Cevabiniz icin tesekkur ederim insallah bende işe yararDoktorum bana 50mglik olani vermisti. Günde 2 tane yani 100mg olarak gece yatmadan icmemi soylemisti. 5gun kullandim gayette guzel yumurtalar olusmustu. Ama hamile kalamadim
Saati çok önemli değil. Sadece her gün aynı saatte içmeye dikkat edin.merhaba arkadaşlar ben ilk defa klomen kullanıcam doktorum bana günde 1 tane verdi 5gün içicem günün hangi saatinde içmeliyim sizce yardımcı olur musunuz ? Bir de klomen kullanıp hamile kaln kimler var nolur yazın ki umudumu yükseltin ilk defa kullanacağım için çok merak ediyorum
Insallah canim.Cevabiniz icin tesekkur ederim insallah bende işe yarar
Kullanıp hamile kaldım canım saat önemli değil önemli olan aynı saate içmenmerhaba arkadaşlar ben ilk defa klomen kullanıcam doktorum bana günde 1 tane verdi 5gün içicem günün hangi saatinde içmeliyim sizce yardımcı olur musunuz ? Bir de klomen kullanıp hamile kaln kimler var nolur yazın ki umudumu yükseltin ilk defa kullanacağım için çok merak ediyorum
Ben kullandım canım içeceğin zaman farketmiyor ama ben aşılama yaparak kullandım klomenimerhaba arkadaşlar ben ilk defa klomen kullanıcam doktorum bana günde 1 tane verdi 5gün içicem günün hangi saatinde içmeliyim sizce yardımcı olur musunuz ? Bir de klomen kullanıp hamile kaln kimler var nolur yazın ki umudumu yükseltin ilk defa kullanacağım için çok merak ediyorum