Gebeliğe Hazırlık Klomen Kullananlar !! Yardımcı olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

karanmasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
322
194
103
37
Merhabalar.. 1 düşük ve 1 kürtajım oldu.. pataloji sonucum ve tahliller temiz çıktı..Doktorum klomen başlattı.. Çok heyecanlıyım...
klomen kullananlar bu süreci anlatabilir mi rica etsem..

Merhaba karanmasal, bende bu ay başladım klomene. Adetimin 5. günü başladım sabah aksam 1 er adet olmak üzere.
İlaç bittikten sonra ertesi gün kontrole gittim ölçümlerimi yaptı oluşan yumurtaları kontrol etti ve kan testi istedi östrojen seviyesini kontrol amaçlı. Şu an sorun yok gibi görünüyor bakalım hayırlısı Allahtan :)

Cevap yazdığın İçin teşekkür ederim canım..
çok heyecanlıyım bende, bu sabah başladım bakalım hayırlısı inşallah..
Aynı anda ovülasyon takibi yapmalımıyım acaba ?

Merhaba canım ben de bir kürtaj ve bir dusukten sonra klomen ve inofolic kullanarak 2.ayda hamile kaldim ilk ay catlatma ignesi oldm ama ikinci ay olmadim sadece klomen ve inofolic kullandim o ay kizima hamile kaldim simdi kizim 2.5 yasinda nerdeyse 1 yildir ikinci icin ugrasiyoruz nasip olmadi bu ay gene inofolic ve klomene baslatti doktorum catlatma ignesi de olmadim catlamasinda problem yok cunku bakalim hayirlisi insallah nasip Allah ne zaman nasio ederse o zaman olur . Allahim tum isteyenlere evlat sevgisini tattirsin insallah❤

Bi de bende 2 kayiptan sonra arastirma yaptim kanda pihtilasma cikti hamile kaldigimda doguma kadar igne kullandim hergun tekrar hamile kalmak nasip olursa yine kullanicam galiba .

Merhabalar.. 1 düşük ve 1 kürtajım oldu.. pataloji sonucum ve tahliller temiz çıktı..Doktorum klomen başlattı.. Çok heyecanlıyım...
Bende kullandım ama sadece 1 ay adetin 5. Günü başlattı sonra yumurta takibi 2 günde 1 ultrasonla bakıldı yumurtalar gelişti ama iğne vurmadı bana da daha doğrusu pek ilgili bi doktor değildi kimi zaman gittiğimde ultrason sonucunu göstermek için doktor çıkmıştı o ay gebelik olmadı daha da yatırmadım

Cevap yazdığın İçin teşekkür ederim canım..
çok heyecanlıyım bende, bu sabah başladım bakalım hayırlısı inşallah..
Aynı anda ovülasyon takibi yapmalımıyım acaba ?
Doktorum bugün çatlatma iğnesi yapmayacağım kendiliğinden çatlamasını bekleyelim dedi, çatlamazsa da pazartesi mudahale eder belki. Bugün başlayacağım bende ovülasyon testine :) Laboquıck kullanıyorum tavsiye ederim :)

Merhaba canım, klomen kullanırken hiç kist problemin oldu mu acaba?

Merhaba canım, klomen kullanırken hiç kist problemin oldu mu acaba?
Evet canım yumurtalarimin sadece bi tanesi catlamisti oda zaten tuttu hamilelik gerceklesti ama 3 tane kistim vardi hamileyken 13.haftaya kadar bi sıkıntım olmadı sonra kanamam oldu 1 hafta adet gibiydim resmen hatta ben dusuk yaptim zannetim ama degilmis ben kistleri attigimi dusunuyodum ama doktor coraspinden dolayi dedi kistler kendi kendine kaybolur kanayla atilmaz dedi yani bunun disinda bi sıkıntım olmadi canim

Kızlar peki ben klomen bitince mi ovülasyon testine başlamalıyım..? Yoksa şimdiden mi...

Bende kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum ve şuan test gününü bekliyorum sabirsizlikla.
Adetin 3uncu günü gittim klomen verdi sabah akşam kullandim bittikten sonra gittim muayane etti yumurtalıklar büyümüş ama istediğim kadar değil dedi catlatma iğnesi vurdu işte. Ilk bi iki gün agrım Sancim oldu iğneden dolayı.

İnşLlah hayırlı haberi alırsın canım

InsaAllah bu klomen bizede vesile olur, zor bir sabir sinaviymis ben hemen hamis olurum saniyordum :) tabi rabbim en hayirlisini bilir

InsaAllah bu klomen bizede vesile olur, zor bir sabir sinaviymis ben hemen hamis olurum saniyordum :) tabi rabbim en hayirlisini bilir
Seni çok iyi anliyorum cnm ben kizımdan once iki kayip yasadim hic bebegim olmucak zannediyodum rabbim cok sukur nasip etti sana da nasip eder insalah dua etmek lazim...Allah isteyen herkesi evlat sevgisinden mahrum birakmasin .

Merhaba ben adetimin üçüncü günü başladım günde iki kez olmak üzere bir hafta sonra kontrole gittim iki yumurtam oluşmuştu geçen ptesi yani, cuma günü de çatlatma iğnesi verdi doktorum onu oldum. 36 saat sonrası ve tarkibinde iki günde bir ilişki önerdi bir hafta boyunca. Ayın 5 inde regl olacağım, iki gün gecikirse ya da adet olursam da dr a tekrar gideceğim. İlaç ve iğne bende iştah açtı, onun dışında karnımda şişlik gaz ve regl sancısı gibi bir sancı yaptı. Bu şekilde.. Bir seneyi doldurduğumuz ve bir sorun olmadığı için bu tedaviyi görüyorum. Siz de dr’unuzun söylediğinin dışına çıkmayın, hormon bu ihmale gelmez. İnşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz. Kolaylıklar dilerim.

kızlar merhabalar , 16 martta adet olmam gerekirdi olmadım ve doktora gittim hemen çünkü 1 aydır qlarista doğum kontrol hapını bırakmıştım ve çocuk istiyorduk / adet düzensizliğim onu kullanırken olmuyordu.
doktor yumurtayı 1 hafta takip etti büyüdü ancak çatlamadı dedi , adet olunca 3.günü klomen kullan 11. günü gel dedi
ama şuanda adet hala olmadım ki muntemelen olmıcam. böyle birşeu yaşayan var mı

İlaç adet düzensizliği yapıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…