Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tatlim nasip bu isler. ins senin dhaa iyi en azindan hastaligin yok. ben pcos hastasiyim hamile kalmam biraz daha zor. com sukir esimde bi problem yok ama yinede nasip.
Iyı olupta olmaması dA kotu en azından bı rahatsızlık var dıye onun ıyı olması ıcın caba gosterırsın ama ıste senın ısınde zor ınsallah allah ol der ve bızım yavurlarımızda olur hayırlısı

Iyı olupta olmaması dA kotu en azından bı rahatsızlık var dıye onun ıyı olması ıcın caba gosterırsın ama ıste senın ısınde zor ınsallah allah ol der ve bızım yavurlarımızda olur hayırlısı
ins saglikla hamile kaliriz. bende temmuzda bsslicam. sende bu ay hamis olursin :)

Evet c
hmm esinde bi sorun varmi. spermiyogram falan verdinizmi
anım o da test yaptı hersey cok ıyı sadece morfolojısı 1 yanı sekıl bozuklugu en az 4 olması gerekıyormus ama doktor buyuk bı engel degıl cocuk ıcın dedı yanı olabılıyormus baska da hıcbı sıkıntı yok saglıgımızla ılgılı ama ıste

Evet c

anım o da test yaptı hersey cok ıyı sadece morfolojısı 1 yanı sekıl bozuklugu en az 4 olması gerekıyormus ama doktor buyuk bı engel degıl cocuk ıcın dedı yanı olabılıyormus baska da hıcbı sıkıntı yok saglıgımızla ılgılı ama ıste
hmm keciboynuzu pekmezi yiyenler var. bi arastir istersen.

hmm keciboynuzu pekmezi yiyenler var. bi arastir istersen.
Evet canım o da bı aydır ıkı sıse bıtırdı nerdeyse bıde doktor bı ılac vermıstı bakalım hayırlısı artık keske elımızde olan bısey olsaydı da kafamıza takmasaydık allah hepımızın yardımcısı olsun

Evet canım o da bı aydır ıkı sıse bıtırdı nerdeyse bıde doktor bı ılac vermıstı bakalım hayırlısı artık keske elımızde olan bısey olsaydı da kafamıza takmasaydık allah hepımızın yardımcısı olsun
ben kimse ile gorusmuyorum. kayinvalide de bir sey dedimi kapatiyorm agzini

3 senelik evliyim canım, korunduk, yani birbirimize alışalım, tanıyalım dedik. 4 aydır da istiyoruz. 28 yaşındayım.
Baya korunmusunuz sız canım ya o da ıyı degıl ama tabı bazıları korunupta hemen o ay ısteıgınde cocuk oluyor hersey allahın elınde.. bende 27 yasındayım bıraz daha erken anne olmak ısterdım ama evılıgım zaten 26 da oldu hersey kader kısmet

ben kimse ile gorusmuyorum. kayinvalide de bir sey dedimi kapatiyorm agzini
En ıyısını yapıyorsun vallah zaten senı dusunen yanında olur.. yok benım kayınvalıdem o konuda cok ıyı cok sukur belkıde hala yenı oldugu ıcın suan oyle ılerde nolur bılmıyorum

Back