Meraba arkadaşlar bende klomen tedavisine başladım testlerimiz temiz cıktı hsg filmide çekindim hiç bir sıkıntı cıkmadı ve yumurta tembellği teşhisi koydu doktorum ve klomen verdi günde 2 defa olarak 5 gün boyunca kullandım daha dün bitti ve haftaya 12. günden itibaren hergün kontrole cağırdı.
12. günü başlayacağız normalde 10. gün istedi ama ogün kongresi olduğundan şehir dışındaymış yani pazartesi günü gdecem 12. gün oluorNe zaman başşlıyor kontroller?
Hmm aynı gün gidicez demekki ama benim ilaçta 3. Günüm bugün doktor bana 5 gün kullan birgün bekle sonra yanıma gel dedi12. günü başlayacağız normalde 10. gün istedi ama ogün kongresi olduğundan şehir dışındaymış yani pazartesi günü gdecem 12. gün oluor
anladım canım adetim bittiğinden beri 1 gün ilşiki bi gün dinleniyoruz. 9. ve 16 günler arasında hergün ilişki yapacağız kaçırmamak için genelde 13. ve 16. günlerde catlıo çatlamadan 1 gün önce ilşki olursa daha iyi oluyormusHmm aynı gün gidicez demekki ama benim ilaçta 3. Günüm bugün doktor bana 5 gün kullan birgün bekle sonra yanıma gel dedi
anladım canım adetim bittiğinden beri 1 gün ilşiki bi gün dinleniyoruz. 9. ve 16 günler arasında hergün ilişki yapacağız kaçırmamak için genelde 13. ve 16. günlerde catlıo çatlamadan 1 gün önce ilşki olursa daha iyi oluyormus
evet oleymiş bende de yapmadı ama ilişki yasağı vermedi doktor pazara kadar düzenli 1 gün arayla ilişki pazartesi doktor ne olacağını belirtir artıkValla ben adet bittikten sonra ilişkiye başlamadım henüz. Pazartesi doktor ilişki günlerini verir muhtemelen. İlaçta yan etki olmadı bende gayet iyiyim. Kimsinde baya akıntı yapmış
evet oleymiş bende de yapmadı ama ilişki yasağı vermedi doktor pazara kadar düzenli 1 gün arayla ilişki pazartesi doktor ne olacağını belirtir artık
Es geçmeyin klomen ilacı içtikten sonra bi anlamı yok ilşki olmadıktan sonra vucudunuza bostan yere hormon takviyesi yapmıs oluosn bence es gecmeyin.Bana da vermedi aslında ama imkanımız olmadı yarında epilasyona gidicem bugünü de es geçicez hem belki biraz spermlerde dinlenmiş olur :)
Es geçmeyin klomen ilacı içtikten sonra bi anlamı yok ilşki olmadıktan sonra vucudunuza bostan yere hormon takviyesi yapmıs oluosn bence es gecmeyin.
ben önden tedbiri mi alcam artık yeter :) şimdiden başladım valla :)Tamam ama daha yumurtlama döneminde değilim ki. Farkeder mi acaba
ben önden tedbiri mi alcam artık yeter :) şimdiden başladım valla :)
Doktorla konustum pazartesi gel bakalım dedi inş çatlarMerhaba.normalde yumurtlama gununde cagirmasi gerekiyo ama bu herkeste ayni mi bilmiyorum.cunku yumurta var mi varsa catlamis mi diye bakiyo.eger varsa catlamissa iliski oneriyo.yumurta oldugu halde catlamamissa catlatma ignesi veriyo ve iliski oneriyo.ben adetimin 5.gunu gitmistim ve klomen verdi o gun 5 gun kullan dedi.11gun sonra gel dedi.
Amin insallah.kendinizde anlarsiniz zaten catladigini.genelde kasik agrisi yapiyoDoktorla konustum pazartesi gel bakalım dedi inş çatlar
Bende pazartesi gideceğim bakalım inşallah herşey yolunda gider bol bol yumurtalarımız olur :)Doktorla konustum pazartesi gel bakalım dedi inş çatlar
bende randevu aldım dayanamadım pazrtesi kontrole başlanacaktı ama şimdiden gitcm ateşim var yumurtalıklarım olustu sanırmKızlar doktora gittim kist oluşmuş çok moralim bozuldu arkadan 4 tane daha yumurta gözüküyor en büyüğü 18 mm ama çatlar mı acaba? İlk defa kistim oldu doktor adetle gider hamile kalırsan da sorun olmaz dedi ama bilemedim
Doktordan çıkınca haber ver canım inşallah kist yoktur sende güzel haberler alırsın. Senin yumurtlama günün ve bat tarihlerin ne zaman?bende randevu aldım dayanamadım pazrtesi kontrole başlanacaktı ama şimdiden gitcm ateşim var yumurtalıklarım olustu sanırm
Doktora gittim yumurta yok dedi sonradan olur mu bilemem dedi sen 2 gün sonra ilişkiye gir dedi yinedeBende pazartesi gideceğim bakalım inşallah herşey yolunda gider bol bol yumurtalarımız olur :)
Doktora gittim yumurta yok dedi sonradan olur mu bilemem dedi sen 2 gün sonra ilişkiye gir dedi yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?