• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Klomen kullananlar buraya🙏🧿

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Encaez

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
184
86
18
34
merhaba herkese

9 subat klomen kullanmaya başladim sadece 5 gün iç gel dedi 14 subatta gittim soldaki 10mm sağadaki 15mm olmuş pazar iliski dedi pazartesi tekrar gel dedi bugun 20mm olmus bundan sonra 1 gun arayla iliski onerdi 15 gun sonra gebelik testi yapicakmisim benim klomen hikayem bu ilerisi nasil olucak gercekten cok merak ediyorum .aklimda bir suru soru var 🙏

1. Aşilama nezaman olucam
  2. Klomen ictim igne yazmis cogu insan bn sadece ilac kullndm
  3. Tedavi işleyişi nasl olucak
  4. Yumurta ilacla 15 mm olmus ve 3 gun sonra 5mm artmis catlarmi bilmiyorum
  5. O arada #ovulasyon testide yapiyorum
  6. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin🙏🧿🙏
  7. Sizlerde tecrubelerinizi yazarsiniz sevinirim

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. İnşAllah güzel haberler alırsınız. Ben de ocak ayında kullandım 5 gün benimde 13.5m idi sizin gibi iğne vermedi ilişki önerdi kan testine gittiğimde test sonucum olumluydu henüz kese görülecek kadar ileride değiliz kan testine göre 4.haftadayız inşAllah herşey güzel devam eder ve Allah herkesin güzünü güldürür. Siz doktorun dediklerini yapın. Heyecan ile kafanızı bilgi kirliliği yapmayın folik asit ve balık yağınızı ihmal etmeyin. Dilerim sizde hayırlı sonuçlar alırsınız 😇

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. İnşAllah güzel haberler alırsınız. Ben de ocak ayında kullandım 5 gün benimde 13.5m idi sizin gibi iğne vermedi ilişki önerdi kan testine gittiğimde test sonucum olumluydu henüz kese görülecek kadar ileride değiliz kan testine göre 4.haftadayız inşAllah herşey güzel devam eder ve Allah herkesin güzünü güldürür. Siz doktorun dediklerini yapın. Heyecan ile kafanızı bilgi kirliliği yapmayın folik asit ve balık yağınızı ihmal etmeyin. Dilerim sizde hayırlı sonuçlar alırsınız 😇
Merhaba hosgeldin tanisdigima memnun oldum🙏ne guzel bi sonuç masallah
Banada iğne vermedi heycanla bekliyorum insallah guzel bir haber alrim 15 gunu iple cekiyorum insallah yumurtam catlar
Siz neerede tedavi goruyrsnz

Omepa Q10 vitamin balik yagi omega vs ve folikasit iciyorum

Bende memnun oldum :) devlet hast. benim Zeynep Kamil bende aynı balıkyağını kullanıyorum inşAllah hayırlı sonuç alırsanız paylaşmanızı bende bekliyeceğim ☺

Merhaba bende Ocak ayında klomen kullandım sonra da çatlatma iğnesi ama maalesef adet oldum:( inşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur. Şimdi ise tekrar klomen kullancam eğer yine olmazsa son çare tüp bebek

Merhaba bende Ocak ayında klomen kullandım sonra da çatlatma iğnesi ama maalesef adet oldum:KK43: inşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur. Şimdi ise tekrar klomen kullancam eğer yine olmazsa son çare tüp bebek
Hosgeldiniz 🙏sizin yumurta kac mm buyudu
Bebde 15 gun nasil beklicem blmyrm
Buarada ovulasyon testi yapiyorum dun koyuydu bugun silik vedoktr catlamamis dedi ama ovulasyonda oyle gostermyr

Ben test yapmadım evet insan çok heyecanlanıyor ama bu aslında bizi geriyorda o yüzden serbest bıraktım. Eğer Allah bizi bu yolda uğraştırarak yürütüyorsa emin olun doğrusunu vereceği içindir. Kulunu boşa çabalatmaz. Benim hsgmi düzgün çekemedikleri için ameliyat bilr olmak zorunda kaldım. 13 5m idi bana tamam siz 15 gün sonra gelin dediler.

Hosgeldiniz 🙏sizin yumurta kac mm buyudu
Bebde 15 gun nasil beklicem blmyrm
Buarada ovulasyon testi yapiyorum dun koyuydu bugun silik vedoktr catlamamis dedi ama ovulasyonda oyle gostermyr
Doktor yumurtan gelişmiş güzel dedi ama kaç mm olduğunu demedi bende sormamıştım:( burdan öğreniyorum. Klomenden sonra çatlatma iğnesi kullandıgımda 7 hafta boyunca ovulasyon testinde iki kırmızıyı görmüştüm. Yumurta çatladı mı diye bir de adetten 21 gün sonra progesteron testi yaptırıyorlar kan testinde yumurtanın çatlayıp çatlamadığı belli oluyor hayırlısı inşallah bebeğimize kavuşuruz

Doktor yumurtan gelişmiş güzel dedi ama kaç mm olduğunu demedi bende sormamıştım:KK43: burdan öğreniyorum. Klomenden sonra çatlatma iğnesi kullandıgımda 7 hafta boyunca ovulasyon testinde iki kırmızıyı görmüştüm. Yumurta çatladı mı diye bir de adetten 21 gün sonra progesteron testi yaptırıyorlar kan testinde yumurtanın çatlayıp çatlamadığı belli oluyor hayırlısı inşallah bebeğimize kavuşuruz
Amin1🙏

Back