- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
kızlar şimdi asistanı aradım içim rahat etmedi dedim benim yumurta takipi var iptal ettiler randevumu olurmu bole şey dedim doktorum olmaz demiş gelsin dedi şimdi haber beklıorm hastaneye gitcmBende çok merak ediyorum canım. 1 yumurtam da kistleşmiş acaba omu ağrıdı onu da düşündüm. 2 gündür de hafif ağrı giriyor yine kasıklarıma ama öyle şiddetli değil. Yarını merakla bekliyorum. Bana verseler şu ultrason aletini kendim bakar dururum yumurtalarıma :)
Valla benim normalde yumurta çatlama döneminde zaten ağrırdı ama klomenin de etkisi büyük daha çatlamaya başlamadan ağrı yapıyorYarın 17. Gğn canım. Cuma günü 12. Gündü muhtemelen pazar yada pazartesi çatladı galiba. Yarın öğreneceğim doktora gidince :) benim pazar günü akşam kasıklarım çok ağrıdı yumurtlama zamanında ağrı olurdu ama hiç öyle şiddetli ağrı olmamıştı klomenden mi kaynaklı başka birşey mi bilmiyorum.
ya 9. gün gittiğimde 10mm isi hergün 2mm büyüse bugun 18mm olması gerekiyo bugun yarın çatlar benm yumurtalar geç kalmam doktora umarım ya
Gittin mi canım doktora?kızlar şimdi asistanı aradım içim rahat etmedi dedim benim yumurta takipi var iptal ettiler randevumu olurmu bole şey dedim doktorum olmaz demiş gelsin dedi şimdi haber beklıorm hastaneye gitcm
Beniö bi ara yumurtlama kanamamda oluyordu birkaç aydır olmaz oldu. Kafasına göre takılıyor :)Valla benim normalde yumurta çatlama döneminde zaten ağrırdı ama klomenin de etkisi büyük daha çatlamaya başlamadan ağrı yapıyor
Sanki kendimizi dinlediğimiz heran bişeyler oluyor gibiBeniö bi ara yumurtlama kanamamda oluyordu birkaç aydır olmaz oldu. Kafasına göre takılıyor :)
Ben korkarak gitmiştim zaten doktor muayene etmeden daha bu ay iğnesiz mi denesek diye pazarlık etmeye başlamıştım ama muayenede doktor kisti görünce kendisi vazgeçti bu ay iğnesiz olsun dedi. :)Sanki kendimizi dinlediğimiz heran bişeyler oluyor gibiyarın iğnemi olacam ya şimdiden düşünüyorum nasıl tepki verecek vücudum diye. İşte doğmamış çocuğa don biçmek bu galiba :)
Dayanamıyoruz ama en iyisi batı beklemek. Sonra üzülüyoruz varsa bile o yaşadığımız stres bize yetiyor. 12 gün su gibi akıp gidiyor aslında ama beklediğimiz için aylar yıllar gibi geliyorBen korkarak gitmiştim zaten doktor muayene etmeden daha bu ay iğnesiz mi denesek diye pazarlık etmeye başlamıştım ama muayenede doktor kisti görünce kendisi vazgeçti bu ay iğnesiz olsun dedi. :)
saat 12 yi geçmiş benim bata 12 gün kaldı. Bazı kişiler 10 gün kala test yapıp silik çizgi görüyorlar keşke benimde öyle çıksa diyorum ama sonra bekle gününde yap diyorum :) artık kendi kendimede konuşuyorum vay Halime :)
evet canım gittim 22 mm olmuş çatlatma iğnesi verdi. bugun 11 12 gibi iğne vurdurcam göbekten 36 saat sonra ilişki dedi bakalm :)Gittin mi canım doktora?
Canım bende bugun öğlen 11 -12 gibi vurul dedi doktorum. 22mm olmus yumurtam. 36 saat sonra ilişki dedi. Pazarteside kontrol :)Sanki kendimizi dinlediğimiz heran bişeyler oluyor gibiyarın iğnemi olacam ya şimdiden düşünüyorum nasıl tepki verecek vücudum diye. İşte doğmamış çocuğa don biçmek bu galiba :)
Aa süper kuzum aynı saatlerde olalım beraber bekleyelim :) benimde 20 21mm olmuştur bugünCanım bende bugun öğlen 11 -12 gibi vurul dedi doktorum. 22mm olmus yumurtam. 36 saat sonra ilişki dedi. Pazarteside kontrol :)
aynnen ole ya işte işdeyim doktor kendin yapabilirsin dedi de ben korkuorum. Revire gidicem bizim burda yaptırcam.Aa süper kuzum aynı saatlerde olalım beraber bekleyelim :) benimde 20 21mm olmuştur bugün
aynnen ole ya işte işdeyim doktor kendin yapabilirsin dedi de ben korkuorum. Revire gidicem bizim burda yaptırcam.
göbekten yaptıracaksın dedi zaten 11 de aksam girdim doktorun yanına reçeteyi yazdı hemen nöbetçi eczaneden iğneyi aldım 89 tl fiyatı. buzla beraber verdi soguk olması gerekıyormus.Aslında basit bişey deri altı olduğu için ama yinede riske atmamak lazım. Göbek kol bişey ded mi sana peki
göbekten yaptıracaksın dedi zaten 11 de aksam girdim doktorun yanına reçeteyi yazdı hemen nöbetçi eczaneden iğneyi aldım 89 tl fiyatı. buzla beraber verdi soguk olması gerekıyormus.
bende birazdan gidicem bakalım.Aynen bende eczaneden bıraktım sağlık ocağında yaptırcam karşılıklı ikiside Allahtan. Yaşadığım yerde herşey birbirine çok yakın :) bende 11 de vurulcam perşembe geceside 36 saat olmuş olacak
bende birazdan gidicem bakalım.
yaptırdım canım inşallah işe yarar inşallah beraber bekleyelim günümüzü:)Bende şimdi gidiyorum bakalım hayırlısı
İnşallah kuzucum bende oldum 11:30 gibi. Bu akşam ilişki olsa mı acaba onu bilemedimyaptırdım canım inşallah işe yarar inşallah beraber bekleyelim günümüzü:)
ya bana doktor dediki yapma 36 saat sonra yumurta çatlıo o zamn perşembbe 11 12 arası mutlaka ilişki dedi bende yapsam nolcak dyrm kendime göre ama bilemiyrmİnşallah kuzucum bende oldum 11:30 gibi. Bu akşam ilişki olsa mı acaba onu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?