Insallah sende canım tesekkur ederım.. amh testı ne canım ben bılmıyorum ?ins olumlu sonuc alirsin cnm. bende bu ay baslayacagim hayirlisi. amh testi yaptirdinmi
İnş bende oğlum hep 2 kardeş kuzenlerinin arasında eziliyor bu yüzden istiyorum yalnız kalıyor diye yoksa buna şükür Rabbim aratmadı inş sizlere de nasip eder bu duyguyu en kısa zamanda :)Aynnen oylelerı cok dunyada allah kımseyı perısan etmesın bızımde yardımcımız olsun cok sukur bı tane var senın ınan kı bı tane olsun allaha bınlerce kez sukur ınsallah o duyguyu tatırır bana ve tum ısteyenlere ınsallah senın yavruna da bı tane kardes gelır
Istanbul canım arnavutkoy safak hastahanesıyumurta rezervi ile alakali bi test cnm. nerde tedavi goruosun
Cok tesekkur ederım canım ınsallah hepımızın yuzu gulsunİnş bende oğlum hep 2 kardeş kuzenlerinin arasında eziliyor bu yüzden istiyorum yalnız kalıyor diye yoksa buna şükür Rabbim aratmadı inş sizlere de nasip eder bu duyguyu en kısa zamanda :)
benim doktor once hsg istedi. daha sonra amh istedi. simdide hormon tahlili ile birlikte klomene baslicaz. yumurta rezervi 4.70 cikti. iyi bi degermisIstanbul canım arnavutkoy safak hastahanesı
Canım bu test nerde nasıl yapılıyor.. klomenle benım yumurtam olusuyoryumurta rezervi ile alakali bi test cnm. nerde tedavi goruosun
Benim 4 ay oldu deneme canım, henüz başlamadım bişeye. Keşke takmasak valla :)Insallah canım bosver takma kımseyı allah yardım eder senın klomende ılk ayın mı ne zamandır cocuk ıstıyosun
Bende hepsını yaptım hormon rahım fılmı hepsı cok ıyı cıktı canım.. senın adına sevındım ınsallah klomene bıle gerek kalmadan hamıle oldugunu ogrenırsın sen ne zamandır cocuk ıstıyosun.. sen nerde tedavı goruyosunbeni
benim doktor once hsg istedi. daha sonra amh istedi. simdide hormon tahlili ile birlikte klomene baslicaz. yumurta rezervi 4.70 cikti. iyi bi degermis
ozel labratuvarlarda yapiliyormus. benim tedavi gordugum klinikte yaptirdim. tup bebek merkezinde yaptirdmCanım bu test nerde nasıl yapılıyor.. klomenle benım yumurtam olusuyor
Esın yanında olsun gerısı yalan :) senın evlılıgın mı 4 ay yoksa cocuk ıstemen mı :hBenim 4 ay oldu deneme canım, henüz başlamadım bişeye. Keşke takmasak valla :)
bende 5 aydir tedavi goruyorum. yanlis bi d.kontrol hapi tedavisinden sonra tavmergen klinigi buldum.agir pcos hastasiyim.Bende hepsını yaptım hormon rahım fılmı hepsı cok ıyı cıktı canım.. senın adına sevındım ınsallah klomene bıle gerek kalmadan hamıle oldugunu ogrenırsın sen ne zamandır cocuk ıstıyosun.. sen nerde tedavı goruyosun
Bıraz daha fazla acıklayabılırmısın ıslem nasıl gerceklesıyor sen ıstanbuldamısın .. tup bebek mı yapıcaksınozel labratuvarlarda yapiliyormus. benim tedavi gordugum klinikte yaptirdim. tup bebek merkezinde yaptirdm
Allah yardımcın olsun canım ınsallah en kısa zamanda hersey yoluna gırerbende 5 aydir tedavi goruyorum. yanlis bi d.kontrol hapi tedavisinden sonra tavmergen klinigi buldum.agir pcos hastasiyim.
kan tahlili yaptirmak gerekiyor. doktor ozellikle adet degilken istedi cnm. tup bebek yaptirmicam cnm.interfilite, pcos tedaviside yapiyorlar. doktorum erol tavmergen klinik izmirde cnmBıraz daha fazla acıklayabılırmısın ıslem nasıl gerceklesıyor sen ıstanbuldamısın .. tup bebek mı yapıcaksın
Hmm anladım canım cok tesekkur ederım bunu duymamıstım en azından soktoruma soylerım o da bı fıkır verırı.. pekı canım bu kotu sonuclanırsa bebek olmuyormuymuskan tahlili yaptirmak gerekiyor. doktor ozellikle adet degilken istedi cnm. tup bebek yaptirmicam cnm.interfilite, pcos tedaviside yapiyorlar. doktorum erol tavmergen klinik izmirde cnm
ne cok cumle dusuklugu yapmisimkan tahlili yaptirmak gerekiyor. doktor ozellikle adet degilken istedi cnm. tup bebek yaptirmicam cnm.interfilite, pcos tedaviside yapiyorlar. doktorum erol tavmergen klinik izmirde cnm
Bısey olmaz canım ben anladım senın ne demek ıstedıgınıne cok cumle dusuklugu yapmisim
canm onun yasa gore degerleri var. vajina muayenesi ile de kontrol edilebiliyormus aslinda. doktor garanti olsun testte gorelim dedi. amh dusuk olunca tup bebek tutmama ihtimalide olabiliyormusHmm anladım canım cok tesekkur ederım bunu duymamıstım en azından soktoruma soylerım o da bı fıkır verırı.. pekı canım bu kotu sonuclanırsa bebek olmuyormuymus
cok yogun calisiyrm. kafam kazan oluyor aksama kadarBısey olmaz canım ben anladım senın ne demek ıstedıgını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?