Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi tatlım gayet ideal
Forumun basina gidip msjlariniz okuyamadim henüz siz vuruldunuz mu igneyi. Bu ilk ignem heyecanlıymış :)) cuma aşılama olucaktim ama esimin isi nedeniyle erteledik onunuzdeki aya. kendimiz deyecegiz simdi yarin aksam 7 de ol igneyi denisti.igne gunu olmalimı iliski?

Forumun basina gidip msjlariniz okuyamadim henüz siz vuruldunuz mu igneyi. Bu ilk ignem heyecanlıymış :)) cuma aşılama olucaktim ama esimin isi nedeniyle erteledik onunuzdeki aya. kendimiz deyecegiz simdi yarin aksam 7 de ol igneyi igne gunu olmalimo iliski?
Evt bizde saat 12 de iğnemizi olduk şimdi 36 saatin dolmasını beklıorz

Forumun basina gidip msjlariniz okuyamadim henüz siz vuruldunuz mu igneyi. Bu ilk ignem heyecanlıymış :)) cuma aşılama olucaktim ama esimin isi nedeniyle erteledik onunuzdeki aya. kendimiz deyecegiz simdi yarin aksam 7 de ol igneyi igne gunu olmalimo iliski?
Bizde bgn S sunshine__ la aynı saatlerde olduk iğneyi bakalım beklemedeyiz bizde. Heyecanlı olmaz mı ya normalde günler çabuk geçer ama gel gör ki yarın olmaz şimdi :) kasıklarımda pıt pıt atıyor şuan

Evt bizde saat 12 de iğnemizi olduk şimdi 36 saatin dolmasını beklıorz
Yani igneden 36 saat sonra iliski olmali prosedür net bu ama ben allak bullak oldum doktoruma sordum bunu igneden sonra iliski kesinlikle olsun ki orda hazirda beklesinler dedi

Bizde bgn S sunshine__ la aynı saatlerde olduk iğneyi bakalım beklemedeyiz bizde. Heyecanlı olmaz mı ya normalde günler çabuk geçer ama gel gör ki yarın olmaz şimdi :) kasıklarımda pıt pıt atıyor şuan
Hayırlı uğurlu olsun o zamann :))) bir gun arayla olmus olucaz beraber yasicaz heycani. insallah ay sonu rabbim
Mujdemizi almayi nasip eder

Yani igneden 36 saat sonra iliski olmali prosedür net bu ama ben allak bullak oldum doktoruma sordum bunu igneden sonra iliski kesinlikle olsun ki orda hazirda beklesinler dedi
Her doktor başka başka şeyler söylüyor bizde allak bulak oluyoruz. Ama 36 saat genelde söylenen. Herhalde vardır bi bildikleri. Zaten akıntıdan anlarız diye düşünüyorum
Ya

bende suan bişey yok gibi ayyyy bilmıorm ya
Valla bende yokluyor işte arada göz seğirmesi olur ya aynı öyle

C249B018-46BF-4BEC-80C8-849CBB5F25AD.jpeg
C249B018-46BF-4BEC-80C8-849CBB5F25AD.jpeg
Kızlar hangi igneyi kullandiniz. Bana verilen bu

Y
a her doktor farklı bize bole dyo normal siteden baktım 36.saate olması gerekomms sen kendi doktorun dedğni dinle bizde kendimizinkini yapacak bsey yok malesf

Yurt disindayim oyuzden ambalaj farklılık gösteriyordur. Kizlar kızlar igneden sonra fark hissediyormusunuz nasılsınız:)

Yurt disindayim oyuzden ambalaj farklılık gösteriyordur. Kizlar kızlar igneden sonra fark hissediyormusunuz nasılsınız:)
Valla benim sol kasıığımda özellikle pıt pıt seğirmeler oluyor ama yan etki olarak pis bi baş ağrısı yaptı

Back