Gebeliğe Hazırlık Klomen Kullananlar !! Yardımcı olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhabalar , 16 martta adet olmam gerekirdi olmadım ve doktora gittim hemen çünkü 1 aydır qlarista doğum kontrol hapını bırakmıştım ve çocuk istiyorduk / adet düzensizliğim onu kullanırken olmuyordu.
doktor yumurtayı 1 hafta takip etti büyüdü ancak çatlamadı dedi , adet olunca 3.günü klomen kullan 11. günü gel dedi
ama şuanda adet hala olmadım ki muntemelen olmıcam. böyle birşeu yaşayan var mı
Benimde adet düzensizliğim var bunun için iki kere kadın doğuma gittim ikisindede adet sökücü verdi onlarla hasta oldum bu arada çocukta istiyoduk en son başka yerde dr gittim adetimin 3.günüydü banda klomen verdi kullandım olumsuz sonuç aldık tekrar verdi şimdi yarın gidecem yani. Adet sökücü kullandin mi yada tekrar gitin mi dr

Kızlar ovitrelle çatlatma iğnesinden sonra ağrım olmadı sadece bir iki saat ara ara oldu 8 Nisan da igne vurdum 8 9 10 Nisan da ilişkiye girdim sizce gebelik olma ihtimali var mıdır benimle aynı durumda olanlar

Kızlar merhaba. Bu ay ilk defa klomen kullandım, bitti ve cumartesi günü kontrole gideceğim. Belirli belirsiz kasık ağrım oldu ama çok sık idrara çıkıyorum. ilaçla bir ilgisi olabilir mi ?

Doktorum bana da klomen verdi. Ama gebeliğe engel bir durumum yok 1 senedir uğraşıyoruz olmuyor. Ama eşim e herhangi bir muayene yapılmadı. Eşim muayene olmadan benim klomen kullanmam doğru mu sizce?

Back