Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ne zaman başşlıyor kontroller?

12. günü başlayacağız normalde 10. gün istedi ama ogün kongresi olduğundan şehir dışındaymış yani pazartesi günü gdecem 12. gün oluor
Hmm aynı gün gidicez demekki ama benim ilaçta 3. Günüm bugün doktor bana 5 gün kullan birgün bekle sonra yanıma gel dedi

Hmm aynı gün gidicez demekki ama benim ilaçta 3. Günüm bugün doktor bana 5 gün kullan birgün bekle sonra yanıma gel dedi
anladım canım adetim bittiğinden beri 1 gün ilşiki bi gün dinleniyoruz. 9. ve 16 günler arasında hergün ilişki yapacağız kaçırmamak için genelde 13. ve 16. günlerde catlıo çatlamadan 1 gün önce ilşki olursa daha iyi oluyormus

Valla ben adet bittikten sonra ilişkiye başlamadım henüz. Pazartesi doktor ilişki günlerini verir muhtemelen. İlaçta yan etki olmadı bende gayet iyiyim. Kimsinde baya akıntı yapmış

Valla ben adet bittikten sonra ilişkiye başlamadım henüz. Pazartesi doktor ilişki günlerini verir muhtemelen. İlaçta yan etki olmadı bende gayet iyiyim. Kimsinde baya akıntı yapmış
evet oleymiş bende de yapmadı ama ilişki yasağı vermedi doktor pazara kadar düzenli 1 gün arayla ilişki pazartesi doktor ne olacağını belirtir artık

evet oleymiş bende de yapmadı ama ilişki yasağı vermedi doktor pazara kadar düzenli 1 gün arayla ilişki pazartesi doktor ne olacağını belirtir artık

Bana da vermedi aslında ama imkanımız olmadı yarında epilasyona gidicem bugünü de es geçicez hem belki biraz spermlerde dinlenmiş olur :)

Bana da vermedi aslında ama imkanımız olmadı yarında epilasyona gidicem bugünü de es geçicez hem belki biraz spermlerde dinlenmiş olur :)
Es geçmeyin klomen ilacı içtikten sonra bi anlamı yok ilşki olmadıktan sonra vucudunuza bostan yere hormon takviyesi yapmıs oluosn bence es gecmeyin.

ben önden tedbiri mi alcam artık yeter :) şimdiden başladım valla :)

Benim adetlerim çok düzenli olduğu için ne zaman yumurtladığımı biliyorum aslında o yüzden de rahat davranıyorum bide zaten çocuk için ilişki olduğunda kendimi rahatsız hissediyorum

Doktorla konustum pazartesi gel bakalım dedi inş çatlar

Kızlar doktora gittim kist oluşmuş çok moralim bozuldu arkadan 4 tane daha yumurta gözüküyor en büyüğü 18 mm ama çatlar mı acaba? İlk defa kistim oldu doktor adetle gider hamile kalırsan da sorun olmaz dedi ama bilemedim

bende randevu aldım dayanamadım pazrtesi kontrole başlanacaktı ama şimdiden gitcm ateşim var yumurtalıklarım olustu sanırm

bende randevu aldım dayanamadım pazrtesi kontrole başlanacaktı ama şimdiden gitcm ateşim var yumurtalıklarım olustu sanırm
Doktordan çıkınca haber ver canım inşallah kist yoktur sende güzel haberler alırsın. Senin yumurtlama günün ve bat tarihlerin ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…