Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım valla benimkiler de uykuda galiba varlıklarını hissetmiyorum. Bakalım öğleden sonra belki başlar kıpırtılar akıntın var mı?
ya canım aynen bende ole ya var gibi de yok gibide afedersin peçeteye silince sabah sarı geldi ama suan bişey hissetmıorm

ya canım aynen bende ole ya var gibi de yok gibide afedersin peçeteye silince sabah sarı geldi ama suan bişey hissetmıorm
Ah aynen benimde sarımsı gibi geldi ama öyle aman aman bişey değil. Acaba o yum. Akıntısı 36 saat sonra mı geliyor

catlatma ignesinden so ra 24.gunum idrarda negatif goruluyor benim gibi negatif olup 24 gun regl olmayan varmi aranizda acaba

canım dun yaptıgın testi tekrarlasana silinmeye mi başlayacak koyulaşmayamı
Evden çıktım kuzum ya anca akşam 7de yapabilirim. Aslında sabah aklıma geldi ama dedim silik görürüm tüm gün moralim bozulur. O yüzden yapmadım. Ama çatlasa hissederdik dimi

Evden çıktım kuzum ya anca akşam 7de yapabilirim. Aslında sabah aklıma geldi ama dedim silik görürüm tüm gün moralim bozulur. O yüzden yapmadım. Ama çatlasa hissederdik dimi
Bencede 36 saate çatlıo dedi ya ben afedersin dün iğne vurulduktan sonra hemen lavobaya gittim diyorum ilaç boşa gitti keşke gitmeydm ama senle aynıyız ya şu iğneninin çatlayana kadar olan süreci internette bulamıyorum ağrı olması lazımmı değil mi anlamadım.

Bencede 36 saate çatlıo dedi ya ben afedersin dün iğne vurulduktan sonra hemen lavobaya gittim diyorum ilaç boşa gitti keşke gitmeydm ama senle aynıyız ya şu iğneninin çatlayana kadar olan süreci internette bulamıyorum ağrı olması lazımmı değil mi anlamadım.
Her bünyede aynı değilmiş canım kimisi yataktan kalkamamış kimisi hissetmemiş bile o yüzden aslında çok takmamak lazım belirtilere. Biz saatimizde ilişkimizi yaşayalım. Ya psikolojik yada gerçekten oluyor sol kasığımda hafif hafif gerilmeler hissediyorum

Her bünyede aynı değilmiş canım kimisi yataktan kalkamamış kimisi hissetmemiş bile o yüzden aslında çok takmamak lazım belirtilere. Biz saatimizde ilişkimizi yaşayalım. Ya psikolojik yada gerçekten oluyor sol kasığımda hafif hafif gerilmeler hissediyorum
haklısın canm

Onla alakalı mı bilmiyorum ama gazım çok var. Aynen tam 24 saat oldu. Hiç araştırdın mı peki 24 saatteki etkilerini
bişey cıkmıo ki herkes iğneden sonra ne zaman hamile belirtim başlar hakkında yazıo :( baskı var sabah bişeyim yoktu ama ay neler oluyor acaba inşallah tutar hamile kalırız da bebişlerimiz hangi cinsiyett dye konusmamız olur inşallh

bişey cıkmıo ki herkes iğneden sonra ne zaman hamile belirtim başlar hakkında yazıo :KK43: baskı var sabah bişeyim yoktu ama ay neler oluyor acaba inşallah tutar hamile kalırız da bebişlerimiz hangi cinsiyett dye konusmamız olur inşallh
Aminnn inşallah canım. Şimdi bebiş tutarsa şubat annesi mi olucaz? Bugün eşimle biraz gerildik dedim içimden sus sus bugün alttan al işin var onla : D sonra ifadesini alırım artık

Aminnn inşallah canım. Şimdi bebiş tutarsa şubat annesi mi olucaz? Bugün eşimle biraz gerildik dedim içimden sus sus bugün alttan al işin var onla : D sonra ifadesini alırım artık
şimdi belime sanki ağırlık koyulmus gibi hissetmeye başladm bende acayip bseyler oluooo

şimdi belime sanki ağırlık koyulmus gibi hissetmeye başladm bende acayip bseyler oluooo
Ah ah biz bu 14 günü nasıl geçircez acaba. Ya işte bende de bişiler oluyor kasıklarıma arada belime ama işte net bişey diyemiyorum. Ben biraz bakınayım insanlar neler yaşamış

Bak banada haber ver canm
Valla okudum biraz bişilerde dediğim gibi herkesin farklı. Kimisi çok ağrısı olmuş gebe kalmış kimi hiç hissetmemiş gebe kalmış. Kimi 36saati beklemiş kimi beklememiş. En iyisi daha fazla okumamak ister istemez kafa karışıyor

Valla okudum biraz bişilerde dediğim gibi herkesin farklı. Kimisi çok ağrısı olmuş gebe kalmış kimi hiç hissetmemiş gebe kalmış. Kimi 36saati beklemiş kimi beklememiş. En iyisi daha fazla okumamak ister istemez kafa karışıyor
aynen canım bekleyip yaşayıp görelim.

Back