Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugun kaçıcı gün canm 1 yumurtan olusmus dmi inşallah tutar
Benim hesaplarıma göre 12 doktora göre 11 :) iki tane var ama biri 15mm biri 18mm yarın 20 21 olur o dedi. Şimdi en zor aşama işte beklemek. İnşallah tutar canım

ya evet ya ay bana daha da stres bastı ben ne yapcam acaba

Kaçta randevun? Sakın stres yapma valla ben dün doktordan çıktıktan sonra neredeyse ağlayacaktım sonra eşim rahatlattı sağolsun beni bugün bomboş bi kafayla gittim rahattım yani. Olursa Allahtan diyoruz olmazsa da zamanı değildir diyoruz. Biliyosun ki bu işlerde en önemli faktör moralimizin iyi olması.

canım randevum 5 de ama kadın cok yogun bi doktor benim girmem 8 9 bulur onlar arıo 4 5 kişi kala bende o zaman gidiyorum. Bakalm neler olacak.

canım randevum 5 de ama kadın cok yogun bi doktor benim girmem 8 9 bulur onlar arıo 4 5 kişi kala bende o zaman gidiyorum. Bakalm neler olacak.

Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Beklicez ve dua edicez güzel haberlerini bekliyorum

İstanbulda biraz önce telefon geldi doktor cok onemli bir ameliyata girmiş ve bugunkü randevu iptal yarın akşam ertendi.

Aa hadi ya neyse yarın 14. Gün olacak dimi en azından çatlama durumuna bakar. Sen yinede çalışmaları yap boş geçme sakın

Benim hesaplarıma göre 12 doktora göre 11 :) iki tane var ama biri 15mm biri 18mm yarın 20 21 olur o dedi. Şimdi en zor aşama işte beklemek. İnşallah tutar canım
Canım bende 12. Gün gittiğimde 18 ve 15 mm boyutlarında yumurtam vardı aynı seninle yarın kontrole gideceğim bakalım çatlamış mı belli olacak

Canım bende 12. Gün gittiğimde 18 ve 15 mm boyutlarında yumurtam vardı aynı seninle yarın kontrole gideceğim bakalım çatlamış mı belli olacak

Hadi bakalım beraber beklicez o zaman bu ay :) valla akıntı konusunda bişey diyemiyorum ama 18mm olan yumurtalık tarafıma sancılar giriyor ara ara. Yarın kaçıncı gün oluyor senin?

ya 9. gün gittiğimde 10mm isi hergün 2mm büyüse bugun 18mm olması gerekiyo bugun yarın çatlar benm yumurtalar geç kalmam doktora umarım ya

Hadi bakalım beraber beklicez o zaman bu ay :) valla akıntı konusunda bişey diyemiyorum ama 18mm olan yumurtalık tarafıma sancılar giriyor ara ara. Yarın kaçıncı gün oluyor senin?
Yarın 17. Gğn canım. Cuma günü 12. Gündü muhtemelen pazar yada pazartesi çatladı galiba. Yarın öğreneceğim doktora gidince :) benim pazar günü akşam kasıklarım çok ağrıdı yumurtlama zamanında ağrı olurdu ama hiç öyle şiddetli ağrı olmamıştı klomenden mi kaynaklı başka birşey mi bilmiyorum.

KASIK AĞRISI OLDUYSA CATLIYO CANIM

KASIK AĞRISI OLDUYSA CATLIYO CANIM
Bende çok merak ediyorum canım. 1 yumurtam da kistleşmiş acaba omu ağrıdı onu da düşündüm. 2 gündür de hafif ağrı giriyor yine kasıklarıma ama öyle şiddetli değil. Yarını merakla bekliyorum. Bana verseler şu ultrason aletini kendim bakar dururum yumurtalarıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…