Maalesef sonuç yine hayal kırıklığı test yapmaya gerek kalmadan geldi yine oy oy
İnşallah tek duam rabbim bekleyenleri rabbim daha fazla bekletmesin tez zamanda bizlerinde yüzünü güldürsün cok zor beklemekhayırlısı olsun ins. uzme canını bir daha ki sefere olur Allahin izniyle
Kaç gün sonra geldi adetin cnm?Üzülmemek elde olmuyor canm ya.hayırlısı yapacak birşey yok
İnşallah tek duam rabbim bekleyenleri rabbim daha fazla bekletmesin tez zamanda bizlerinde yüzünü güldürsün cok zor beklemek
baska secenekleride arastir. bende gittim gorusmeye tamamen para odaklilarGünaydın kızlar yine bentemmuz 9 da rahim filmi çekildi ve sağ tüp tamamen kapaliymis..çok moralim bozuk...ve yaz tatilini degerlendirmek için aşılama yaptırmak istiyorum. .İzmir de irenbe tüp bebek merkezi varmış orayı iyi diyorlar. Bilgisi olan arkadaş varsa paylasirsa sevinirim. .çok iyi hissetmiyorum resmen yarim kadın gibi bişeyimm aşılama da da sadece sol tupe Sperm yollanabilcekmis sağ kapalı oldgundan
daha iyi doktorlar var izmirde. irenbeye gitmemaldelmor anlamadım cnm başka seçenekler derken? Irenbe ye gitmeyim mi. ? Aşılama dan başka şansım yok ki zaten yüzde 50 daha düşük bi ihtimal benim hamile kalmam .artık sabredemicem. Ne olacaksa olsun diyorum.zaten 2 ay köken kullandım olmadı ki
en geç 18. günü adet olunuyorKlomene rağmen adet gecikir mi hanımlar ?
test yaptın mı ?Ben hala olmadım 2 gün geçti
Adete 1 gün varken kan testi yaptırdım çıkmadı hala beklemedeyim benim geç yumurtlama gibi de bir sorunum var aslındatest yaptın mı ?
Canım olsa teste çıkardı aslında , çatlatma iğnesi vurulunca geç döllenme oluyor mu ki .? iğneden 36 saat sonra çatlıyor ya hani. bilmedim. sen doktoruna danış canımAdete 1 gün varken kan testi yaptırdım çıkmadı hala beklemedeyim benim geç yumurtlama gibi de bir sorunum var aslında
Çatlatma iğnesi yaptırmadım cnm ben bi kere gittim 1 yumurtan var dedi bi daha da kontrol etmediCanım olsa teste çıkardı aslında , çatlatma iğnesi vurulunca geç döllenme oluyor mu ki .? iğneden 36 saat sonra çatlıyor ya hani. bilmedim. sen doktoruna danış canım
hmmm. ozaman geç döllenme olabilir canım , sen bu hafta sonuna kadar testi tekrarla. inşallah güzel haberler verirsin.Çatlatma iğnesi yaptırmadım cnm ben bi kere gittim 1 yumurtan var dedi bi daha da kontrol etmedi
Ne demek canım , güzel haberlerle gel inşallah.Bir kaç gün daha olmazsam başka bir doktora gidip öğreneceğim cnm sağolasın yardımcı olduğun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?