- 4 Mayıs 2018
- 154
- 91
- 48
- 34
Denizlide yaşıyorum canım şansıma doktorum mükemmel bir doktor Allah razı olsun ondan devlet hastanesinde bu kadar ilgili bilgili bir doktora denk geldiğim için çok şanslı hissediyorum kendimi sen nerde yaşıyorsun?Canm mrb..insallah hayirlisi ile guzel haberi alirsin..nerde yasiyorsun doktorunu merak ettim cok ayrintili ilgilenmis doktorun benim doktorum malesef bu kadar detayli ilgilenmiyor
vala kayinvalidem konusunda iyi seyler diyemicem. kalbi gibi 2. gelin versin. iyise kauinvaliden sanslisinEn ıyısını yapıyorsun vallah zaten senı dusunen yanında olur.. yok benım kayınvalıdem o konuda cok ıyı cok sukur belkıde hala yenı oldugu ıcın suan oyle ılerde nolur bılmıyorum
Anladım tatlım ıyı cok sukur ınsallah hep boyle kalırvala kayinvalidem konusunda iyi seyler diyemicem. kalbi gibi 2. gelin versin. iyise kauinvaliden sanslisin
Canım benım hıcbı bılgım yok kusura bakma yardımcı olamadımKızlar yardımcı olur musunuz benim regl tam 28 günde bir olur ama 3 gün falan kahverengi lekem gelir hep bu şekildir.Bu ay klomen kullandım regl tarihim yarın yalnız pazar gününden beri yani 5 gündür çamur gibi köyü kahve morumsu lekem geliyor ve içinde minik topak şeklinde kan pıhtıları var ve 5 gündür olması acayip gebelik aklıma gelmiyorsa kist falan mi oluştu adet olacak gibide değilim sizce nedir
İlacın etkisidir belkide cnmKızlar yardımcı olur musunuz benim regl tam 28 günde bir olur ama 3 gün falan kahverengi lekem gelir hep bu şekildir.Bu ay klomen kullandım regl tarihim yarın yalnız pazar gününden beri yani 5 gündür çamur gibi köyü kahve morumsu lekem geliyor ve içinde minik topak şeklinde kan pıhtıları var ve 5 gündür olması acayip gebelik aklıma gelmiyorsa kist falan mi oluştu adet olacak gibide değilim sizce nedir
Inşallah öyledir canım sümüksü damar damar uzayan şeyler geliyorİlacın etkisidir belkide cnm
Doktora sordun mu pekiInşallah öyledir canım sümüksü damar damar uzayan şeyler geliyor
Aynısını bende yasadım kesınlıkle anestezıye gerek yok bazıları korkuyor bende cok korkmustum ama gercekten korkullacak bısey degıldıKızlarrr merhabaaSize hsg (rahim filmi) maceramı anlatayım.
Öncelikle sonuçlarım güzel çıktı çok şükür bir sorun yok :))
Beni içeri aldılar, vajinaya muayene gibi aleti yerleştirdiler. Sonra doktor ilacı verdi ve çok hafif bir ağrı hissetttim. Sonra bi baktım bitmiş. O kadar şaşırdım ki inanamadım :))) Size tavsiyem sakın korkmayın adet ağrısı çeken her kadın bunu rahatlıkla atlatır. Test ettim, onayladım :)))
Aynen canım kesinlikle anesteziye gerek yok. Hatta ben çıktığımda bi kadın daha vardı o da hsg çekilecekmiş korkudan bir saat geç gelmiş. Bende konuştum dedim korkacak bir şey yok çok az acıyor diye moral verdim :))Aynısını bende yasadım kesınlıkle anestezıye gerek yok bazıları korkuyor bende cok korkmustum ama gercekten korkullacak bısey degıldı
Sorcam canım haftasonu gidinceDoktora sordun mu peki
Cok ıyı yapmısın canım allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallahAynen canım kesinlikle anesteziye gerek yok. Hatta ben çıktığımda bi kadın daha vardı o da hsg çekilecekmiş korkudan bir saat geç gelmiş. Bende konuştum dedim korkacak bir şey yok çok az acıyor diye moral verdim :))
bende de oldu ara ara kanama seklinde de oldu birsey anlayamadim dr primolut verdi galiba dr degistircem bosu bosuna o kadar para veriyormusum gibi geliyor bana her ay ayni tedavi olmz ki klomene basladgmdan beri her ay sorin cikiyor ilk ay kimyasl gebelk yasadm bu ayda boyle ortada kanamam basladi ama bende myon var ondan boyle ortalarda kanama oluyormus ins. sende yoktur dra sor bazilari soylemiyor norml karsilaypKızlar yardımcı olur musunuz benim regl tam 28 günde bir olur ama 3 gün falan kahverengi lekem gelir hep bu şekildir.Bu ay klomen kullandım regl tarihim yarın yalnız pazar gününden beri yani 5 gündür çamur gibi köyü kahve morumsu lekem geliyor ve içinde minik topak şeklinde kan pıhtıları var ve 5 gündür olması acayip gebelik aklıma gelmiyorsa kist falan mi oluştu adet olacak gibide değilim sizce nedir
Evet canım normal.. bende bu ay klomen tedavısınde ıkıncı ayım ve hep 10 gunde gıdıyordum senın yumurtana bakıcak eger yumurtan catlama buyuklugune geldıyse o gun sana catlatma ıgnesı verecektır ınsallah hayırlısı olurArkadaşlar bugün doktora gittim adetin 3.günündeyim sabah 1 akşam 2 tane klomen verdi.Birdaha temmuzun 23.üne gel dedi. Bu normal mi 10 gün sonrasına gel demesi
Ben setin hepsini aldım biraz kilom var. adetimden 5 gün sonra kullanmaya başladım hala devam ediyorum pazar günü adet olucam bakalm inşallah olmayiz bu ay güzel haberler alırız bizde suan cok şişlik var bende yaglardan mi anlamadim çok rahatsızlık veriyor birde aşırı gaz varben bu ay başladım canm bendede polikistikover var bakalım inşallah fayda eder sadece sirkeyi almadım zaten çok zayıf olduğum için.sen ne durumdasın.
Teşekkür ederim cevabın içinEvet canım normal.. bende bu ay klomen tedavısınde ıkıncı ayım ve hep 10 gunde gıdıyordum senın yumurtana bakıcak eger yumurtan catlama buyuklugune geldıyse o gun sana catlatma ıgnesı verecektır ınsallah hayırlısı olur
bildigim kadariyla 3.gun yapilirkizlar hormon tahlili adetin ilk gunu yapilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?