Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ben oğlumdan sonra iki düşük yaptığım için doktor kontrolünde olmak istiyorum
Allah razı olsun..
Ben de oğlumdan önce bir tane kalbi durduğu için kürtaj olmuştum..
Hayırlı bir zamanda sağlıkla gelirler inşallah..

Kızlar ben bugün doktora gittim ilk klomen kullanışımdı bu ay geçen aylarda progesteron 8.87 lerde çıkmış max bugün adetin 21. Günü ve progesteron 17.5 çıktı doktor çok kaliteli yumurtanın gelişmiş ve çok güzel çatlamış dedi ve her ihtimale karşı eğer döllenmişse daha rahat tutunsun diye progesteron ilacı coaspirin ve b vitamini verdi sizce de güzel mi değerim bu ay

Kizlar bende 4 ay klomen kullandim
Olumlu sonuç alamayinca bıraktım artik
Doğal yollari denemeye başlıcam.
Aspir seti sipariş ettim kullanan var mi acaba inşallah işe yarar

ben bu ay başladım canm bendede polikistikover var bakalım inşallah fayda eder sadece sirkeyi almadım zaten çok zayıf olduğum için.sen ne durumdasın.

Canm mrb..insallah hayirlisi ile guzel haberi alirsin..nerde yasiyorsun doktorunu merak ettim cok ayrintili ilgilenmis doktorun benim doktorum malesef bu kadar detayli ilgilenmiyor

benim doktorum ilk once rahim filmi cektirdi. bu ay klomene baslicaz cok merak esiyorum nsil baslayacak tedavim

Canım yumurtlamadan sonra 14. Günde adet olunur. Klomen yumurtayı 14. Günde de çatlabilir yada daha uzun sürebilir.
Valla doktora gittiğim halde ne gün çatladığını bilmiyorum bana kalsa doktora gittiğimde çatlamıştı ben erken yunurtluyorum doktora gittim 1 yumurtam old 18 mm old söyledi birde kist e benzer birşey var dedi bende çatlayan yumurtam ola ilir mi dedim olabilir dedi yani ne gün yumurtladım bilmiyorum bat 13 temmuz bekliyorum

merhaba kızlaar adeetıme 10 ggün vaarken kanannam olduu ıkı gündür devam edıyo dr da primolut verdı, dunku dr da yumurtan çatlıyo olaablr dedi kımse kesn bbrşey söylemıyo herşey oyle ust uste geldii kii klomendde fazldn kullakdmm yanlşlkla

İyi akşamlar sevgili arkadaslarimm. ..yine ben geldim beni hatirlayaniniz varsa...ben bugun doktorumu değiştim ve bana hsg çekti bugün. .kanamam var ilkindin 4 den beri ama sanırım normal....veeee en önemlisi diğer doktorumun dediği gibi polikistik over değilsin dedihem kan hormon olarak hem de yapı olarak çok saskijim

Geçmiş olsun canım, senin adına sevindim :) benim de perşembe günü hsg randevum var. Nasıl geçti senin ki çok ağrın oldu mu? Bir de doktor sonrası için nelere dikkat etmen gerektiğini söyledi mi?

Squid cnm benim sağolasın. ...ben özel hastanede genel anestezili 500 tl ye oldum ..hiç bişi hissetmedim tavsiye ederim anestezili. ...hiç bişey demedi bana normal hayatina devam et dedi..ama sağ tüpü m tamamen kapalı çıktı ((tek tüpü m acikmis

Ben 2 ay klomen kullandım ve bu doktor polikistik over değilsin asla dedi...hem yumurta yapısı hem de hormon olarak.ben buraya yazmistim yine klomen ilk ay ben de acaip yogun kanama yapmıştı ama 2.ay yapmadı bence ilk ay söktu sanırım o küçük yumurtaliklari..ne bileyim

Bu ay zaten çocuk denemicez radyosyon aldigim için 1 ay çocuk yok..eşime de pro men diye vitamin verdi çünkü spermleri hızlansın dedi.bu doktor gayet ilgiliydi.bakalım sonuç je olacak .ben agustosda aşılama dusunuyom

Çok geçmiş olsun canım tek tüple de çok hamile kalan oluyor stres yapma yeter ki. Tüpleri işlem sırasında bazen açıyorlarmış seninki açılmadı mı? Bir de özel olacak ama doktor ilişki için yasaklama yaptı mı? Çünkü benim hsg yumurtlamdan bir iki gün öncesine geliyor

Yok ne özel canım artık vajinayi aca acaa aramızda lafmi olurilişki yasak çünkü radyosyon alıyorsun vucuduna 1 ay boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…