- 5 Kasım 2016
- 796
- 852
- 33
- 40
İnşallah kuzum hepimize nasip olsunHakkında hayırlısı olsun cnm inş olur bu ay
Inşallah,rabbim bu ay bekleyen herkesin yüzünü güldürsün sizin daha var sanırım benim geçtiğimiz pazar di suan 3 gün geçtibenim kilom yok oyüzden sirekeyi önermediler bende tedavimin yanında kullandım pazar günü benimde olmam lazım haberleşelim inşallah olmayız ikimizde hayırlısıyla
merhaba , iğneden kastın çatlatma iğnesi mi ?Bende devam edeceğim başka bir doktorla klomene 3 ay daha denerim olmazsa ara veririm sonra iğneye geçerim bencede iğne aşırı hormon yani göze alamam
Yok yumurta geliştirici iğne veriyor doktorlar sonrada çatlatma iğnesi haptan daha fazla hormon demek yanimerhaba , iğneden kastın çatlatma iğnesi mi ?
Inşallah,rabbim bu ay bekleyen herkesin yüzünü güldürsün sizin daha var sanırım benim geçtiğimiz pazar di suan 3 gün geçti
Sirke çok iyi bence sağlık için kullanılmalı kanser türlerinide önlüyor.
Sizin fiyat ne kadardi peki sirkesiz
Bunu duymamıştım canım. Yumurtaların klomende büyümedi mi hemen iğneyi önerdi ? Bence de başka bir doktora git.Yok yumurta geliştirici iğne veriyor doktorlar sonrada çatlatma iğnesi haptan daha fazla hormon demek yani
İlk defa kullandım 1 yumurtam vardı çok büyümemiş sanırım boşuna bekleriz iğne daha etkili dedi ama çokta acelem yok yani bir kaç ay daha denemek istiyorum başka bir doktor buldum ona gideceğim artıkBunu duymamıştım canım. Yumurtaların klomende büyümedi mi hemen iğneyi önerdi ? Bence de başka bir doktora git.
benim bu ay 3. ayım klomen+çatlama iğnesi. 6 aya kadar kullanılıyor.
Tatlım sana söyle söyleyeyim. ilk ay kullandım 1 yumurtam oldu 22mm di. ama olmadı.İlk defa kullandım 1 yumurtam vardı çok büyümemiş sanırım boşuna bekleriz iğne daha etkili dedi ama çokta acelem yok yani bir kaç ay daha denemek istiyorum başka bir doktor buldum ona gideceğim artık
Yapicam canm yapicam kismet olursa bugün yapicamyaa test yapsanıza ne güzel. ketenle aspir 80 tl ye almıştım ben tedavi sürecinde kullandım şimdi bıraktım adeti bekliyorum evet benimde bu pazar olmam gerekiyo bakalım.
Zaten benim kızdığım nokta kişisel düşüncesi oluşu yani testle vs ile ilgisi yok bunu söylemesinin bi kaç denese boşuna uğraşıyoruz dese yine tamam ama böyle demesi hiç olmadıTatlım sana söyle söyleyeyim. ilk ay kullandım 1 yumurtam oldu 22mm di. ama olmadı.
2. ay 2 yumurta oldu 20 ve 22mm ama olmadı. ilaçları 5 gün sabah akşam alıyordum.
bu ayda 3. ayım 2 kuru kolmen günde 3 tane içtim 4 yumurtam oldu 2 sağ 2 sol en küçüğü 20mm. ve pazar günü çatlama iğnemi vuruldum. yani hemen 1 denemede söyle bir şey demesi saçma. bence de devam et bunun süreci var 2. ayından sonra doz artıyor , daha sıkı takip oluyor. . Hakkımızda hayırlısı olsun canım.
Sen o doktordan kurtul. bu sabır işi, süreç süreç olan bir şey hemen iğne dememesi gerek. olsun vardır bir hayır, yeni doktorun seni anne yapacaktır.Zaten benim kızdığım nokta kişisel düşüncesi oluşu yani testle vs ile ilgisi yok bunu söylemesinin bi kaç denese boşuna uğraşıyoruz dese yine tamam ama böyle demesi hiç olmadı
Yapicam canm yapicam kismet olursa bugün yapicam
Adet olunca gideceğim başka bir doktora bakalım her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır bu seferki ne dicekSen o doktordan kurtul. bu sabır işi, süreç süreç olan bir şey hemen iğne dememesi gerek. olsun vardır bir hayır, yeni doktorun seni anne yapacaktır.
Maalesef sonuç yine hayal kırıklığı test yapmaya gerek kalmadan geldi yine oy oyhaberlerini bekliyorum.:)
hayırlısı olsun ins. uzme canını bir daha ki sefere olur Allahin izniyleMaalesef sonuç yine hayal kırıklığı test yapmaya gerek kalmadan geldi yine oy oy
İnş Rabbim bu duyguyu yaşatır cnm hakkında hayırlısı olsunBen ilk klomen kullanimla hamile kaldım ama 3 haftalık ken düşük yaptım nasip değilmiş insallah diğeri sağlıklı bir gebelik olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?