Benim hesaplarıma göre 12 doktora göre 11 :) iki tane var ama biri 15mm biri 18mm yarın 20 21 olur o dedi. Şimdi en zor aşama işte beklemek. İnşallah tutar canımbugun kaçıcı gün canm 1 yumurtan olusmus dmi inşallah tutar
ya evet ya ay bana daha da stres bastı ben ne yapcam acabaBenim hesaplarıma göre 12 doktora göre 11 :) iki tane var ama biri 15mm biri 18mm yarın 20 21 olur o dedi. Şimdi en zor aşama işte beklemek. İnşallah tutar canım
ya evet ya ay bana daha da stres bastı ben ne yapcam acaba
canım randevum 5 de ama kadın cok yogun bi doktor benim girmem 8 9 bulur onlar arıo 4 5 kişi kala bende o zaman gidiyorum. Bakalm neler olacak.Kaçta randevun? Sakın stres yapma valla ben dün doktordan çıktıktan sonra neredeyse ağlayacaktım sonra eşim rahatlattı sağolsun beni bugün bomboş bi kafayla gittim rahattım yani. Olursa Allahtan diyoruz olmazsa da zamanı değildir diyoruz. Biliyosun ki bu işlerde en önemli faktör moralimizin iyi olması.
canım randevum 5 de ama kadın cok yogun bi doktor benim girmem 8 9 bulur onlar arıo 4 5 kişi kala bende o zaman gidiyorum. Bakalm neler olacak.
İnşallah canm sen nerde yasıosn?Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Beklicez ve dua edicez güzel haberlerini bekliyorum
Ben bodrumda yaşıyorum canım sen?İnşallah canm sen nerde yasıosn?
İstanbulda biraz önce telefon geldi doktor cok onemli bir ameliyata girmiş ve bugunkü randevu iptal yarın akşam ertendi.Ben bodrumda yaşıyorum canım sen?
İstanbulda biraz önce telefon geldi doktor cok onemli bir ameliyata girmiş ve bugunkü randevu iptal yarın akşam ertendi.
Canım bende 12. Gün gittiğimde 18 ve 15 mm boyutlarında yumurtam vardı aynı seninle yarın kontrole gideceğim bakalım çatlamış mı belli olacakBenim hesaplarıma göre 12 doktora göre 11 :) iki tane var ama biri 15mm biri 18mm yarın 20 21 olur o dedi. Şimdi en zor aşama işte beklemek. İnşallah tutar canım
ooo yapmazmıyız hiç doktora bırakmıyorum kendimi zaten oda dedi duzenlı ılıskıde devam edın dedı.Aa hadi ya neyse yarın 14. Gün olacak dimi en azından çatlama durumuna bakar. Sen yinede çalışmaları yap boş geçme sakın
bende de ole bsey gelmedi bilmıorm kı cokta takıp etmek istmeiyorum aklım sureklı orda oluo.S sunshine__uniq12 kızlar akıntı durumunuz nasıl? Ben bu ay hiç anlayamadım sanki uzayan akıntı gelmedi gibi yada kaçırdım
Canım bende 12. Gün gittiğimde 18 ve 15 mm boyutlarında yumurtam vardı aynı seninle yarın kontrole gideceğim bakalım çatlamış mı belli olacak
ooo yapmazmıyız hiç doktora bırakmıyorum kendimi zaten oda dedi duzenlı ılıskıde devam edın dedı.
bende de garip şeyler var hafif hafif agrım var ama daha catlamadı farkındayım işdeyim eve gidince devam :)Aynen valla bende full time devam işi şansa bırakmak yok
Yarın 17. Gğn canım. Cuma günü 12. Gündü muhtemelen pazar yada pazartesi çatladı galiba. Yarın öğreneceğim doktora gidince :) benim pazar günü akşam kasıklarım çok ağrıdı yumurtlama zamanında ağrı olurdu ama hiç öyle şiddetli ağrı olmamıştı klomenden mi kaynaklı başka birşey mi bilmiyorum.Hadi bakalım beraber beklicez o zaman bu ay :) valla akıntı konusunda bişey diyemiyorum ama 18mm olan yumurtalık tarafıma sancılar giriyor ara ara. Yarın kaçıncı gün oluyor senin?
KASIK AĞRISI OLDUYSA CATLIYO CANIMYarın 17. Gğn canım. Cuma günü 12. Gündü muhtemelen pazar yada pazartesi çatladı galiba. Yarın öğreneceğim doktora gidince :) benim pazar günü akşam kasıklarım çok ağrıdı yumurtlama zamanında ağrı olurdu ama hiç öyle şiddetli ağrı olmamıştı klomenden mi kaynaklı başka birşey mi bilmiyorum.
Bende çok merak ediyorum canım. 1 yumurtam da kistleşmiş acaba omu ağrıdı onu da düşündüm. 2 gündür de hafif ağrı giriyor yine kasıklarıma ama öyle şiddetli değil. Yarını merakla bekliyorum. Bana verseler şu ultrason aletini kendim bakar dururum yumurtalarıma :)KASIK AĞRISI OLDUYSA CATLIYO CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?