Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya bana doktor dediki yapma 36 saat sonra yumurta çatlıo o zamn perşembbe 11 12 arası mutlaka ilişki dedi bende yapsam nolcak dyrm kendime göre ama bilemiyrm
Aynı saatler işte ama bugünü de es geçmek istemiyorum ama eminde değilim. Biraz araştırdım yapmakta sakınca yok deniyor ama bilemedim

Aynı saatler işte ama bugünü de es geçmek istemiyorum ama eminde değilim. Biraz araştırdım yapmakta sakınca yok deniyor ama bilemedim
bende özellikle de dem hani yapalım mı dye hayır 36 saat sonra yumurta çatlayacak 11-12 arası ilşkide ol ertesi gün tekrar ol tekrar ol dedi.

bende özellikle de dem hani yapalım mı dye hayır 36 saat sonra yumurta çatlayacak 11-12 arası ilşkide ol ertesi gün tekrar ol tekrar ol dedi.

Hmm doktor öyle dediyse vardır herhalde bi bildiği. Çok kasmasak aslında bazen tek ilişkiyle bile gebelik olabiliyor. Sabahtan beri kasıklarıma kramplar giriyor sanırım büyüyolar ondan dolayı

Hmm doktor öyle dediyse vardır herhalde bi bildiği. Çok kasmasak aslında bazen tek ilişkiyle bile gebelik olabiliyor. Sabahtan beri kasıklarıma kramplar giriyor sanırım büyüyolar ondan dolayı
benimde iğneden sonra karnımın etrafında bi sıcaklık var zaten olacaksa her şekilde olur sen ne kadar ilişkiyi üst üste gir olmazsa olmaz yani

sen konuısmasan büyük ihtimal ben üyeliğimi iptal ettircektim :) çünkü sürekli arastırmak zorunda kalıorm ne olmus ne bitmiş kimde ne etki göstermiş ya napcaz bilmıorm
Canım benim inanki bende senin gibiyim sürekli araştırma modunda buluyorum kendimi. Sonra diyorum ki kapa telefonu girme foruma akışına bırak. Ama işte aynen senle aynı pozisyondayız ya şimdi destek gibi oluyor

uniq12 S sunshine__ kızlar doktora gittim kistim büyümüş 6,5 cm olmuş ve arkadan gelen yumurtaları göremedik. Doktor ilişkiyi yasakladı kendime dikkat edecekmişim zaten sağ tarafım batıyordu yürürken oturup kalkarken kist o taraftaymış. Çok moralim bozuldu. Klomen beni mahvetti

sende ters etki etmiş demekki belki adetle gider canım inşallah

Canım benim inanki bende senin gibiyim sürekli araştırma modunda buluyorum kendimi. Sonra diyorum ki kapa telefonu girme foruma akışına bırak. Ama işte aynen senle aynı pozisyondayız ya şimdi destek gibi oluyor
sende durumlar nasıl bişey hissediyomusun.

Canım sakın bozma moralini vardır bir hayır bunda. Adetinle atılır inşallaho kist sende bu arada beslenmene sağlığına dikkat et. Doktor sonraki tedavi için ne dedi peki?

sende durumlar nasıl bişey hissediyomusun.

Valla canımcım daha bişey yok oyurup vücudumu da dinlemek istemiyorum. Sadece başım ağrıyor fena halde gözüme kadar indi. Ya sıcaktan dolayı yada iğne. Ben akşam ovü testi yapıyım diyorum bakalım nasıl çıkacak.

yap banada yaz cnm

Adetin 3-4. Günü gibi gideceğim kist duruyorsa Doğum kontrol hapı verecekmiş onunla kisti eritecekmiş inşallah adetle giderde Doğum kontrol hapına gerek kalmaz canım

Adetin 3-4. Günü gibi gideceğim kist duruyorsa Doğum kontrol hapı verecekmiş onunla kisti eritecekmiş inşallah adetle giderde Doğum kontrol hapına gerek kalmaz canım
Ya anlamıyorum bişeyi halletmeye çalışırken olmayan sıkıntıya sebeb oluo bu iş aşağa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık yok yani olumlu bir sonuc yok.

yap banada yaz cnm
Merak etme canım yazmaz mıyım hiç. Heyecanımız beraber biliyorsun ki :)
İnş. Atılır kuzum. Geçen ay bende kullandım yasmin nefret ediyorum onlardan. Bir ay daha umutlarımız erteleniyor çünkü

Aa ben o ilacı bilmiyorum bana sadece folbiol verdi. Sol kasığım ara ara yoklamaya başladı. Bi hareketlenmeler var gibi S sunshine__

valla canım içinde 2 ayrı hap var ikisini sabah tok karna içiorum biri pembe biri kahverengi

Reçetesiz alınıyor mu acaba? Bende mi alsam bilemedim şimdi. Annemde duymuş hurma iyi gelirmiş diye almış gelmiş sabah ye muhakkak diye :) yiyorum bakalım etki eder mi bilinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…