Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya yok yani sende varmıCanım var mı bişeyler?
I ıh hiçbişi yok hemde.ya yok yani sende varmı
baksana herşey normal ara ara rahmime dogru batma ama ara ara cok hafif oluoI ıh hiçbişi yok hemde.
Ben onları pek saymıyor gaz sancısı gibi gelip gidiyor arada ama gaz sancısıdır deyip geçiyorum. Akşam olsada başlasak çalışmalarabaksana herşey normal ara ara rahmime dogru batma ama ara ara cok hafif oluo
ya eşim işte 12:15 de gelcek bende iğneyi 11:50 de vuruldum kapıdan gelir gelmez yapcaz artık :)Ben onları pek saymıyor gaz sancısı gibi gelip gidiyor arada ama gaz sancısıdır deyip geçiyorum. Akşam olsada başlasak çalışmalara
Hahahhaya eşim işte 12:15 de gelcek bende iğneyi 11:50 de vuruldum kapıdan gelir gelmez yapcaz artık :)
ya yok işte bende anlayamadm normal günlük hayatıma devam ediorm yumurtamın çatlamasında kasık ağrısı duymam lazm bakalm ozaamn meydana cıkar.Hahahha3 5 dakkadan bişey olmaz. Bazen acaba dünü de mi değerlendirseydim diye düşünüyorum :) yumurtlama akıntın gibi bişi oldu mu
Canım ya bişey sorcam senin bat ne görünüyorya yok işte bende anlayamadm normal günlük hayatıma devam ediorm yumurtamın çatlamasında kasık ağrısı duymam lazm bakalm ozaamn meydana cıkar.
valla canım gecen ay 26 nisanda adet oldum. 09 mayısda iğnemi oldum.Canım ya bişey sorcam senin bat ne görünüyor
Bende 27sinde olmuştum bu ay 25i görünüyor iğneden sonra 14 gün eklersek tam zamanına geliyor.valla canım gecen ay 26 nisanda adet oldum. 09 mayısda iğnemi oldum.
Zaten hamile olursak inşallh 14 gün sonra sonucu alırız sen testi yapcanmı canmBende 27sinde olmuştum bu ay 25i görünüyor iğneden sonra 14 gün eklersek tam zamanına geliyor.
Ovü testini mi? Oysa eğer evet akşam eve gider gitmez yapıcam. Aslında öğlen bi ara eve kaçtım ama dedim sabret akşam yaparsınZaten hamile olursak inşallh 14 gün sonra sonucu alırız sen testi yapcanmı canm
Hahha tamam resmini de gönder koyu çıkması iyi bişey dimiOvü testini mi? Oysa eğer evet akşam eve gider gitmez yapıcam. Aslında öğlen bi ara eve kaçtım ama dedim sabret akşam yaparsın
Tabi aynen koyu çıkması lazım silinmeye başladıysa çatlamış demek oluyor. Atmaz mıyım hiç kader ortağım :)Hahha tamam resmini de gönder koyu çıkması iyi bişey dimi
Bende yapsam mı ya nerden alcam bilmıorm ki aman bsver hiç yapmayaym snra strese grıorm 36 saatin dolmasına az kaldıTabi aynen koyu çıkması lazım silinmeye başladıysa çatlamış demek oluyor. Atmaz mıyım hiç kader ortağım :)
Aynen 5saatcik kaldı şunun şurasında :) ama illa almak istiyorsan eczanede satılıyor ben 5ay önce almıştım netten 30tane filan vardı. Bir ara yeter artık takip etmicem diye bırakmıştım. İyiki de bırakmışım elimd kaldı 3 5 taneBende yapsam mı ya nerden alcam bilmıorm ki aman bsver hiç yapmayaym snra strese grıorm 36 saatin dolmasına az kaldı
Aynen bakalm ya da bşeyim yok sendede yok galibaAynen 5saatcik kaldı şunun şurasında :) ama illa almak istiyorsan eczanede satılıyor ben 5ay önce almıştım netten 30tane filan vardı. Bir ara yeter artık takip etmicem diye bırakmıştım. İyiki de bırakmışım elimd kaldı 3 5 tane
Yok canım yok. Belkide şansllıyız işte hiç sancı yaşamadan halletcez bu işi. Bi de bu tarafından bakalım olayaAynen bakalm ya da bşeyim yok sendede yok galiba
Evwt aynn öle ağrılı olanlar negatif olmus hep yan etki yapmıs iğne biz gayet iyiyiz maşşallh akşamda tuttrdunmu Allahın izniyle gelsin keyiflerYok canım yok. Belkide şansllıyız işte hiç sancı yaşamadan halletcez bu işi. Bi de bu tarafından bakalım olaya