Aynı saatler işte ama bugünü de es geçmek istemiyorum ama eminde değilim. Biraz araştırdım yapmakta sakınca yok deniyor ama bilemedimya bana doktor dediki yapma 36 saat sonra yumurta çatlıo o zamn perşembbe 11 12 arası mutlaka ilişki dedi bende yapsam nolcak dyrm kendime göre ama bilemiyrm
bende özellikle de dem hani yapalım mı dye hayır 36 saat sonra yumurta çatlayacak 11-12 arası ilşkide ol ertesi gün tekrar ol tekrar ol dedi.Aynı saatler işte ama bugünü de es geçmek istemiyorum ama eminde değilim. Biraz araştırdım yapmakta sakınca yok deniyor ama bilemedim
bende özellikle de dem hani yapalım mı dye hayır 36 saat sonra yumurta çatlayacak 11-12 arası ilşkide ol ertesi gün tekrar ol tekrar ol dedi.
benimde iğneden sonra karnımın etrafında bi sıcaklık var zaten olacaksa her şekilde olur sen ne kadar ilişkiyi üst üste gir olmazsa olmaz yaniHmm doktor öyle dediyse vardır herhalde bi bildiği. Çok kasmasak aslında bazen tek ilişkiyle bile gebelik olabiliyor. Sabahtan beri kasıklarıma kramplar giriyor sanırım büyüyolar ondan dolayı
Aynen öyle şuan en pis aşamadayız beklemek :) geçer mi zaman acababenimde iğneden sonra karnımın etrafında bi sıcaklık var zaten olacaksa her şekilde olur sen ne kadar ilişkiyi üst üste gir olmazsa olmaz yani
sen konuısmasan büyük ihtimal ben üyeliğimi iptal ettircektim :) çünkü sürekli arastırmak zorunda kalıorm ne olmus ne bitmiş kimde ne etki göstermiş ya napcaz bilmıormAynen öyle şuan en pis aşamadayız beklemek :) geçer mi zaman acaba
Canım benim inanki bende senin gibiyim sürekli araştırma modunda buluyorum kendimi. Sonra diyorum ki kapa telefonu girme foruma akışına bırak. Ama işte aynen senle aynı pozisyondayız ya şimdi destek gibi oluyorsen konuısmasan büyük ihtimal ben üyeliğimi iptal ettircektim :) çünkü sürekli arastırmak zorunda kalıorm ne olmus ne bitmiş kimde ne etki göstermiş ya napcaz bilmıorm
sende ters etki etmiş demekki belki adetle gider canım inşallahuniq12 S sunshine__ kızlar doktora gittim kistim büyümüş 6,5 cm olmuş ve arkadan gelen yumurtaları göremedik. Doktor ilişkiyi yasakladı kendime dikkat edecekmişim zaten sağ tarafım batıyordu yürürken oturup kalkarken kist o taraftaymış. Çok moralim bozuldu. Klomen beni mahvetti
sende durumlar nasıl bişey hissediyomusun.Canım benim inanki bende senin gibiyim sürekli araştırma modunda buluyorum kendimi. Sonra diyorum ki kapa telefonu girme foruma akışına bırak. Ama işte aynen senle aynı pozisyondayız ya şimdi destek gibi oluyor
uniq12 S sunshine__ kızlar doktora gittim kistim büyümüş 6,5 cm olmuş ve arkadan gelen yumurtaları göremedik. Doktor ilişkiyi yasakladı kendime dikkat edecekmişim zaten sağ tarafım batıyordu yürürken oturup kalkarken kist o taraftaymış. Çok moralim bozuldu. Klomen beni mahvetti
sende durumlar nasıl bişey hissediyomusun.
yap banada yaz cnmCanım sakın bozma moralini vardır bir hayır bunda. Adetinle atılır inşallaho kist sende bu arada beslenmene sağlığına dikkat et. Doktor sonraki tedavi için ne dedi peki?
Valla canımcım daha bişey yok oyurup vücudumu da dinlemek istemiyorum. Sadece başım ağrıyor fena halde gözüme kadar indi. Ya sıcaktan dolayı yada iğne. Ben akşam ovü testi yapıyım diyorum bakalım nasıl çıkacak.
Benim yumurtam erken gelişirdi zaten klomen daha da etki etmiş. Bir dahakine günde 1 tane vereyim dedi belki o zaman bu kadar büyütmez inşallah gider adetlesende ters etki etmiş demekki belki adetle gider canım inşallah
Adetin 3-4. Günü gibi gideceğim kist duruyorsa Doğum kontrol hapı verecekmiş onunla kisti eritecekmiş inşallah adetle giderde Doğum kontrol hapına gerek kalmaz canımCanım sakın bozma moralini vardır bir hayır bunda. Adetinle atılır inşallaho kist sende bu arada beslenmene sağlığına dikkat et. Doktor sonraki tedavi için ne dedi peki?
Valla canımcım daha bişey yok oyurup vücudumu da dinlemek istemiyorum. Sadece başım ağrıyor fena halde gözüme kadar indi. Ya sıcaktan dolayı yada iğne. Ben akşam ovü testi yapıyım diyorum bakalım nasıl çıkacak.
Ya anlamıyorum bişeyi halletmeye çalışırken olmayan sıkıntıya sebeb oluo bu iş aşağa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık yok yani olumlu bir sonuc yok.Adetin 3-4. Günü gibi gideceğim kist duruyorsa Doğum kontrol hapı verecekmiş onunla kisti eritecekmiş inşallah adetle giderde Doğum kontrol hapına gerek kalmaz canım
Merak etme canım yazmaz mıyım hiç. Heyecanımız beraber biliyorsun ki :)yap banada yaz cnm
İnş. Atılır kuzum. Geçen ay bende kullandım yasmin nefret ediyorum onlardan. Bir ay daha umutlarımız erteleniyor çünküAdetin 3-4. Günü gibi gideceğim kist duruyorsa Doğum kontrol hapı verecekmiş onunla kisti eritecekmiş inşallah adetle giderde Doğum kontrol hapına gerek kalmaz canım
Merak etme canım yazmaz mıyım hiç. Heyecanımız beraber biliyorsun ki :)
bakalım bizi bu 15 gün neler bekleyecek inşallah güzel haberleri yine aynı anda alırız benim doktor inofortil dye gıda takviyesi verdi oda etkili dedi. İnşallah onun etkisi işe yarar
valla canım içinde 2 ayrı hap var ikisini sabah tok karna içiorum biri pembe biri kahverengiAa ben o ilacı bilmiyorum bana sadece folbiol verdi. Sol kasığım ara ara yoklamaya başladı. Bi hareketlenmeler var gibi S sunshine__
valla canım içinde 2 ayrı hap var ikisini sabah tok karna içiorum biri pembe biri kahverengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?