Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardımcı olabilirler mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nas ecrin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
140
88
28
35
Merhabalar
Ben 2 senelik evliyim çocuk için geçen ay tedaviye başladık evlenmeden önce adetim düzenliydi evlendikten sonra düzensizleşti. Doktorum polikistikover olduğumu söyledi. Klomen tedavisine başladım adetime 3 gün kaldı ama felaket sancım var gece uyandım sancıdan uyuyamadım sizde de böyle oldu mu ilk ayım olduğu için endişelendim. Göğüslerimde hassasiyet de var acıyorlar. Klomen adet belirtilerini şiddetlendirir mi?

Son düzenleme:
Bende kullandim cnm ilacin etkileri var tani mesela ben kullandimda basim agriyodu kasiklarda agri oluyodu

Kac mgydi klomen

50 mg doktorum bu hormon ilacı sonuçta bu ay vücudun tepkisine bakalım ama sen yinede değerlendir demişti bu sefer adet olursan gel yükselticem demişti ben günde 1 kere 5 gün kullandım

50 mg doktorum bu hormon ilacı sonuçta bu ay vücudun tepkisine bakalım ama sen yinede değerlendir demişti bu sefer adet olursan gel yükselticem demişti ben günde 1 kere 5 gün kullandım
normal ağrılar klomen çok basit bir ilaç hormon bile değil yani yumurta büyütmek için tetikleyici no panik ben klomenle gebe kaldım ve bana tek doz yetmemişti günde 2 ye çıkarmıştı dr.

normal ağrılar klomen çok basit bir ilaç hormon bile değil yani yumurta büyütmek için tetikleyici no panik ben klomenle gebe kaldım ve bana tek doz yetmemişti günde 2 ye çıkarmıştı dr.

Ay ne güzel Rabbim bizede nasip etsin inşallah hamile olanlarada sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

amin rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin. Ama emin ol zamanı var rabbime bırak.

Öyle canım ben 1 yıl korunmadım doktorumda tedavi için erken 1 yıl dene sonra tedaviye başlarız dedi pco olduğum halde yeni tedaviye başladım işte tevekkül ediyoruz her şey rabbimin elinde ol dediğinde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…