Gidemedim maalesef evden acil çıkmam gerekti uğrayamadım yarına kaldımerhaba ne yaptin gittin mi sonuç ?
hormonal bozuklkta olabilr aldgnz ilaclar da etki edebiliyor tabi kibugun 15. gun hala kirmizilari gormedim ama umutlanmiyorumdun de idrar testi negatif cikti. yarin randevum var..
benim doktorumda oyle soyledi. kan tahlili ile yapacaksiniz dedigecen ay 12. gunden sonra yaptigim testler pozitif cikmisti 15. gun adet olmustum. artik idrar tahlillerine guvenmiyorumen dogrusunu kan tahlili gosterecek bakalim..
bence bi muddet ara verip sogan kurune baslayin edin ben oyle yapacam bu gelecek adetime en azindan temizlenmis bi rahimle hamile kalirsiniz benim dusuncem bu bide iltihap miyom vb seyler varsa yapmak lazimMerhaba kızlar uzun zamandır yazamiyorum malum düşük yaptiktan sonra ki psikolojisi zaman çabuk akip geçiyor sürekli kendimi sorguladim acaba nerede yanlış yaptım diye. Her neyse 1 ay oldu düşük yapali tatile çıkacağım dondukten sonra sogan kurune baslamayi düşünüyorum adet olamadim daha sizce ne yapmaliyim yine duphaston ve klomen için doktora gitmelimiyim?
bende ayni sorunun yasadim malesef ilk kullandigimda gayet iyi buyumusleri fakat ikinci kullanisimda buyumediler tabi o arada kimysl gebelk yaşayıpMerhaba arkadaşlar forumda yeniyim. 2. Ay ıö klomen kullandım. Klomen bittikden 3 gun sonra yani bugun yumurta kontrolu sağladı Dr um fakat büyüyen yumurta görmedi. Geçen ay 22mm olmuştu. Bu ay sizce daha büyümez mi benzer bişey yaşayan var mı aranızda. Pzrr ya da salı gel dedi ama tatile gidiyorum bakamayacak. Acaba büyür mü klomen alıp devam mı etsem bilemedim Bi türlü
Çok geçmiş olsun. Allah bu sefer kucagina almayi nasip etsin ins.Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim, 8 ay önce malesef bi kürtajım var. 5 ay korunduk ve 3 aydır korunmuyoruz ama olumlu bi sonuç alamadık. Bu ay klomen kullandım 5 yumurtam oluştu, 3 ü olgun seviyede. Dün çatlatma iğnemi oldum. Klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalan var mı, ilk kullanımda hamile kalan oldu mu?
Çok teşekkür ederim canım benim. Amiin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bu arada ben bu ay inofolic kullanıyorum canım. Doktorum klomenle birlikte yazmıştı, pco falan hiç bi sorunum yok ama çok etkiliymiş yumurtlama kalitesini arttırıyomuş. Ben combo olanı kullanıyorum. Klomenle kullandım 5 yumurtam oluştu, 3 ü kaliteli şu an. Dün iğnemi yaptırdım. Hayırlısı bakalım artık. Ayrıca ben de meryem suresini okuyorm bu ay. 41 kez okumaz gerekiyomuş herhalde, şimdilik 12 tane okudumÇok geçmiş olsun. Allah bu sefer kucagina almayi nasip etsin ins.
Bende de uykuda sorun yoktu. 2 ay kullandım 2 aydırda ilacı kullanmıyoru ama sivilciler hala gitmedi. Sivilcede değilde küçük kabarcıklar. İlacın etkisi 6 ay sürer derler galiba o yüzden devam ediyor. Kollarımda bacaklarımda da çıkmıştı onlar geçti.Ben de sivilce çıkmadı ama acayip derecede uykusuzluk çektim. Deli gibi uykum var ama gece yarılarına kadar yatakta döndüm durdum stresten midir nedir anlamadım
bende cikti kizlarKlomen kullanan arkadaşlar yüzünüzde alnınızda falan sivilce çıktı mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?