- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benimkide bunun aynısydıEki Görüntüle 2144839 Benim bundan
Ya herseyimiz aynı bu kadar tesadüffff benim sağ tarafıma ama üst tarafa ağrı gelio gdıo ya iyice paranoyak pldm bu gece sabahı zor edermEvet benimkide bunun aynısydı
:) bak ne güzel kader ortağıyız bu ay. Beraber beklemek daha keyifli. Aynen benimde nasıl sabah olcak bilmiyorum. Yarın akşamı da zor ederm ben Allahtan kendi işimde bi şekilde eşimin yanına kaçıp gidiyorum o geliyor çok yakınız bide. Kuzum bu gece yine bol bol dua edicem içine senide ve tüm isteyenleride katarakYa herseyimiz aynı bu kadar tesadüffff benim sağ tarafıma ama üst tarafa ağrı gelio gdıo ya iyice paranoyak pldm bu gece sabahı zor ederm
llah razı olsun canm inşallh inşallh herşey gönlümüzce olur umarm:) bak ne güzel kader ortağıyız bu ay. Beraber beklemek daha keyifli. Aynen benimde nasıl sabah olcak bilmiyorum. Yarın akşamı da zor ederm ben Allahtan kendi işimde bi şekilde eşimin yanına kaçıp gidiyorum o geliyor çok yakınız bide. Kuzum bu gece yine bol bol dua edicem içine senide ve tüm isteyenleride katarak
Benim soldaki daha büyüktü ama belli mi olur belki sağdaki tutacak. Yeter ki olsun da sağ sol farketmez :)Gelisen yumurtaniz hangi tarafta ?benim sagda
Kloemeni bana gunde birtane 5 gun verdi soldakiler ufak saymiyorum onlari dedi. Esimin spermlerinde problem vardi dusuk ve hareket azdi. Keçiboynuzu pekmezi aldim 15 gunde etkisi oldu baya fark var dedi dr tavsiye ederim..2 kere klomen ve ardından ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım 36 saat sonra ilişki denedik başarısız sonuç aldık. eşimin sperm testini istedi doktor detaylı olacak şekilde. ve spermde hareket azlığı ve morfolojik yapı bozukluğu çıktı yani denemeler belki de bu sebeble tutmadı.
yarın doktora gidiyoruz yine bakalım ne diyeccek.
doktor o kadar emindi ki hamilesin o zaman demişti direkkısmet değilmiş.
inşallah sizin iğneler yerini bulur.
Kloemeni bana gunde birtane 5 gun verdi soldakiler ufak saymiyorum onlari dedi. Esimin spermlerinde problem vardi dusuk ve hareket azdi. Keçiboynuzu pekmezi aldim 15 gunde etkisi oldu baya fark var dedi dr tavsiye ederim..
Sabah iki corba kasigi aksampekmez mantıklı bende saraçoğlunun keçiboynuzu pekmezi kürünü okumuştum. biz de deneyelim bakalım sabah akşam bir kaşık m içti eşin? bende klomen günde 2tane 5 gün kullandım bende baya uyku yaptı çok halsizlik çektim 1 hafta boyunca.
Sabah iki corba kasigi aksam
İki corba kasigi uzerine ılık bir bardak su iciyordu bende eczaneden almistim harnup keci boynuzu diye degerler duzelince sabah aksam birer kasiga dusurduk esininiz sekeri filan varmi bilmiyorum ama biz bu sekilde baya duzelttik
bende rahim filminden sonra ilk adetimi gordum adetimin 5.gununde doktor klomen verdi 5 gunluk doktor bana mayisin 17sinde gel demisti 17sinde ise 15.gunum acaba yumurtladiktan snrami cagirmis olcak beni cunku adetim21 ve 28 arasi hep gecende 25inde oldum
yani adetim 25inde olduysam bu s efer 12inci gunde yumurtlamis oluyorum insallah tutarda hepimizin insallah varsin yumurta takibi yapmasinKlomenden sonra yumurta takibi için çağırıyorlar yumurta çatladıktan sonra 24 saat duruyormuş zaten
Bence yumurtaları kontrol edecek çatlamasına yakın ya iğne verir ya da ilişki tarihi
yani adetim 25inde olduysam bu s efer 12inci gunde yumurtlamis oluyorum insallah tutarda hepimizin insallah varsin yumurta takibi yapmasin
evet canim hatta bnde pepapp takvim uygulamasi var ben pazartesi gununden itibaren basladim gun asiri iliskiye yani adetimin 5.gununden itibaren bu ayi byle degerlendirelim dedik insallah tutarZaten adet başladıktan sonra 10-12-14 günler en önemli günlermiş iyi değerlendirmek lazım
canım ne yapıosn bende bi hareketlilik yok ya bu iğne vuruldıktan sonra 24 saat duruyormuş belkide o yüzden bişey hissetmıyoruz.:) bak ne güzel kader ortağıyız bu ay. Beraber beklemek daha keyifli. Aynen benimde nasıl sabah olcak bilmiyorum. Yarın akşamı da zor ederm ben Allahtan kendi işimde bi şekilde eşimin yanına kaçıp gidiyorum o geliyor çok yakınız bide. Kuzum bu gece yine bol bol dua edicem içine senide ve tüm isteyenleride katarak
Günaydın canım valla benimkiler de uykuda galiba varlıklarını hissetmiyorum. Bakalım öğleden sonra belki başlar kıpırtılar akıntın var mı?canım ne yapıosn bende bi hareketlilik yok ya bu iğne vuruldıktan sonra 24 saat duruyormuş belkide o yüzden bişey hissetmıyoruz.![]()