- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Ya bende de hafif hafif batma ama cok değil başım bi dünya dönüyo gibi amaKasıklarımda böyle bi doluluk hissediyorum sancı giriyor arada sanırım bugün çatlıcak bunlar S sunshine__
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende de hafif hafif batma ama cok değil başım bi dünya dönüyo gibi amaKasıklarımda böyle bi doluluk hissediyorum sancı giriyor arada sanırım bugün çatlıcak bunlar S sunshine__
canım naptın sesin cıkmıoKasıklarımda böyle bi doluluk hissediyorum sancı giriyor arada sanırım bugün çatlıcak bunlar S sunshine__
Sabahtan bi yoğunluğum vardı faturalar makbuzlar filan onları hallettim canım. Valla bişey diyim mi sancılarım fena göğüslerim sırtım belim. Sanırım çatlıcak yumurtalar ondan diye düşünüyorum. İnşallh yani. Sen nasılsıncanım naptın sesin cıkmıo
bende yok sadece bel ara ara batma o kadarSabahtan bi yoğunluğum vardı faturalar makbuzlar filan onları hallettim canım. Valla bişey diyim mi sancılarım fena göğüslerim sırtım belim. Sanırım çatlıcak yumurtalar ondan diye düşünüyorum. İnşallh yani. Sen nasılsın
Kendimi iyi hissetmiyorum çok ağrım var şuanda. İnşallh kiste dönüşmez. Sanki üşütmüşümde göğsüme bıçak saplanıyor. O haldeyim. Yüzümden de alev çıkıyorbende yok sadece bel ara ara batma o kadar
ya gercekten mi bi doktora gitseneKendimi iyi hissetmiyorum çok ağrım var şuanda. İnşallh kiste dönüşmez. Sanki üşütmüşümde göğsüme bıçak saplanıyor. O haldeyim. Yüzümden de alev çıkıyor
Bilmiyorum arasam mı acaba doktoru? Kasıklrımda aman aman bir ağrı yok akıntım da hiç olmadı. Hatta ilk defa bu kadar kuru kaldımya gercekten mi bi doktora gitsene
arasana tatlım bende merak ettim. Benimde belimin ortasına alev gibi yanmaya başladı ağrım yok amaBilmiyorum arasam mı acaba doktoru? Kasıklrımda aman aman bir ağrı yok akıntım da hiç olmadı. Hatta ilk defa bu kadar kuru kaldım
Gidiyorum şimdi gel hemen dediarasana tatlım bende merak ettim. Benimde belimin ortasına alev gibi yanmaya başladı ağrım yok ama
Hadi ya banada haber ver canmGidiyorum şimdi gel hemen dedi
Hadi ya banada haber ver canm
Hadi gözün aydın canm hersey normal yani ağrı olmayınca daha mı iii dediEvet canım baktı doktor yumurtaların çatlamış bi sorun görünmüyor çalışmalara devam bundan sonra top sizde dedi. Herhalde çatladıysa artık kiste dönüşmez dimi? Akıntıyı sordum takma kafana illa olacak diye bişey yok dedi
Yok öyle bişey demedi. Çatlamış artık bizim yapacağımız bişey yok siz çalışmalara devam dedi. Akıntı olayını sorunca önemli değil her zaman olmayabiliyor dedi. Valla belliki şuan beklemekten başka yapcak bişi yok. Sen pazartesi mi gidecektinHadi gözün aydın canm hersey normal yani ağrı olmayınca daha mı iii dedi
Aynn canm demekki biz ağrıları hissetmeyen tarafızz demek oluo ama dyrm yarın gitsemmi gitsemde nolcakki bsey yapamayackYok öyle bişey demedi. Çatlamış artık bizim yapacağımız bişey yok siz çalışmalara devam dedi. Akıntı olayını sorunca önemli değil her zaman olmayabiliyor dedi. Valla belliki şuan beklemekten başka yapcak bişi yok. Sen pazartesi mi gidecektin
Yok canım sadece bakıyor çatlayıp çatlamadığını söylüyor. En azından onu bilmek bile rahatlatıcı bence git sende. Yatalım kalkalım yatalım kalkalım ve o büyük gün gelsin artık.Aynn canm demekki biz ağrıları hissetmeyen tarafızz demek oluo ama dyrm yarın gitsemmi gitsemde nolcakki bsey yapamayack
İnşallh inşallhhYok canım sadece bakıyor çatlayıp çatlamadığını söylüyor. En azından onu bilmek bile rahatlatıcı bence git sende. Yatalım kalkalım yatalım kalkalım ve o büyük gün gelsin artık.
şimdi tanıdık eczane den tanıdıkla konustum normal dedi bu olayın olmasıYok canım sadece bakıyor çatlayıp çatlamadığını söylüyor. En azından onu bilmek bile rahatlatıcı bence git sende. Yatalım kalkalım yatalım kalkalım ve o büyük gün gelsin artık.
Şimdi yaptım ovu testi hiç anlamadım yumurta çatladıysa nasıl bu kadar koyu çıktı? Şuan 3gün içinde en koyusu bu çünküşimdi tanıdık eczane den tanıdıkla konustum normal dedi bu olayın olması
ala ala bende anlamdm bu işi iğnenin etkiside olabilir cnmŞimdi yaptım ovu testi hiç anlamadım yumurta çatladıysa nasıl bu kadar koyu çıktı? Şuan 3gün içinde en koyusu bu çünkü
Umarım öyledir ay ne zormuş ya şu iş. Takip etsen bi dert etmesen bi dert. Akıntım başladı amaala ala bende anlamdm bu işi iğnenin etkiside olabilir cnm