Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimler var cnm? Bilgilerini paylaşabilir misin. ? Nereleri onerirsin
Ben izmirdeyim ve doktorum Burak Ağca kendisi alanında gerçekten çok başarılı hem piskolojik hem bakış açısı ve mesleğinde gerçekten önemli bir isim araştırabilirsin internetten canım bende aşılama olucam Eylül’de kendisi yapıcak istersen araştır bak

Armin ve Senella nerelerdesinizzzzz arkadaslarrr. ?
bizi merak edenlerin olması ne guzel saol yavrummm
Akışına bırakmış kendi halin de takılıyoruz:)) klomenden ignelere ve aşılamaya gecince, biraktim ben burayi. Asilamacilarla takildim asilamalarda olumsuz cikti:)) onlari da biraktim. Senellayla ozele muhabbete geliyorum artik. Forumda gormezsen Özelde bulabilirsin bizi

Armin ve Senella nerelerdesinizzzzz arkadaslarrr. ?

Buralardayız ama fazla forumlara yazmıyoruz.
Catlatma iğnesi tecrübesinden sonra vazgectim ben. Öyle takılıyoruz yazı tatili değerlendirdim. Biraz bitkisel şeylere yöneldim bu süreçte.
Sonra da iyi bir doktor bulup tüp bebeğe gideceğim. Hala da iyi bir doktor arayisindayim.

Sen neler yaptın? Aynı zamanda mi catlatma iğnesi yapmıştım senle.

kizlar bgn kontrol icn doktora gittim 13 ve 15 cm yumurta olmus crs tekrar kontrol. acaba igne tedavisine mi baslar doktor kafam allak bullal

merhaba kizlar bu ay adet dongum kafayi yedigi icin dr cyclo progynova verdi adetmin 5 gununden beri her aksam kullaniyorm bugun 9 gunum ve ayreten adetim 5 . gunde sonlanmisti ilactan önce 7. günümden itibaren sogan kurune baslayacaktm hep unuttm bugun baslasam olur mu bide bu ilacı kullaniyorum ve her sabah incir kuru yapiyorum sizce sogan kurune baslsam mi litfen cvplarsanz cok sevinirm suan sogan elimde bekliyorum :))

kizlar bgn kontrol icn doktora gittim 13 ve 15 cm yumurta olmus crs tekrar kontrol. acaba igne tedavisine mi baslar doktor kafam allak bullal
yumurtalarinin catlayip catlamadigina bakacak eger catlamamissa igne vurdurur o kadar telaslanacak bisey yok moralini yuksek tut cok onemli oluruna birak ins. daha da gelisip catlar ve döllenir :))

yumurtalarinin catlayip catlamadigina bakacak eger catlamamissa igne vurdurur o kadar telaslanacak bisey yok moralini yuksek tut cok onemli oluruna birak ins. daha da gelisip catlar ve döllenir :))
ay cnm cok saolasin. bir an once olsn istiyorum. isyerinden izin,alip durmak can skiyor

Kızlar test yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• 7BE09305-8880-4227-9159-92DBE0B0F57E.jpeg
    44,7 KB · Görüntüleme: 38
adetinn kacinci gunu ki yani cok cok az bence adetinin gecikmesini bekle ve beta testi yaparsan daha saglkli olur klomenle yada catlatma ignesinden dolayi poxitf çıkabiliyor yinede ins. hamilesndr
geçti cnm adetim ama bnm geç yumurtlama oluyor 1 hafta önce negatifti iğne kullanmadım

catlatma ignesinden sonra bat 4 gun gecti adet olmuyorum belirtim de yok. iki ayri eczaneden ayri ayri test aldim yapiyorum ama negatif. 20 hcg ustunu gosterir yaziyor recetesinde yani hamile olsam cikardi sanirim.

sonucuna bakılırsa pozitif ins. hayirlisiyla devami gelir en yakin saglik ocagindan kan testi versen iyi olurdu fazla beklemeden
Benimde aklıma o geldi hemşireyi aradım yarın gel dedi evimin hemen arkasında zaten oraya gitmek bana da daha mantıklı geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…