Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynnen oylelerı cok dunyada allah kımseyı perısan etmesın bızımde yardımcımız olsun cok sukur bı tane var senın ınan kı bı tane olsun allaha bınlerce kez sukur ınsallah o duyguyu tatırır bana ve tum ısteyenlere ınsallah senın yavruna da bı tane kardes gelır
İnş bende oğlum hep 2 kardeş kuzenlerinin arasında eziliyor bu yüzden istiyorum yalnız kalıyor diye yoksa buna şükür Rabbim aratmadı inş sizlere de nasip eder bu duyguyu en kısa zamanda :)

beni

benim doktor once hsg istedi. daha sonra amh istedi. simdide hormon tahlili ile birlikte klomene baslicaz. yumurta rezervi 4.70 cikti. iyi bi degermis
Bende hepsını yaptım hormon rahım fılmı hepsı cok ıyı cıktı canım.. senın adına sevındım ınsallah klomene bıle gerek kalmadan hamıle oldugunu ogrenırsın sen ne zamandır cocuk ıstıyosun.. sen nerde tedavı goruyosun

Bende hepsını yaptım hormon rahım fılmı hepsı cok ıyı cıktı canım.. senın adına sevındım ınsallah klomene bıle gerek kalmadan hamıle oldugunu ogrenırsın sen ne zamandır cocuk ıstıyosun.. sen nerde tedavı goruyosun
bende 5 aydir tedavi goruyorum. yanlis bi d.kontrol hapi tedavisinden sonra tavmergen klinigi buldum.agir pcos hastasiyim.

Bıraz daha fazla acıklayabılırmısın ıslem nasıl gerceklesıyor sen ıstanbuldamısın .. tup bebek mı yapıcaksın
kan tahlili yaptirmak gerekiyor. doktor ozellikle adet degilken istedi cnm. tup bebek yaptirmicam cnm.interfilite, pcos tedaviside yapiyorlar. doktorum erol tavmergen klinik izmirde cnm

kan tahlili yaptirmak gerekiyor. doktor ozellikle adet degilken istedi cnm. tup bebek yaptirmicam cnm.interfilite, pcos tedaviside yapiyorlar. doktorum erol tavmergen klinik izmirde cnm
Hmm anladım canım cok tesekkur ederım bunu duymamıstım en azından soktoruma soylerım o da bı fıkır verırı.. pekı canım bu kotu sonuclanırsa bebek olmuyormuymus

Hmm anladım canım cok tesekkur ederım bunu duymamıstım en azından soktoruma soylerım o da bı fıkır verırı.. pekı canım bu kotu sonuclanırsa bebek olmuyormuymus
canm onun yasa gore degerleri var. vajina muayenesi ile de kontrol edilebiliyormus aslinda. doktor garanti olsun testte gorelim dedi. amh dusuk olunca tup bebek tutmama ihtimalide olabiliyormus

Back