Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugun 15. gun hala kirmizilari gormedim ama umutlanmiyorum dun de idrar testi negatif cikti. yarin randevum var..

bugun 15. gun hala kirmizilari gormedim ama umutlanmiyorum dun de idrar testi negatif cikti. yarin randevum var..
hormonal bozuklkta olabilr aldgnz ilaclar da etki edebiliyor tabi ki
yani testlerinz negatif. belirtilerinde varmis anlam veremedim ins. bi sknti yoktur
ust uste yaptignz testleri ve negatif cikti herhslde yanlis uygulamamissaniz hamilr degilsnzdr

sabah ilk idrarla ve aksam yaptim hepsini. 12 gunden itibaren sabah ve aksam gunde 2 test. bugun 16. gun doktor hcg kan tahlili istedi. ogleden sonra gidicem bakalim insallah sorun yoktur ve hayirli haberler alirim insallah

gecen ay 12. gunden sonra yaptigim testler pozitif cikmisti 15. gun adet olmustum. artik idrar tahlillerine guvenmiyorum en dogrusunu kan tahlili gosterecek bakalim..

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamiyorum malum düşük yaptiktan sonra ki psikolojisi zaman çabuk akip geçiyor sürekli kendimi sorguladim acaba nerede yanlış yaptım diye. Her neyse 1 ay oldu düşük yapali tatile çıkacağım dondukten sonra sogan kurune baslamayi düşünüyorum adet olamadim daha sizce ne yapmaliyim yine duphaston ve klomen için doktora gitmelimiyim?

bence bi muddet ara verip sogan kurune baslayin edin ben oyle yapacam bu gelecek adetime en azindan temizlenmis bi rahimle hamile kalirsiniz benim dusuncem bu bide iltihap miyom vb seyler varsa yapmak lazim

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. 2. Ay ıö klomen kullandım. Klomen bittikden 3 gun sonra yani bugun yumurta kontrolu sağladı Dr um fakatbüyüyen yumurta görmedi. Geçen ay 22mm olmuştu. Bu ay sizce daha büyümez mi benzer bişey yaşayan var mı aranızda. Pzrr ya da salı gel dedi ama tatile gidiyorum bakamayacak. Acaba büyür mü klomen alıp devam mı etsem bilemedim Bi türlü

bende ayni sorunun yasadim malesef ilk kullandigimda gayet iyi buyumusleri fakat ikinci kullanisimda buyumediler tabi o arada kimysl gebelk yaşayıp
progestan vs kullandim
nisan ilk klomen yumurta gelisti
mayis kimyasal gebelik klomen yok
haziran klomen kullanıldı yumurta zayif
temmuz adet döngüsü kafayi yedi ara kanamalar basladi primlotu 4 gun duzensiz kullandim kortkm acikcasi ondan düzelmedi erken adet oldum boyleliklr hormon ilaci cyclo prognova verdi 21 draje hala kullanıyorm ins. bu sefer herşey yolunda gider hepimiz icin

Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim, 8 ay önce malesef bi kürtajım var. 5 ay korunduk ve 3 aydır korunmuyoruz ama olumlu bi sonuç alamadık. Bu ay klomen kullandım 5 yumurtam oluştu, 3 ü olgun seviyede. Dün çatlatma iğnemi oldum. Klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalan var mı, ilk kullanımda hamile kalan oldu mu?

kizlar inofolik kullanan oldu mu bu ay inofolik kullanmayi dusunuyorum ama iki farkli versyonu varmis saşe ve kombo galiba. Hangisinden almam gerekiyor normalde folik 1 kullaniyordm ama bıraktım bittiginden. Adetime 7 gun kaldi ve uzun zamandir her sabah yaptigim incir kürünü yıyorum ve meryem suresine basladim kac gundur. sizde uygulayin isterseniz

Çok geçmiş olsun. Allah bu sefer kucagina almayi nasip etsin ins.

Çok geçmiş olsun. Allah bu sefer kucagina almayi nasip etsin ins.
Çok teşekkür ederim canım benim. Amiin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bu arada ben bu ay inofolic kullanıyorum canım. Doktorum klomenle birlikte yazmıştı, pco falan hiç bi sorunum yok ama çok etkiliymiş yumurtlama kalitesini arttırıyomuş. Ben combo olanı kullanıyorum. Klomenle kullandım 5 yumurtam oluştu, 3 ü kaliteli şu an. Dün iğnemi yaptırdım. Hayırlısı bakalım artık. Ayrıca ben de meryem suresini okuyorm bu ay. 41 kez okumaz gerekiyomuş herhalde, şimdilik 12 tane okudum

Merhaba kizlar size yazdığım gecenin sabahi rahat edemeyip doktora gittim sonra tatile çıktık zaten duphaston verdi ama tatilde duzenli icemiyorum 1 tane hapim kayip ettim yani için de 10 tane var ama ben 9 tane icecegim bir sknti olur mu 1 tane eksik icin ce ?

Ben de sivilce çıkmadı ama acayip derecede uykusuzluk çektim. Deli gibi uykum var ama gece yarılarına kadar yatakta döndüm durdum stresten midir nedir anlamadım

Ben de sivilce çıkmadı ama acayip derecede uykusuzluk çektim. Deli gibi uykum var ama gece yarılarına kadar yatakta döndüm durdum stresten midir nedir anlamadım
Bende de uykuda sorun yoktu. 2 ay kullandım 2 aydırda ilacı kullanmıyoru ama sivilciler hala gitmedi. Sivilcede değilde küçük kabarcıklar. İlacın etkisi 6 ay sürer derler galiba o yüzden devam ediyor. Kollarımda bacaklarımda da çıkmıştı onlar geçti.

Mrb kizlar bende 24 temmuzda klomen sonrasi catlama ignesi oldum.vuruldujtan sonra 2 gun kasik agrisi hafif akinti oldu gecti. Simdi 16.gunumdeyim 1haftadir sabahlari adet olacak gibi agrim akintim oluyor.benim yumustalar 31mm 10mm 10mm di acikcasi umudum yok.13 ve 14 gunler erken gebelik testim negatif cikti.2gundurde ara ara kahverengi akintim var sanirim bu ay basarisiz olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…