Ne kadar süredir olmuyordu canım nasıl bir yol izledin klomen kullanirkenKlomen le 3. Ayimda hamile kaldim ben darisi dileyen herkesin basina ins
Ilk ay denedim olmadi 15 tatiline getirmek icin hizlandirmak istedim doktor klomen verdi 3 ay ustuste kullandim bu surecte korunmadim bu ay oldu.Yani korunmadigim 4. Ayim.Fakat bu ay ektradan folik asit baslatti doktor etkisi var mi bilmiyorum.Ayriyeten benim cocugum var.6 yildir hormonla korunuyordum digerlerine sorunsuz ilk denememde hamile kaldim.ins kiymetini bilecek herkese nasip eder rabbim basta sana
Aaa canım tebrik ederim, gözünüz aydınKlomen le 3. Ayimda hamile kaldim ben darisi dileyen herkesin basina ins
canım rahîm filmi zorlu bir süreç olduğu için doktor bana bir-iki ay deneyip olup olmadığına bakmamızı eğer istersek bundan sonra rahim filmi çektirmemizi tavsiye etti. bana da mantıklı geldi. ilk ay kullandım klomeni yumurtam da çatladı ama maalesef hastalandım. Rabbimin vardır bir bildiği diyoruzbenim doktorum ilk once rahim filmi cektirdi. bu ay klomene baslicaz cok merak esiyorum nsil baslayacak tedavim
bende cekfiedim. lekelenmeler oluo filmden sonra bakalim adete kadar gecer inscanım rahîm filmi zorlu bir süreç olduğu için doktor bana bir-iki ay deneyip olup olmadığına bakmamızı eğer istersek bundan sonra rahim filmi çektirmemizi tavsiye etti. bana da mantıklı geldi. ilk ay kullandım klomeni yumurtam da çatladı ama maalesef hastalandım. Rabbimin vardır bir bildiği diyoruz
Pembe leke sonrası gelen birşey yok ise hamile olabilirsin regl yakınsa çünkü yerleşme kanaması olabiliren son 17 haziranda adet oldum dün pembe kanamam oldu şimdi şeffaf akıntım var sadece ilk defa kullandım klomeni 28 haziranda kontrole gittiğimde 1 yumurtam vardı duphaston vermişti oda biteli 3 gün oldu duphastondan dolayı erken adet olur muyum acaba ?
Bir kaç güne öğrenir yazarım buraya inşPembe leke sonrası gelen birşey yok ise hamile olabilirsin regl yakınsa çünkü yerleşme kanaması olabilir
Haydi inşallah bir hayırlı haber alalım :)Bir kaç güne öğrenir yazarım buraya inş
İnş cümlemize nasip etsin Rabbim :)Haydi inşallah bir hayırlı haber alalım :)
Canım duphaston ne ıcın kullanıyor ?Yakın çünkü ben yumurta takibi yaptırdım ilk defa bu ay 28 inde 1 yumurtam vardı o günden sonra da duphaston kullandım zaten şeffaf bir akıntım var sadece aşırı derecede şuan
Gebelik olursa tutunmasına yardımcı olmak için oluşmazsa da kist yapmadan adetle atılması için verdi cnmCanım duphaston ne ıcın kullanıyor ?
Ben ılk kez duydum o yuzden merak etım canım tesekkur ederım benım doktorum boyle bısey vermedı.. bende klomen tedavısınde ıkıncı ayım senın ılk dedavın mıGebelik olursa tutunmasına yardımcı olmak için oluşmazsa da kist yapmadan adetle atılması için verdi cnm
Evet ilk tedavi ayım doktor ikinci aya hemen iğne tedavisini önerdi ama olmazsa bir kaç ay denemeyi düşünüyorum birde benim 2 düşüğüm var o yüzdende verdi açıkçası tutunsun diyeBen ılk kez duydum o yuzden merak etım canım tesekkur ederım benım doktorum boyle bısey vermedı.. bende klomen tedavısınde ıkıncı ayım senın ılk dedavın mı
Basın sagolsun canım ınsallah ıkıncı aya gerek kalmaz bu ay tutunur sana bebegın..ne zamandan berı bebek ıstıyosunEvet ilk tedavi ayım doktor ikinci aya hemen iğne tedavisini önerdi ama olmazsa bir kaç ay denemeyi düşünüyorum birde benim 2 düşüğüm var o yüzdende verdi açıkçası tutunsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?