Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yoğun oldu biraz. Adetlerim düzensiz maalesef. Akinti sarimtrakti ama doğru akinti degil mi?

Ben çok birsey bilmiyorum etrafimda destek olabilecek olan da yok. Teşekkür ederim yardim icin.
Valla yumurta akı gibi oluyır genelde ama illa akıntı olcak diye birşey yok. Sen önce fazla takma en önemlisi stres çünkü. Eğer bu ay tutmazsa ki inşallah hamilelik olur. Sonraki ay da ovulasyon testiyle takip edersin yumurtlama zamanını.

Ya şimdi zotunlu ya strese girdm hiç istgm de kaçıo yaaaa sennde kasık ağrısı falan bişey varmı
Sorma sanki vazife gibi dimi. Ama yapacak bişey yok :) valla varla yok arası ama akıntı yok. Biraz onu taktım kafaya nerdeyse 36 saat olacak. Sadece biraz ateş basıyor arada

Benim iğneyi yaptğm gün ve sonrasında afedersiniz uzayan şeffaf akıntım oldu çağladığının belirtisi diye umuyorum o günleri değerlendirdik bakalım beklemedeyim

Bugün catlatma iğnesi öğlen 12 de oldum. Şimdi uzayan akıntı gördüm. Doktor yarın akşama ilişki verdi. Geç kalır mıyım ilişki için yumurtam çatlamış olabilir mi? Bu arada Lh testim koyu cıktı

Benim doktorum igne oldugun gun iliski olsun demisti. 36 sonra degilmi dedim evet ama yumurta vardiginda orada spermler olsun demisti. Bende igneden sonra iliskiye girdim icim rahat oldu boylece kacirmamis olurum İliskiden 36 saat sonra yine olucaz sonraki iki gunde . Sende oyle yapsan iyi olur aslin da ? Yada daha tecrübeli olanlar söylesin

Bir gün önce ilişki olduğu için o gün önermedi sanırım. 36 saatin amacı ne acaba. Neden o kadar bekleniyor. Tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim. Bizim ilişkiler önce oldu yumurtlamadan kızımız olacak galiba :))

Foliküler gelişimin optimal stimülasyonuna ulaşıldıktan 24 - 48 saat sonra bir kullanıma hazır şırıngada OVİTRELLE (250 mikrogram) uygulanır. Hastaya, OVİTRELLE enjeksiyonu uygulandığı gün ve sonraki gün cinsel temasta bulunması önerilir. Diyor ( recetesin de ) doktorlar neden 36 saat diyor ya daha once catlarsa ya igneden once kendi catlarsa kafam da deli sorular benim de.

Günaydın tatlım valla dün gece ilişkide kasıklarkm çok ağrıdı. Ama inan şuan bişey hissetmiyorum ne akıntım var ne sancım. Sende durumlar nasıl
aynen öle baskı oldu belki kastığım içindir ama başka hiç bişey yok zaten gece 12 olduğu için bi kere ilşki oldu 2 saat ayaklarım dik yattım şimdi ise işe geldim ve herşey normal

aynen öle baskı oldu belki kastığım içindir ama başka hiç bişey yok zaten gece 12 olduğu için bi kere ilşki oldu 2 saat ayaklarım dik yattım şimdi ise işe geldim ve herşey normal
Evet bende 1saat yattım yatakta. Bizde bir kere yapabildik. Ama ben bu akşamda çalışmalara devam edicem. Nedense çatlamadığını düşünüyorum

Evet bende 1saat yattım yatakta. Bizde bir kere yapabildik. Ama ben bu akşamda çalışmalara devam edicem. Nedense çatlamadığını düşünüyorum
aynen aynı fikirdeyim ya anlamadım bu işi millet ağrı batma herşeyi yasıo hangisi iyi bişey anlamıs değilim ümidimi yitirmeye başladım bu işten kiste dönüşse ağrı cekeriz oda yok

aynen aynı fikirdeyim ya anlamadım bu işi millet ağrı batma herşeyi yasıo hangisi iyi bişey anlamıs değilim ümidimi yitirmeye başladım bu işten kiste dönüşse ağrı cekeriz oda yok
Aynen ya şöyle bi okuyorum da millet ağrıdan kıvranmış biz mi hafif geçiriyoruz acaba. Ümidini kaybetme daha önümüzde bekliceğimiz baya bi gün var. Son ovü testim var onu da akşam yapıcam bakalım ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…