2 ya da 3. Gün yapılır cnmkizlar hormon tahlili adetin ilk gunu yapilirmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ya da 3. Gün yapılır cnmkizlar hormon tahlili adetin ilk gunu yapilirmi
Bısey degıl cnmTeşekkür ederim cevabın için
Ikı yada ucuncu gun canım yapılıyorkizlar hormon tahlili adetin ilk gunu yapilirmi
nende pazartesi baslicam hsdi hayirlisidr gittim bugun bat 3.gunum kistim yok olmus bismillah diyerek yarin klomene baslayacagim bu ay ins.
2gun olacak aramizda hafi bakalim ins. Hayirlisiyla gizel haberler veririz ikimizdenende pazartesi baslicam hsdi hayirlisi
3vet cnm pzt hormon tahlili ile yaptirip klomene bsslicaz dedi doktor. cok heyecanliym2gun olacak aramizda hafi bakalim ins. Hayirlisiyla gizel haberler veririz ikimizde
senin kacinci gunun olacak pazartesi3
3vet cnm pzt hormon tahlili ile yaptirip klomene bsslicaz dedi doktor. cok heyecanliym
cnm cuma adet oldm. mecburen testleri pazartesi yaptircm. gittigim klinikte yapiyorlar ama 400 tl ucret istedilersenin kacinci gunun olacak pazartesi
bende nedense icimde bir his bu ay olacak ins. diyor nedense relaxim
cok pahali degilmi canim devlet hastahanesinde kadindogumdan giris yap orda yaptir yazik okadar vermezk
cnm cuma adet oldm. mecburen testleri pazartesi yaptircm. gittigim klinikte yapiyorlar ama 400 tl ucret istediler
tip merkezinde ozel gibi birsey sgk karsilarsa 90 a geliyor muayene ama 10gun sonra tekrar ucret aliniyor senin ne kadaraynen cnm bende pazartesi dahiliyeden yaptircm hepsini. bu testin icinde daha once gormedigim testlerde var. bakalim hayirlisi. sen ozel doktora mi gidigorsn
200 250 arasi gibi herhalde daha ben ucrret odemedim hic. sadece rahim filmi cektirsim.tip merkezinde ozel gibi birsey sgk karsilarsa 90 a geliyor muayene ama 10gun sonra tekrar ucret aliniyor senin ne kadar
ozel muayene yeri seninki demekki rabbim hayirlisiyla emeklerimizi bosa cikarmasin ins.200 250 arasi gibi herhalde daha ben ucrret odemedim hic. sadece rahim filmi cektirsim.
aslinda tup bebek merkezi. yardimci olabilcklerini soyledilerozel muayene yeri seninki demekki rabbim hayirlisiyla emeklerimizi bosa cikarmasin ins.
ins cnm sen ne zamandir dusunuosun.İnş Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin hanımlar bende hala beklemedeyim
İlk defa bu ay kullandım klomen sonrasındada duphaston verdi doktor oda biteli 7 gün oldu Pazartesi doktora gideceğim bende ondan önce 3 yılda 2 düşük yaptım birde oğlum var 5 yaşında ama ilk defa klomen kullandım hiçbir bilgim yoktu en son 28 haziranda gittiğimde 1 yumurtam vardıins cnm sen ne zamandir dusunuosun.
iliski gunlerini nasil verdi dotor pekiİlk defa bu ay kullandım klomen sonrasındada duphaston verdi doktor oda biteli 7 gün oldu Pazartesi doktora gideceğim bende ondan önce 3 yılda 2 düşük yaptım birde oğlum var 5 yaşında ama ilk defa klomen kullandım hiçbir bilgim yoktu en son 28 haziranda gittiğimde 1 yumurtam vardı