Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evwt aynn öle ağrılı olanlar negatif olmus hep yan etki yapmıs iğne biz gayet iyiyiz maşşallh akşamda tuttrdunmu Allahın izniyle gelsin keyifler
Oh ohh bebişlerde gelirse tadından yenmez. Evlenmeden önce hep kız çocuğu istemişimdir hamileliği o kadar kolay sanıyordum ki :) ama kolay olmadığını anladığımdan beri sadece sağlıklısını istiyorum

Eklentiler

• 28DF7419-C5AE-4369-8637-28846A03CDC5.jpeg
    28DF7419-C5AE-4369-8637-28846A03CDC5.jpeg
    11,7 KB · Görüntüleme: 23
F0435E20-3BDB-4EDF-BC81-117F32758EB0.jpeg Ögleden sonra saat 3 te vuruldugum catlama ignesi sonucu şu hcg testinde çift cizgi gormek istedim ya ne kadar güzel ikisi bu teste yanyana degil mi:confused::rolleyes::skandal:insallah 15 gun sonra daha koyusu gôrmek nasip olur hepimize

Saat 9.30 hala tık yok
Canım stres yapma sakın ağrı sancıda bekleme sen bugün çalışmanı yap sonra da düzenli bi şekilde gerisini Allaha bırakmaktan başka çare yok. Ben adet olacakmışım gibi şiştim belim biraz sızlıyor

her klomen sonrasinda catlama ignesi veriyorlarmi:KK1:

Arkadaşlar ben de bu ay klomen kullandim ama çatlatma iğnesi vurmadi doktor bu ay normal akışına birakalim dedi. Gectigimiz iki gugde kasık ağrısı oldu yumurtlama demek mi bu? İliskiye de girdik. Ne yapmam lazım su an?

Bana bildiklerinizi ve yaptiginiz seyleri anlatir misiniz?

Arkadaşlar ben de bu ay klomen kullandim ama çatlatma iğnesi vurmadi doktor bu ay normal akışına birakalim dedi. Gectigimiz iki gugde kasık ağrısı oldu yumurtlama demek mi bu? İliskiye de girdik. Ne yapmam lazım su an?

Bana bildiklerinizi ve yaptiginiz seyleri anlatir misiniz?
Canım son adetin ne zamandı. Yum. Günlerin ne zaman?

25 nisan ilk gün adetim bittiginden beri duzenli iliskiye giriyoruz. Bugun 17. gün
Yumurtlamış olman muhtemel kasık ağrısıda ondan olmuştur. Akıntı oldu mu peki ordan da anlayabilirsin aslında. Adetlerin düzenli midir peki? Siz yinede ilişkiye devam edin. Hala yumurtlama dönemi içindesin çünkü

Yumurtlamış olman muhtemel kasık ağrısıda ondan olmuştur. Akıntı oldu mu peki ordan da anlayabilirsin aslında. Adetlerin düzenli midir peki? Siz yinede ilişkiye devam edin. Hala yumurtlama dönemi içindesin çünkü

Evet yoğun oldu biraz. Adetlerim düzensiz maalesef. Akinti sarimtrakti ama doğru akinti degil mi?

Ben çok birsey bilmiyorum etrafimda destek olabilecek olan da yok. Teşekkür ederim yardim icin.

Back