Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar yine ben :işsiz::işsiz: temmuz 9 da rahim filmi çekildi ve sağ tüp tamamen kapaliymis..çok moralim bozuk...ve yaz tatilini degerlendirmek için aşılama yaptırmak istiyorum. .İzmir de irenbe tüp bebek merkezi varmış orayı iyi diyorlar. Bilgisi olan arkadaş varsa paylasirsa sevinirim. .çok iyi hissetmiyorum resmen yarim kadın gibi bişeyimm :( aşılama da da sadece sol tupe Sperm yollanabilcekmis sağ kapalı oldgundan

İlk doktorum polikistik oversun dedi 2 ay klomen verdi ama şimdiki hsg çeken hormonlarin da yumurtalarinda normal dedi 2 yumurta gördü doktor..ee nere gitti polikistik over? Düzeliyor muyum. .ben bu islerden hoc bisey anlamadim kızlar. Yaşım 31 ve her geçen zaman hızlı geçiyo o yüzden asilamaya başlamak gerek

Günaydın kızlar yine ben :işsiz::işsiz: temmuz 9 da rahim filmi çekildi ve sağ tüp tamamen kapaliymis..çok moralim bozuk...ve yaz tatilini degerlendirmek için aşılama yaptırmak istiyorum. .İzmir de irenbe tüp bebek merkezi varmış orayı iyi diyorlar. Bilgisi olan arkadaş varsa paylasirsa sevinirim. .çok iyi hissetmiyorum resmen yarim kadın gibi bişeyimm :KK43: aşılama da da sadece sol tupe Sperm yollanabilcekmis sağ kapalı oldgundan
baska secenekleride arastir. bende gittim gorusmeye tamamen para odaklilar

maldelmor maldelmor anlamadım cnm başka seçenekler derken? Irenbe ye gitmeyim mi. ? Aşılama dan başka şansım yok ki zaten yüzde 50 daha düşük bi ihtimal benim hamile kalmam .artık sabredemicem. Ne olacaksa olsun diyorum.zaten 2 ay köken kullandım olmadı ki

maldelmor maldelmor anlamadım cnm başka seçenekler derken? Irenbe ye gitmeyim mi. ? Aşılama dan başka şansım yok ki zaten yüzde 50 daha düşük bi ihtimal benim hamile kalmam .artık sabredemicem. Ne olacaksa olsun diyorum.zaten 2 ay köken kullandım olmadı ki
daha iyi doktorlar var izmirde. irenbeye gitme

Adete 1 gün varken kan testi yaptırdım çıkmadı hala beklemedeyim benim geç yumurtlama gibi de bir sorunum var aslında
Canım olsa teste çıkardı aslında , çatlatma iğnesi vurulunca geç döllenme oluyor mu ki .? iğneden 36 saat sonra çatlıyor ya hani. bilmedim. sen doktoruna danış canım

Canım olsa teste çıkardı aslında , çatlatma iğnesi vurulunca geç döllenme oluyor mu ki .? iğneden 36 saat sonra çatlıyor ya hani. bilmedim. sen doktoruna danış canım
Çatlatma iğnesi yaptırmadım cnm ben bi kere gittim 1 yumurtan var dedi bi daha da kontrol etmedi

Çatlatma iğnesi yaptırmadım cnm ben bi kere gittim 1 yumurtan var dedi bi daha da kontrol etmedi
hmmm. ozaman geç döllenme olabilir canım , sen bu hafta sonuna kadar testi tekrarla. inşallah güzel haberler verirsin.

Bir kaç gün daha olmazsam başka bir doktora gidip öğreneceğim cnm sağolasın yardımcı olduğun için:KK15:

Back