Klomen kullananlar kasık ağrısı

Aysenuryesilovalar

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
4
0
37
Arkadaslar merhaba benim 1 kizim var 4.5 yasinda 2 cocuk düşünüyoruz.ilk cocugumda dusundugumuzde 8.ayimizda olmustu.suan 2.yi dusunuyoruz ve 6.ayimiz oldu korunmayi birakali ve doktora kontrol icin gittim.polikistik over teshisi koyuldu.ilk bebegin cok guzel tedabisiz olmus dedi.hatta bazen 3 cocuk dogurup gelen ve polikstik olan bile var dedi.dogustan oluyormus bu zaten sonradan degil.sorum su gecen ay kontrole gittigimde yumurtlama olmadigi icib bu y doktorum klomen ilaca baslamamiz daha cabuk hamilelik olur diye basladik.adetimin 4.gunu basladim ve 5 gun gunde 2 sekilde kullandim.doktorum adetin 21.gunu gel yumurtalik takibi yapariz dedi ama benim kasiklarim cok agridigi icin 12.gubde durum nedir diye gittim ve dokyor bakti 1 tane yumurtam var ve 25mm olmus bu cok cabuk olusmus hatta catlatma ignesine gec bile klmisiz dedi.12.gubde bukadar buyumesi super dedi.belki dah fazla vardi onlar catlamistir bilemeyiz dedi.ancak benim 14.gunum ve kasiklarim cok agriyor sanki boyle idrrim var gibi ama yok.klomen kullananlarda bunlar normlmi kullananlardan bilgi almak isterim

X