- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
canım devlet ödemiyo 219 tl verdim 30 tablet pembe 30 tablet kahverengi var toplamda 60 adet 2 adet yutuyosun.Reçetesiz alınıyor mu acaba? Bende mi alsam bilemedim şimdi. Annemde duymuş hurma iyi gelirmiş diye almış gelmiş sabah ye muhakkak diye :) yiyorum bakalım etki eder mi bilinmez
canım devlet ödemiyo 219 tl verdim 30 tablet pembe 30 tablet kahverengi var toplamda 60 adet 2 adet yutuyosun.
bende almıolar canım ya özel hastane ama en son 28 sinde hastaneye 115 tl verdim ondan sonra 2 kere üstüne gittim almadılar :) 10 gün ücretsiz kullanabiliosn. Hatta pazarteside cagırdı randevu alayım mı dedim hayır dedi almadan gece nöbetime gel dedi.Oh maşallah o neymiş öyle :) valla inan bir haftada iğneyle beraber 600tl para harcamışım değer mi sonuna kadar feda olsun ama anlamadığım konu doktora her gittiğimde benden para aldı. Soruncada yumurt takibinde böyle oluyor dedi.
Ya zaten olması gereken o adam her gittiğimde 125 lirayı acımadan aldı. Ama hamilelik olsa da olmasada bir daha gitmeyi düşünmüyorum. Hem paikolojik olarak hem maddi olarak gerçekten etkiledi beni. Doktor seni neden çağırdı pazartesi günübende almıolar canım ya özel hastane ama en son 28 sinde hastaneye 115 tl verdim ondan sonra 2 kere üstüne gittim almadılar :) 10 gün ücretsiz kullanabiliosn. Hatta pazarteside cagırdı randevu alayım mı dedim hayır dedi almadan gece nöbetime gel dedi.
aşamanın durumuna bakacam dedi kontrol olsun dedi ama pazartesiye kadar ilişkiye devam edin dedi.Ya zaten olması gereken o adam her gittiğimde 125 lirayı acımadan aldı. Ama hamilelik olsa da olmasada bir daha gitmeyi düşünmüyorum. Hem paikolojik olarak hem maddi olarak gerçekten etkiledi beni. Doktor seni neden çağırdı pazartesi günü
Ayyy inşallah güzel haberler gelir senden. Beni çağırmadı adetin olsada olmasada gel dedi de içimden kusura bakma gelmeyi düşünmüyorum dedim :)aşamanın durumuna bakacam dedi kontrol olsun dedi ama pazartesiye kadar ilişkiye devam edin dedi.
bu aşamada git bi kere daha zaten 15 gün sonra hamile olup olmadığın cıkar zaten insallah gerek kalmaz baskasına gitmeyede o doktorada gerek kalmz her yeni doktor demek sil baştan demek oluoooAyyy inşallah güzel haberler gelir senden. Beni çağırmadı adetin olsada olmasada gel dedi de içimden kusura bakma gelmeyi düşünmüyorum dedim :)
Evet ya Allahtan ilk tedavimde o yüzden çok göZe batmıyor. Ama çağırmadı doktor gitmeye gerek var mı ki bilmiyorum. Yalnız iğneyi olmaya sağlık ocağına gittiğimde oradaki doktor gebelik olursa mutlaka gel takibini burada yapalım dedi.ilk defa sağlık ocağındaki bi doktor bu kdar ilgili davrandı. Bu tedaviye niye gerek duydunuz bi sorun mu var diye sordu. Sorun olmadığını söyleyince de şaşırdı gerek yokmuş tedaviye diye de bakalım artık başladık bi kerebu aşamada git bi kere daha zaten 15 gün sonra hamile olup olmadığın cıkar zaten insallah gerek kalmaz baskasına gitmeyede o doktorada gerek kalmz her yeni doktor demek sil baştan demek oluooo
Çünkü sağlık ocakları aile hekimliği olarak ayrıldıktan sonra senin hamileliğin boyunca aşılarını ve cocukl olduktan sonra 2 nisede bunları yapmak zorunda önceden aramıyorlardı ama yakın tanıdıklarımdan dolayı biliorum eger gitmezsen hemen arayip su gun aşınız olacak gelmeniz lazım dye haber veriyorlar.Evet ya Allahtan ilk tedavimde o yüzden çok göZe batmıyor. Ama çağırmadı doktor gitmeye gerek var mı ki bilmiyorum. Yalnız iğneyi olmaya sağlık ocağına gittiğimde oradaki doktor gebelik olursa mutlaka gel takibini burada yapalım dedi.ilk defa sağlık ocağındaki bi doktor bu kdar ilgili davrandı. Bu tedaviye niye gerek duydunuz bi sorun mu var diye sordu. Sorun olmadığını söyleyince de şaşırdı gerek yokmuş tedaviye diye de bakalım artık başladık bi kere
Ee süpermiş ya sevdim ben bu işi :) kendimi orda bi özel hissetmedim değil yaniÇünkü sağlık ocakları aile hekimliği olarak ayrıldıktan sonra senin hamileliğin boyunca aşılarını ve cocukl olduktan sonra 2 nisede bunları yapmak zorunda önceden aramıyorlardı ama yakın tanıdıklarımdan dolayı biliorum eger gitmezsen hemen arayip su gun aşınız olacak gelmeniz lazım dye haber veriyorlar.
hisset hisset bakalım pazartesi ben kontrole gideyim doktor ne diyecek bana böle karnımın içinde garip bseyler oluyor anlamadm sonra gecıooo soluma bsey oluo sonra sağıma sonra hiç bse olmuo :)Ee süpermiş ya sevdim ben bu işi :) kendimi orda bi özel hissetmedim değil yani
Aynen aynen tam olarak yaşadığımı tarif etmişsinhisset hisset bakalım pazartesi ben kontrole gideyim doktor ne diyecek bana böle karnımın içinde garip bseyler oluyor anlamadm sonra gecıooo soluma bsey oluo sonra sağıma sonra hiç bse olmuo :)
Canım yaptım testi. Sonuç bu
Yok canım ya bu ovü testi :) bgn çatlatma iğnesi oldumTebrikler çıkmış çok net çizgi var kan testi yaptırım
Yok canım ya bu ovü testi :) bgn çatlatma iğnesi oldum
Ya oylemi diger mesajları okumadım bende bakınca dırek hamile olarak gördüm :) inşallah tutar hayırlı sonuçlar alırsınız kaç yumurtanız oluşmuştu
Aynen öyle canım offf boşa gitti bu ayYa anlamıyorum bişeyi halletmeye çalışırken olmayan sıkıntıya sebeb oluo bu iş aşağa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık yok yani olumlu bir sonuc yok.
Hiç kullanmamıştım daha önce ilacı. soğan kürü yaparım belki oda yok ediyor ya kistleri temizler inşallah hiç birine gerek kalmaz adetle gitmiş olur canımMerak etme canım yazmaz mıyım hiç. Heyecanımız beraber biliyorsun ki :)
İnş. Atılır kuzum. Geçen ay bende kullandım yasmin nefret ediyorum onlardan. Bir ay daha umutlarımız erteleniyor çünkü
Ay inşallah on bes gün sonra bole görürüzCanım yaptım testi. Sonuç bu S sunshine__
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?