Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar şimdi asistanı aradım içim rahat etmedi dedim benim yumurta takipi var iptal ettiler randevumu olurmu bole şey dedim doktorum olmaz demiş gelsin dedi şimdi haber beklıorm hastaneye gitcm

Valla benim normalde yumurta çatlama döneminde zaten ağrırdı ama klomenin de etkisi büyük daha çatlamaya başlamadan ağrı yapıyor

ya 9. gün gittiğimde 10mm isi hergün 2mm büyüse bugun 18mm olması gerekiyo bugun yarın çatlar benm yumurtalar geç kalmam doktora umarım ya

Canımcım sen kafana takma sakın Sadece boş geçme şu günleri yeter. O yumurta çatlıcak spermlerde içerde olduğu müddetçe sorun yok

kızlar şimdi asistanı aradım içim rahat etmedi dedim benim yumurta takipi var iptal ettiler randevumu olurmu bole şey dedim doktorum olmaz demiş gelsin dedi şimdi haber beklıorm hastaneye gitcm
Gittin mi canım doktora?

Valla benim normalde yumurta çatlama döneminde zaten ağrırdı ama klomenin de etkisi büyük daha çatlamaya başlamadan ağrı yapıyor
Beniö bi ara yumurtlama kanamamda oluyordu birkaç aydır olmaz oldu. Kafasına göre takılıyor :)

Beniö bi ara yumurtlama kanamamda oluyordu birkaç aydır olmaz oldu. Kafasına göre takılıyor :)
Sanki kendimizi dinlediğimiz heran bişeyler oluyor gibi yarın iğnemi olacam ya şimdiden düşünüyorum nasıl tepki verecek vücudum diye. İşte doğmamış çocuğa don biçmek bu galiba :)

Sanki kendimizi dinlediğimiz heran bişeyler oluyor gibi yarın iğnemi olacam ya şimdiden düşünüyorum nasıl tepki verecek vücudum diye. İşte doğmamış çocuğa don biçmek bu galiba :)
Ben korkarak gitmiştim zaten doktor muayene etmeden daha bu ay iğnesiz mi denesek diye pazarlık etmeye başlamıştım ama muayenede doktor kisti görünce kendisi vazgeçti bu ay iğnesiz olsun dedi. :)
saat 12 yi geçmiş benim bata 12 gün kaldı. Bazı kişiler 10 gün kala test yapıp silik çizgi görüyorlar keşke benimde öyle çıksa diyorum ama sonra bekle gününde yap diyorum :) artık kendi kendimede konuşuyorum vay Halime :)

Dayanamıyoruz ama en iyisi batı beklemek. Sonra üzülüyoruz varsa bile o yaşadığımız stres bize yetiyor. 12 gün su gibi akıp gidiyor aslında ama beklediğimiz için aylar yıllar gibi geliyor

Canım bende bugun öğlen 11 -12 gibi vurul dedi doktorum. 22mm olmus yumurtam. 36 saat sonra ilişki dedi. Pazarteside kontrol :)

aynnen ole ya işte işdeyim doktor kendin yapabilirsin dedi de ben korkuorum. Revire gidicem bizim burda yaptırcam.

Aslında basit bişey deri altı olduğu için ama yinede riske atmamak lazım. Göbek kol bişey ded mi sana peki

Aslında basit bişey deri altı olduğu için ama yinede riske atmamak lazım. Göbek kol bişey ded mi sana peki
göbekten yaptıracaksın dedi zaten 11 de aksam girdim doktorun yanına reçeteyi yazdı hemen nöbetçi eczaneden iğneyi aldım 89 tl fiyatı. buzla beraber verdi soguk olması gerekıyormus.

göbekten yaptıracaksın dedi zaten 11 de aksam girdim doktorun yanına reçeteyi yazdı hemen nöbetçi eczaneden iğneyi aldım 89 tl fiyatı. buzla beraber verdi soguk olması gerekıyormus.

Aynen bende eczaneden bıraktım sağlık ocağında yaptırcam karşılıklı ikiside Allahtan. Yaşadığım yerde herşey birbirine çok yakın :) bende 11 de vurulcam perşembe geceside 36 saat olmuş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…