• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nilay09

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
138
66
13
34
11 kasımda adet oldum
13 kasımda Dr kontrole gttim
14 kasımda klomene başladım(günde 2tane içtim)
20 kasımda yumurta kontrolüne gttim 8 ve 9 mm iki yumurta var dedi
Adetin gecikirse test yap negatif çıkarsa tarlusal ile adet gör gel dedi
Ama yumurta kontrol günü benim yumurtlama günün deilmis ki bida da cagrmadi kontrole adetime 5 gün kaldı szce büyümüş olabilir mi yumurtam sizin kontrolleriniz nasildi

Son düzenleme:
11 kasımda adet oldum
13 kasımda Dr kontrole gttim
14 kasımda klomene başladım(günde 2tane içtim)
20 kasımda yumurta kontrolüne gttim 8 ve 9 mm iki yumurta var dedi
Adetin gecikirse test yap negatif çıkarsa tarlusal ile adet gör gel dedi
Ama yumurta kontrol günü benim yumurtlama günün deilmis ki bida da cagrmadi kontrole adetime 5 gün kaldı szce büyümüş olabilir mi yumurtam sizin kontrolleriniz nasildi

Canım bu ay bende klomen kullandım ve benimki de öyle bi kere çağırdı. Ben ovülasyon testi yaptım emin olmak için 18. Gün çatladı ben 19. Gün doktara gittim ve hiç bişey yok çatlamış dedi. Şimdi adet bekliyorum bende. Bat 13 Aralık

Bende bu ay klomen kullandım doktorum hiç çağırmadı 8 kasım son adet günüm 3 aralıkta hamile olduğumu öğrendim 30 kasımda kan verdim 0.100 du 3unde verdim yani 3 gün sonra 5.28 di dün 4 tekrar verdim 18.72 çıktı sonuç daha adetimede var

Tatlim bende bu ay klomen kullandım günde iki tane doktorum bana klomen bitince yumurtlama günün çarşamba ve perşembe dedi geçen ayın 29 ve 30. Tarihleri en yüksek olanlar 29 unda çağırdı yumurtan çatlamış dün ilişkiye girdiniz mi diye sordu ve bugün yarın da iliski demişti adet olmazsan 10 gün 10 uncu gün geliyorsun adet olursan adetin 4 üncü günü geliyorsun dedi (doktorumu çok seviyorum erkek doktorlar daha bir araştırmacı kadın doktorada gittim yok bir daha kadın doktora gitmem gerçi doktoruna göre değişiyor ama ziya çetinden çok memnunum )

Benim de adetime 5 gün var bakalım sonuç ne olucak cevremdekilerde günde 1mm büyüo 14 olsa bile catlio catlamistr diyende var umitlenmekte istemiyorum kasık ağrım da çok var bakalım sonuç ne olucak

Merhaba kızlar dün dr gittim klomen verdi bu şekilde kullanmamı söyledi fakat adetin 11 12 13. Günleri benim yumurtlama zamanım çünkü 25 günde bir regl oluyorum.Neden ilişki olmuyor o zamanlar kullananlar biliyor mu ?

Eklentiler

• IMG_5051.JPG
    IMG_5051.JPG
    31,5 KB · Görüntüleme: 208
Back