- 5 Kasım 2016
- 796
- 852
- 33
- 40
Ben izmirdeyim ve doktorum Burak Ağca kendisi alanında gerçekten çok başarılı hem piskolojik hem bakış açısı ve mesleğinde gerçekten önemli bir isim araştırabilirsin internetten canım bende aşılama olucam Eylül’de kendisi yapıcak istersen araştır bakKimler var cnm? Bilgilerini paylaşabilir misin. ? Nereleri onerirsin
İnş cümlemiz güzel haberler veririz burda cnmNe demek canım , güzel haberlerle gel inşallah.
bizi merak edenlerin olması ne guzel saol yavrummm
Kaç gün sonra geldi adetin canm
Ya 3 gün geldi çokmutlu olmuştum bu kez kesin demiştim ama 2 gibi oldu yine
Benim normalde erken olurdu ama gecikmezdi taki düşük yapıp kürtaj olana kadar sonra gecikmeye başladı bu durum normal mi acaba kafama takılıyor
yumurtalarinin catlayip catlamadigina bakacak eger catlamamissa igne vurdurur o kadar telaslanacak bisey yok moralini yuksek tut cok onemli oluruna birak ins. daha da gelisip catlar ve döllenir :))kizlar bgn kontrol icn doktora gittim 13 ve 15 cm yumurta olmus crs tekrar kontrol. acaba igne tedavisine mi baslar doktor kafam allak bullal
ay cnm cok saolasin. bir an once olsn istiyorum. isyerinden izin,alip durmak can skiyoryumurtalarinin catlayip catlamadigina bakacak eger catlamamissa igne vurdurur o kadar telaslanacak bisey yok moralini yuksek tut cok onemli oluruna birak ins. daha da gelisip catlar ve döllenir :))
adetinn kacinci gunu ki yani cok cok az bence adetinin gecikmesini bekle ve beta testi yaparsan daha saglkli olur klomenle yada catlatma ignesinden dolayi poxitf çıkabiliyor yinede ins. hamilesndrKızlar test yaptım böyle çıktı
geçti cnm adetim ama bnm geç yumurtlama oluyor 1 hafta önce negatifti iğne kullanmadımadetinn kacinci gunu ki yani cok cok az bence adetinin gecikmesini bekle ve beta testi yaparsan daha saglkli olur klomenle yada catlatma ignesinden dolayi poxitf çıkabiliyor yinede ins. hamilesndr
hayirlisi olsun ins.geçti cnm adetim ama bnm geç yumurtlama oluyor 1 hafta önce negatifti iğne kullanmadım
amin cümlemiz için cnm aslında günlerdir adet olmayı bekliyordum 2 3 gündür göğüs ağrım çoğaldı bir kaç gün bekleyip doktora gideceğimhayirlisi olsun ins.
Bunuda sabah yaptım cnmhayirlisi olsun ins.
sonucuna bakılırsa pozitif ins. hayirlisiyla devami gelir en yakin saglik ocagindan kan testi versen iyi olurdu fazla beklemedenBunuda sabah yaptım cnm
Benimde aklıma o geldi hemşireyi aradım yarın gel dedi evimin hemen arkasında zaten oraya gitmek bana da daha mantıklı geldi :)sonucuna bakılırsa pozitif ins. hayirlisiyla devami gelir en yakin saglik ocagindan kan testi versen iyi olurdu fazla beklemeden
merhaba ne yaptin gittin mi sonuç ?Benimde aklıma o geldi hemşireyi aradım yarın gel dedi evimin hemen arkasında zaten oraya gitmek bana da daha mantıklı geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?