Ay inşallh temennimiz o yönde tabi 2 tane oluşmuştu biri 16 biri 18di dün bugün 20 21 mm olmuştur tahmini
İnşallah canım soğan kürünü yap mutlaka. İşi garantiye almak lazım. Bakalım bizimkiler ne olacak 15 günün sonunda umarım kiste dönüşmezHiç kullanmamıştım daha önce ilacı. soğan kürü yaparım belki oda yok ediyor ya kistleri temizler inşallah hiç birine gerek kalmaz adetle gitmiş olur canım
Evet hcgyi de böyle net görürüz inşallahhhh :)Ay inşallah on bes gün sonra bole görürüz
Aa neden iptal ettiki? Kaçıncı gününde gittin bi de boyutlar nasıldıBende bu ay klomen kullandım igne yapmadı doktorum 3 yumurtam vardı tedavıyı iptal etti diger ay klomen azaltıp 1 tane içiceksin bakcaz dedi inşallah istedigimiz sonuçları alırız hayırlısıyla
Neden iğne yapmadı? Bende kist oluştuğu için iğne yapmadı doktor şimdi ilişki de yasakBende bu ay klomen kullandım igne yapmadı doktorum 3 yumurtam vardı tedavıyı iptal etti diger ay klomen azaltıp 1 tane içiceksin bakcaz dedi inşallah istedigimiz sonuçları alırız hayırlısıyla
İnşallah olmaz sizinkiler bebiş olur canım. Çatlatma iğnesi oldunuz ama kistleşmez artık. Bende adet olayım soğan kürünü yapayım o zaman şimdi 2 ilişki olmuştu hani bir ihtimal hamile kalırsam şimdi soğan kürü belki zarar verir o yüzden adeti bekleyimİnşallah canım soğan kürünü yap mutlaka. İşi garantiye almak lazım. Bakalım bizimkiler ne olacak 15 günün sonunda umarım kiste dönüşmez
Evet hcgyi de böyle net görürüz inşallahhhh :)
Aa neden iptal ettiki? Kaçıncı gününde gittin bi de boyutlar nasıldı
Aynen adeti bekle valla burda neler neler okuyoruz. İmkansız diye bişey yokİnşallah olmaz sizinkiler bebiş olur canım. Çatlatma iğnesi oldunuz ama kistleşmez artık. Bende adet olayım soğan kürünü yapayım o zaman şimdi 2 ilişki olmuştu hani bir ihtimal hamile kalırsam şimdi soğan kürü belki zarar verir o yüzden adeti bekleyim
Hmm anladım dedim acaba boyutlar mı küçüktü diye. Tek yumurta bile olsa çatlatma iğnesiyle ikiz bebek olma ihtimali varmış. Nasip kısmet işi bir taneye her zaman tamam ama iki olursa da çok sevinirim :)Klomen bitti 3 gün sonra gittim 2 si 20 mm digeride 19 mm di yumurtalarım 3 üz olma ihtimali var oda çok tercih edilmiyor iptal edelim diger ay tekrar dedi klomen fazla geldi heralde bana 1 yada 2 yumurtada yapıyoruz igneyi dedi
Aynen adeti bekle valla burda neler neler okuyoruz. İmkansız diye bişey yok
Hmm anladım dedim acaba boyutlar mı küçüktü diye. Tek yumurta bile olsa çatlatma iğnesiyle ikiz bebek olma ihtimali varmış. Nasip kısmet işi bir taneye her zaman tamam ama iki olursa da çok sevinirim :)
CAnım dende herhangi biley varmı bende bişey yok sankiİnşallah canım soğan kürünü yap mutlaka. İşi garantiye almak lazım. Bakalım bizimkiler ne olacak 15 günün sonunda umarım kiste dönüşmez
Evet hcgyi de böyle net görürüz inşallahhhh :)
Baş ağrım var ilaçta içmek istemiyorum. Arada da sol kasığıma anlık iğneler batıyor gibi aman aman bi durumum yokCAnım dende herhangi biley varmı bende bişey yok sanki
Benim de normal sadece igne vurulan yeri hissedebiliorm başkada bsey yok ama 36 saate catlıoms etkisini yarın aksama dgru görenilirizBaş ağrım var ilaçta içmek istemiyorum. Arada da sol kasığıma anlık iğneler batıyor gibi aman aman bi durumum yok
Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Tuvalete her gittiğimde acaba geldi mi akıntı diye bakıyorumBenim de normal sadece igne vurulan yeri hissedebiliorm başkada bsey yok ama 36 saate catlıoms etkisini yarın aksama dgru göreniliriz
Ya benim doktorda dediki iğne etkisini 36 saate catlama oluo dedi bende 4 saat once başlarm sonra o dediği saate tekrarSlm kuzlar bnde klomen kullandm yumurtam 21mm ikrn çatlatma iğnesi yapym ama 36saat sonra değilde iğneden 24saat sonra ilişki oldu illaki 36.saatte de olması gerekiyormuydu
Aynen canm aynı saate bizim ama 8 de bi defa 12 de bi defa gece 2 de bidefa sabah 5 de bidaha yapalm anca tutarAynen canım bende öyle düşünüyorum. Tuvalete her gittiğimde acaba geldi mi akıntı diye bakıyorumyarın aynı saatlerde çalışmalr başlamış olacak tabi yaparken bu muhabbetlerimiz gelecek aklıma
Aynen canm aynı saate bizim ama 8 de bi defa 12 de bi defa gece 2 de bidefa sabah 5 de bidaha yapalm anca tutar
Simi dgru dysnay varya o saatte ole gec saatki uyuyp kalmayız inaşallhCan dayanır mı ona acaba :) bide spermlerin dinlenmiş olması lazım biliyorsun ki. Doktor bana 36. Saati sakın es geçmeyin en önemli saat dedi
Kaç mm yumurtanzMerhaba kizlar ben de yarın catlama ignesini yapicam. Kafam karıştı doktor igneyi yaptigin gun iliski olsun dedi yumurta geldiginde hazirda spermler olsun dedi ertesi iki 2 gün iliski dedi. Sizlere ne soylediler igneden sonra zaman ne verdiler ?
Artık bebiş için biraz ödün vercez uykudan. İşe erken mi gidiyorsunSimi dgru dysnay varya o saatte ole gec saatki uyuyp kalmayız inaşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?