Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallh temennimiz o yönde tabi 2 tane oluşmuştu biri 16 biri 18di dün bugün 20 21 mm olmuştur tahmini

Bende bu ay klomen kullandım igne yapmadı doktorum 3 yumurtam vardı tedavıyı iptal etti diger ay klomen azaltıp 1 tane içiceksin bakcaz dedi inşallah istedigimiz sonuçları alırız hayırlısıyla

Hiç kullanmamıştım daha önce ilacı. soğan kürü yaparım belki oda yok ediyor ya kistleri temizler inşallah hiç birine gerek kalmaz adetle gitmiş olur canım
İnşallah canım soğan kürünü yap mutlaka. İşi garantiye almak lazım. Bakalım bizimkiler ne olacak 15 günün sonunda umarım kiste dönüşmez
Ay inşallah on bes gün sonra bole görürüz
Evet hcgyi de böyle net görürüz inşallahhhh :)

Bende bu ay klomen kullandım igne yapmadı doktorum 3 yumurtam vardı tedavıyı iptal etti diger ay klomen azaltıp 1 tane içiceksin bakcaz dedi inşallah istedigimiz sonuçları alırız hayırlısıyla
Aa neden iptal ettiki? Kaçıncı gününde gittin bi de boyutlar nasıldı

Neden iğne yapmadı? Bende kist oluştuğu için iğne yapmadı doktor şimdi ilişki de yasak

İnşallah canım soğan kürünü yap mutlaka. İşi garantiye almak lazım. Bakalım bizimkiler ne olacak 15 günün sonunda umarım kiste dönüşmez

İnşallah olmaz sizinkiler bebiş olur canım. Çatlatma iğnesi oldunuz ama kistleşmez artık. Bende adet olayım soğan kürünü yapayım o zaman şimdi 2 ilişki olmuştu hani bir ihtimal hamile kalırsam şimdi soğan kürü belki zarar verir o yüzden adeti bekleyim

Aa neden iptal ettiki? Kaçıncı gününde gittin bi de boyutlar nasıldı

Klomen bitti 3 gün sonra gittim 2 si 20 mm digeride 19 mm di yumurtalarım 3 üz olma ihtimali var oda çok tercih edilmiyor iptal edelim diger ay tekrar dedi klomen fazla geldi heralde bana 1 yada 2 yumurtada yapıyoruz igneyi dedi

Aynen adeti bekle valla burda neler neler okuyoruz. İmkansız diye bişey yok
Klomen bitti 3 gün sonra gittim 2 si 20 mm digeride 19 mm di yumurtalarım 3 üz olma ihtimali var oda çok tercih edilmiyor iptal edelim diger ay tekrar dedi klomen fazla geldi heralde bana 1 yada 2 yumurtada yapıyoruz igneyi dedi
Hmm anladım dedim acaba boyutlar mı küçüktü diye. Tek yumurta bile olsa çatlatma iğnesiyle ikiz bebek olma ihtimali varmış. Nasip kısmet işi bir taneye her zaman tamam ama iki olursa da çok sevinirim :)

İnşallah olur canım kısmet tabi herşey boyutlar falan da iyiydide 3 üde çatlar diye yapmadı ilişkide doktordan geldikten 4 gün sonra oldu artık çatlamış geçmiştir tutmaz tutarsada olsun dedik :) adetimede az kaldı olursa süpriz olacak bizede yoksa diger ay inş tekrar deniycez

CAnım dende herhangi biley varmı bende bişey yok sanki

Slm kuzlar bnde klomen kullandm yumurtam 21mm ikrn çatlatma iğnesi yapym ama 36saat sonra değilde iğneden 24saat sonra ilişki oldu illaki 36.saatte de olması gerekiyormuydu

Baş ağrım var ilaçta içmek istemiyorum. Arada da sol kasığıma anlık iğneler batıyor gibi aman aman bi durumum yok
Benim de normal sadece igne vurulan yeri hissedebiliorm başkada bsey yok ama 36 saate catlıoms etkisini yarın aksama dgru göreniliriz

Benim de normal sadece igne vurulan yeri hissedebiliorm başkada bsey yok ama 36 saate catlıoms etkisini yarın aksama dgru göreniliriz
Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Tuvalete her gittiğimde acaba geldi mi akıntı diye bakıyorum yarın aynı saatlerde çalışmalr başlamış olacak tabi yaparken bu muhabbetlerimiz gelecek aklıma

Slm kuzlar bnde klomen kullandm yumurtam 21mm ikrn çatlatma iğnesi yapym ama 36saat sonra değilde iğneden 24saat sonra ilişki oldu illaki 36.saatte de olması gerekiyormuydu
Ya benim doktorda dediki iğne etkisini 36 saate catlama oluo dedi bende 4 saat once başlarm sonra o dediği saate tekrar

Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Tuvalete her gittiğimde acaba geldi mi akıntı diye bakıyorum yarın aynı saatlerde çalışmalr başlamış olacak tabi yaparken bu muhabbetlerimiz gelecek aklıma
Aynen canm aynı saate bizim ama 8 de bi defa 12 de bi defa gece 2 de bidefa sabah 5 de bidaha yapalm anca tutar

Aynen canm aynı saate bizim ama 8 de bi defa 12 de bi defa gece 2 de bidefa sabah 5 de bidaha yapalm anca tutar

Can dayanır mı ona acaba :) bide spermlerin dinlenmiş olması lazım biliyorsun ki. Doktor bana 36. Saati sakın es geçmeyin en önemli saat dedi

Merhaba kizlar ben de yarın catlama ignesini yapicam. Kafam karıştı doktor igneyi yaptigin gun iliski olsun dedi yumurta geldiginde hazirda spermler olsun dedi ertesi iki 2 gün iliski dedi. Sizlere ne soylediler igneden sonra zaman ne verdiler ?

Kaç mm yumurtanz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…