28 30 ve 2 temmuz cnmiliski gunlerini nasil verdi dotor peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 30 ve 2 temmuz cnmiliski gunlerini nasil verdi dotor peki
test yptinizmi hic erken gebelkk testi28 30 ve 2 temmuz cnm
Yok yapmadım sadece ayın dokuzunda pembe lekelenme yaşadım çok az devamı gelmedi birde çok akıntım var klomen yapar mı bunu hiç bilmiyorumtest yptinizmi hic erken gebelkk testi
evet akinti yapiyormus. belki yerlesme kanamsidir. ins hamilesindir.Yok yapmadım sadece ayın dokuzunda pembe lekelenme yaşadım çok az devamı gelmedi birde çok akıntım var klomen yapar mı bunu hiç bilmiyorum
İnş Pazartesi günü duphaston biteli 9 gün olacak ama bnm sadece akıntım var şeffaf sürekli .test yapmaya da korkuyorum açıkçası o yüzden doktora gideceğimevet akinti yapiyormus. belki yerlesme kanamsidir. ins hamilesindir.
erken gebelik testi yapin varsa cikar ins.İnş Pazartesi günü duphaston biteli 9 gün olacak ama bnm sadece akıntım var şeffaf sürekli .test yapmaya da korkuyorum açıkçası o yüzden doktora gideceğim
Allah bağışlasın evlatlarını cnm ben 3 defa kendiliğinden hamile kaldım 2 düşük yaptım bu yüzden de doktor duphaston verdi gebelik oluşursa tutunsun diye birde artk korkar oldum hamile kalsam düşük yaparsam yine diyerek bana da pco demişti bekarken doktorum daha sonra hiçbir doktor öyle birşeye rastlamadıerken gebelik testi yapin varsa cikar ins.
bende 9 5 yaslarinda kizim var 3.istiyorum klomensiz dr gitmeden gebelik olmuyor bendede pkos um
Allah razi olsun canim duphaston gebeysen tutunmasina degilsen adetinin gelmesine yardimci oluyor bende kullandim kac defaAllah bağışlasın evlatlarını cnm ben 3 defa kendiliğinden hamile kaldım 2 düşük yaptım bu yüzden de doktor duphaston verdi gebelik oluşursa tutunsun diye birde artk korkar oldum hamile kalsam düşük yaparsam yine diyerek bana da pco demişti bekarken doktorum daha sonra hiçbir doktor öyle birşeye rastlamadı
Evet biteli 7 gün oldu duphaston daha bişi yok sadece ilaç bittikten 1 gün sonra pembe akıntım oldu 10 gündürde akıntım var şeffafAllah razi olsun canim duphaston gebeysen tutunmasina degilsen adetinin gelmesine yardimci oluyor bende kullandim kac defa
Bence sen test yapmalısın kuzuYok yapmadım sadece ayın dokuzunda pembe lekelenme yaşadım çok az devamı gelmedi birde çok akıntım var klomen yapar mı bunu hiç bilmiyorum
Bugün ve yarın yapmama imkan yok mecbur yine Pazartesiye kaldı cnm bahçedeyiz şuan ve gece ancak dönerim eveBence sen test yapmalısın kuzu
Bugün ve yarın yapmama imkan yok mecbur yine Pazartesiye kaldı cnm bahçedeyiz şuan ve gece ancak dönerim eveBence sen test yapmalısın kuzu
test derken hormon tahlili icin mi 400 tl istediler beni klomenre baslatirken hic boseye bakmadi adam simdi baska bir dra gittim ara kanamamdan dolayi adetmin 3. gunu gidicem o zmn hirmn thalili ypcak herhalde bide adetime 4 gun varken simdi yine kahrengi yogun bi akintim oldu ne yapacam bilmiyorm suan elimde progestan mi kullansam yoksa primolutu mu kullansam bu ay gercekten cok kan kaybettmzk
cnm cuma adet oldm. mecburen testleri pazartesi yaptircm. gittigim klinikte yapiyorlar ama 400 tl ucret istediler
bende ilk yaptığım teste pozift çıkmışti umutlanmstm ama yinede tedrgndm artk bosuna bosuna o kadar heyecn yapip test yapp uzlmyecm artik saglmi düşünüyorm sters yaptgm zamanlrda kanamm oluyor malesefyine klomen yine catlatma ignesi.. artik hevesle beklemiyorum cunku 1 yildir hep husran oldu. gecen ay 5 tane idrar testinde pozitif gorup hamileyim diye mutluluktan aglarken ayni gun adet olmustum. hcg 0.93 tu.. artik idrar testine de guvenmiyorum.. carsamba gunu vuruldum catlatma ignesini.
daha cok var ogrenmeme ama heveslenmiyorum oluruna biraktim ilk kez.. bu ay test te yapmiycam.![]()
Dün akşam ve bugün test yaptım belli belirsiz çıktı hayalet çizgi zaten daha 2 günüm var ama nedense güvenemedimBence sen test yapmalısın kuzu
hadi bakalim ins. gebesindirDün akşam ve bugün test yaptım belli belirsiz çıktı hayalet çizgi zaten daha 2 günüm var ama nedense güvenemedim![]()
İnş cnm yarın gideceğim doktora bakalım ne diyecekhadi bakalim ins. gebesindir
Sen gebesin ben diyim sana :)Dün akşam ve bugün test yaptım belli belirsiz çıktı hayalet çizgi zaten daha 2 günüm var ama nedense güvenemedim![]()
İnş Rabbim gönlümüze göre verir hepimizin cnm yarın gideceğim bakalım kesin bir sonuç alırım o zamanSen gebesin ben diyim sana :)