- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 36
ins cnm bakalom artik. hayirlisiyla bi olsun cok uzuldum bgn.Hayırlısı olsun inş bu ay olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ins cnm bakalom artik. hayirlisiyla bi olsun cok uzuldum bgn.Hayırlısı olsun inş bu ay olur![]()
Sorarım cnm gideceğim doktora birde benim Perşembe günü uzayan şeffaf bir akıntım olmuştu sizdede oldu mu adete yakın böyle?Kuzum doktora söyle femara versin klomen bir işe yaramıyor artık diyorlar bende 3 kere kullandım şayet yine sen bilirsin ama bir söyle bakalım daha etkili diyorlar klomen eskisi gibi işe yaramıyormuş sanırım yanlışta yönlendirmiyim seni de sen bilirsin yine de![]()
Hayırdır cnmins cnm bakalom artik. hayirlisiyla bi olsun cok uzuldum bgn.
Valla bende akıntı var şuanda bildiğin beyaz sarı karışık klomen yapıyor ama bildiğim öyle akıntı kuzuSorarım cnm gideceğim doktora birde benim Perşembe günü uzayan şeffaf bir akıntım olmuştu sizdede oldu mu adete yakın böyle?
O zaten var ama şeffaf uzayan akıntım da vardı o geçti akıntı hala devam inş adet olursam cumaya kadar bakacağım birde femara vermesini isteyeceğim cnmValla bende akıntı var şuanda bildiğin beyaz sarı karışık klomen yapıyor ama bildiğim öyle akıntı kuzu
gecikme yapabilir canim gecen ay benim kist oldugu icin catlamadigindan söktürücü igne ilac anca ignenin 32.gunu adet olmustumKızlar iğnenin 16.günü bugün farklı iğne oldum choriomon 5000 gecikme yapar mı bilgisi olan varmı ?
İğne ne için cnmKızlar iğnenin 16.günü bugün farklı iğne oldum choriomon 5000 gecikme yapar mı bilgisi olan varmı ?
Benim çatladı ama iğneden 4 gün sonra ultrasona girdim ve yumurtlarım çatlamıştı geçen sefer otrivilit die bir iğne oldum 15.gün regl olmuştum da o yüzden merak ettim degecikme yapabilir canim gecen ay benim kist oldugu icin catlamadigindan söktürücü igne ilac anca ignenin 32.gunu adet olmustum
Çatlatma iğnesi canımİğne ne için cnm
Anladım cnm bana vermedi bu ay onuÇatlatma iğnesi canım
Bana 2.kere yapıldıAnladım cnm bana vermedi bu ay onu
Çatladığı halde bile olabilir mi acaba ya merak ettim şimdigecikme yapabilir canim gecen ay benim kist oldugu icin catlamadigindan söktürücü igne ilac anca ignenin 32.gunu adet olmustum
Hakkında hayırlısı olsun cnm inş olur bu ayBana 2.kere yapıldı
1defa catlatma ignesi vurdum canim kiste dondu 32.gun oldum baska deneyimim olmadi. 2.kizimda ilk ay klomen ovitrellede hamile kalmistim bilmiyorumÇatladığı halde bile olabilir mi acaba ya merak ettim şimdi![]()
calisiyrm cnm izin almak zor. birde tup bebek icin gelenleri gordum. daha da uzuldumHayırdır cnm
Allah herkesin gönlüne göre versin cnm olsa bi dert olmasa bi dert iştecalisiyrm cnm izin almak zor. birde tup bebek icin gelenleri gordum. daha da uzuldum
synen aynen cnm. ins biran once olurda kucagimiza aliriz bebislerimiziAllah herkesin gönlüne göre versin cnm olsa bi dert olmasa bi dert işte
inş cnm inşsynen aynen cnm. ins biran once olurda kucagimiza aliriz bebislerimizi
Teşekkür ederim arkadaşım cevap verdiğin ilgilendiğin için erken gebelik yapayım diorum yapma dediler idrar erken olduğu için çıkmaz üzülme boş yere dediler doktorda bende kan için bekliycem 2 gün daha gelirse o arada görürüm bende ne olup gittiğini sanırım1defa catlatma ignesi vurdum canim kiste dondu 32.gun oldum baska deneyimim olmadi. 2.kizimda ilk ay klomen ovitrellede hamile kalmistim bilmiyorum