniz. Bana verilen bu
de aynı ama 250 yazmıodu benimkindeEki Görüntüle 2144837 Eki Görüntüle 2144837 Kızlar hangi igneyi kullandiniz. Bana verilen bu
Gündüz vuruldktan snra soyle baş dönmesi yaptı sonra karnmda tuhaf seyler oldu ama şimdi bseyn yokYurt disindayim oyuzden ambalaj farklılık gösteriyordur. Kizlar kızlar igneden sonra fark hissediyormusunuz nasılsınız:)
Valla benim sol kasıığımda özellikle pıt pıt seğirmeler oluyor ama yan etki olarak pis bi baş ağrısı yaptıYurt disindayim oyuzden ambalaj farklılık gösteriyordur. Kizlar kızlar igneden sonra fark hissediyormusunuz nasılsınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?