Anladım tatlım cok sukur senın ıyımıs ınsallah en yakın zamanda hamıle kalırsıncanm onun yasa gore degerleri var. vajina muayenesi ile de kontrol edilebiliyormus aslinda. doktor garanti olsun testte gorelim dedi. amh dusuk olunca tup bebek tutmama ihtimalide olabiliyormus
Dogrudur canım allah yardımcın olsun calısmak ta zor evde bos bos durmak ta :)cok yogun calisiyrm. kafam kazan oluyor aksama kadar
tatlim nasip bu isler. ins senin dhaa iyi en azindan hastaligin yok. ben pcos hastasiyim hamile kalmam biraz daha zor. com sukir esimde bi problem yok ama yinede nasip.Anladım tatlım cok sukur senın ıyımıs ınsallah en yakın zamanda hamıle kalırsın
ev hanimi olmak muthis. bebisin olsn daha iyi anlayacaksin :)D
Dogrudur canım allah yardımcın olsun calısmak ta zor evde bos bos durmak ta :)
Iyı olupta olmaması dA kotu en azından bı rahatsızlık var dıye onun ıyı olması ıcın caba gosterırsın ama ıste senın ısınde zor ınsallah allah ol der ve bızım yavurlarımızda olur hayırlısıtatlim nasip bu isler. ins senin dhaa iyi en azindan hastaligin yok. ben pcos hastasiyim hamile kalmam biraz daha zor. com sukir esimde bi problem yok ama yinede nasip.
Evet canım ben zaten sabah erken kalkamam unıverıste mezunuyum ama ev hanımıyımev hanimi olmak muthis. bebisin olsn daha iyi anlayacaksin :)
ins saglikla hamile kaliriz. bende temmuzda bsslicam. sende bu ay hamis olursin :)Iyı olupta olmaması dA kotu en azından bı rahatsızlık var dıye onun ıyı olması ıcın caba gosterırsın ama ıste senın ısınde zor ınsallah allah ol der ve bızım yavurlarımızda olur hayırlısı
ne guzl :)Evet canım ben zaten sabah erken kalkamam unıverıste mezunuyum ama ev hanımıyım
Insallah canım .. sen nekadarlık evlısınins saglikla hamile kaliriz. bende temmuzda bsslicam. sende bu ay hamis olursin :)
2. yilimiz bitti. ilk basta istemedim bebek. esimle sorunlarimiz vardi. evlilige alisma vs derken. simdi istiyorzInsallah canım .. sen nekadarlık evlısın
Allah tez zamanda nasıp etsın ınsallah bende 14 aylık evlıyım ama bız evlılıgımızın ılk ayından berı ıstıyoruz2. yilimiz bitti. ilk basta istemedim bebek. esimle sorunlarimiz vardi. evlilige alisma vs derken. simdi istiyorz
hmm esinde bi sorun varmi. spermiyogram falan verdinizmiAllah tez zamanda nasıp etsın ınsallah bende 14 aylık evlıyım ama bız evlılıgımızın ılk ayından berı ıstıyoruz
anım o da test yaptı hersey cok ıyı sadece morfolojısı 1 yanı sekıl bozuklugu en az 4 olması gerekıyormus ama doktor buyuk bı engel degıl cocuk ıcın dedı yanı olabılıyormus baska da hıcbı sıkıntı yok saglıgımızla ılgılı ama ıstehmm esinde bi sorun varmi. spermiyogram falan verdinizmi
hmm keciboynuzu pekmezi yiyenler var. bi arastir istersen.Evet c
anım o da test yaptı hersey cok ıyı sadece morfolojısı 1 yanı sekıl bozuklugu en az 4 olması gerekıyormus ama doktor buyuk bı engel degıl cocuk ıcın dedı yanı olabılıyormus baska da hıcbı sıkıntı yok saglıgımızla ılgılı ama ıste
Evet canım o da bı aydır ıkı sıse bıtırdı nerdeyse bıde doktor bı ılac vermıstı bakalım hayırlısı artık keske elımızde olan bısey olsaydı da kafamıza takmasaydık allah hepımızın yardımcısı olsunhmm keciboynuzu pekmezi yiyenler var. bi arastir istersen.
3 senelik evliyim canım, korunduk, yani birbirimize alışalım, tanıyalım dedik. 4 aydır da istiyoruz. 28 yaşındayım.Esın yanında olsun gerısı yalan :) senın evlılıgın mı 4 ay yoksa cocuk ıstemen mı :h
ben kimse ile gorusmuyorum. kayinvalide de bir sey dedimi kapatiyorm agziniEvet canım o da bı aydır ıkı sıse bıtırdı nerdeyse bıde doktor bı ılac vermıstı bakalım hayırlısı artık keske elımızde olan bısey olsaydı da kafamıza takmasaydık allah hepımızın yardımcısı olsun
Baya korunmusunuz sız canım ya o da ıyı degıl ama tabı bazıları korunupta hemen o ay ısteıgınde cocuk oluyor hersey allahın elınde.. bende 27 yasındayım bıraz daha erken anne olmak ısterdım ama evılıgım zaten 26 da oldu hersey kader kısmet3 senelik evliyim canım, korunduk, yani birbirimize alışalım, tanıyalım dedik. 4 aydır da istiyoruz. 28 yaşındayım.
En ıyısını yapıyorsun vallah zaten senı dusunen yanında olur.. yok benım kayınvalıdem o konuda cok ıyı cok sukur belkıde hala yenı oldugu ıcın suan oyle ılerde nolur bılmıyorumben kimse ile gorusmuyorum. kayinvalide de bir sey dedimi kapatiyorm agzini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?