- 5 Kasım 2016
- 796
- 852
- 33
- 40
Haydiİnş Rabbim gönlümüze göre verir hepimizin cnm yarın gideceğim bakalım kesin bir sonuç alırım o zaman![]()
Güzel haberlerini bekliyoruz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydiİnş Rabbim gönlümüze göre verir hepimizin cnm yarın gideceğim bakalım kesin bir sonuç alırım o zaman![]()
Nasipte varsa inş cnmHaydi
Güzel haberlerini bekliyoruz :)
Ben setin hepsini aldım biraz kilom var. adetimden 5 gün sonra kullanmaya başladım hala devam ediyorum pazar günü adet olucam bakalm inşallah olmayiz bu ay güzel haberler alırız bizde suan cok şişlik var bende yaglardan mi anlamadim çok rahatsızlık veriyor birde aşırı gaz var
Bence gelişiyorsa aşılama yaptırmanı tavsiye ederimKızlar bi senedir bebek istiyoruz bütün tetkikler yapıldı (sperm testi,rahim filmi,yumurta takibi) herşey normal doktor sadece vitamin yazdi kullandım bu ayda olmadi. Bugün gittim doktora klomen verdi. Fakat benim yumurtam olgunlaşıyor(22mm) ve yan etkileri olduğunu duydum.Kullanmali miyim yoksa direk asilamami yaptirayim. Doktor tercihi bana bıraktı.yardim lutfen
hakkinda hayirlisi olsun canim kac ay kullandin klomeni ki ignelere gecmeyi dusunuyorsunDoktordan geliyorum maalesef negatif ve doktorum boşuna uğraşıcaz gibi iğne tedavisi daha verimli olur dedi sanırım başka bir doktora daha gideceğim ilk aydan iğne istemiyorum
İlk defa kullandım doktor geçelim dedi ama ben istemiyorumhakkinda hayirlisi olsun canim kac ay kullandin klomeni ki ignelere gecmeyi dusunuyorsun
bence deneyin tekrar klomen canim benimde 3. kullanisimİlk defa kullandım doktor geçelim dedi ama ben istemiyorum
Benim yumurtam oluşmuştu zaten ama böyle bir tavsiyede bulundu bende adet olunca başka bir doktora gideceğim zaten bir çocuğum var iğne şimdilik masraflı olur benim içinbence deneyin tekrar klomen canim benimde 3. kullanisim
ilk ay yeterli gelmedi
2.ay yukseltti yumurta gelisti fakat kist oldu
bu ay 3. ayim bence sende direk gecme igneye eger yumirtan gelisiyorsa
masraf arti daha yogun hormon demek igne canim bence klomene devam et derimBenim yumurtam oluşmuştu zaten ama böyle bir tavsiyede bulundu bende adet olunca başka bir doktora gideceğim zaten bir çocuğum var iğne şimdilik masraflı olur benim için
Bende devam edeceğim başka bir doktorla klomene 3 ay daha denerim olmazsa ara veririm sonra iğneye geçerim bencede iğne aşırı hormon yani göze alamammasraf arti daha yogun hormon demek igne canim bence klomene devam et derim
Hadi ya üzülme sakın olur mu vardır bir hayır senden umutluydum ben kandırdı bizi demekki senin bünye sıkma canını sakın arkadaşımDoktordan geliyorum maalesef negatif ve doktorum boşuna uğraşıcaz gibi iğne tedavisi daha verimli olur dedi sanırım başka bir doktora daha gideceğim ilk aydan iğne istemiyorum
Yok aslında ümitlenmedim çok fazla ilk aydan olacağına pek inanmadım yani aslında içim rahat etti hep şüphe etmekten iyidir ama hala adet olmadım cumaya kadar olursun dedi olunca başla bir doktor yolu göründü banaHadi ya üzülme sakın olur mu vardır bir hayır senden umutluydum ben kandırdı bizi demekki senin bünye sıkma canını sakın arkadaşım
Klomen kullanmışmıydın sen ?Yok aslında ümitlenmedim çok fazla ilk aydan olacağına pek inanmadım yani aslında içim rahat etti hep şüphe etmekten iyidir ama hala adet olmadım cumaya kadar olursun dedi olunca başla bir doktor yolu göründü bana![]()
hayirlisi olsun canim benimde 3.gunumbugun klomende ilk gunum kizlar. hakkimizda hayirlisi ins
İlk defa kullanmıştım bu ay cnmKlomen kullanmışmıydın sen ?
Hayırlısı olsun inş bu ay olurbugun klomende ilk gunum kizlar. hakkimizda hayirlisi ins
Kuzum doktora söyle femara versin klomen bir işe yaramıyor artık diyorlar bende 3 kere kullandım şayet yine sen bilirsin ama bir söyle bakalım daha etkili diyorlar klomen eskisi gibi işe yaramıyormuş sanırım yanlışta yönlendirmiyim seni de sen bilirsin yine deİlk defa kullanmıştım bu ay cnm