Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorumu aradim yola cikicam igneyi erkene alabilirmiyim diye olur dedi. Simdi 3 te vuruldum ayyy ne sitresli isler bunlar..

ya eşim işte 12:15 de gelcek bende iğneyi 11:50 de vuruldum kapıdan gelir gelmez yapcaz artık :)
Hahahha :D 3 5 dakkadan bişey olmaz. Bazen acaba dünü de mi değerlendirseydim diye düşünüyorum :) yumurtlama akıntın gibi bişi oldu mu

Hahahha :KK70: 3 5 dakkadan bişey olmaz. Bazen acaba dünü de mi değerlendirseydim diye düşünüyorum :) yumurtlama akıntın gibi bişi oldu mu
ya yok işte bende anlayamadm normal günlük hayatıma devam ediorm yumurtamın çatlamasında kasık ağrısı duymam lazm bakalm ozaamn meydana cıkar.

Bende yapsam mı ya nerden alcam bilmıorm ki aman bsver hiç yapmayaym snra strese grıorm 36 saatin dolmasına az kaldı
Aynen 5saatcik kaldı şunun şurasında :) ama illa almak istiyorsan eczanede satılıyor ben 5ay önce almıştım netten 30tane filan vardı. Bir ara yeter artık takip etmicem diye bırakmıştım. İyiki de bırakmışım elimd kaldı 3 5 tane

Aynen 5saatcik kaldı şunun şurasında :) ama illa almak istiyorsan eczanede satılıyor ben 5ay önce almıştım netten 30tane filan vardı. Bir ara yeter artık takip etmicem diye bırakmıştım. İyiki de bırakmışım elimd kaldı 3 5 tane
Aynen bakalm ya da bşeyim yok sendede yok galiba

Back